Dodaj do ulubionych

Jak zdobyć jajko?

27.12.11, 23:30
Dziecko dostało pod choinkę grę Kikki rikki i zanim zdążyło raz zagrać zgubiło się jajko. Macie jakiś pomysły skąd wziąć drugie jajko, może napisać do producenta, tylko gra nie jest polska. Może coś wymyślicie, albo same miałyście taką sytuację. Dzięki z góry za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Jak zdobyć jajko? 27.12.11, 23:31
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,131853808,,Jajko_Kiki_Ricky_potrzebne.html?v=2
    • madame_zuzu Re: Jak zdobyć jajko? 27.12.11, 23:33
      Szukac jajka tam gdzie dziecko moglo je zgubic. Jesli to nie byl plener, czy ciocia zosia 500km dalej, to znajdziecie. smile
      • madame_zuzu Re: Jak zdobyć jajko? 27.12.11, 23:35
        odszczekuję szukanie jajka big_grin Nie wiedziałam, że ono takie małe...
    • grouse1 Re: Jak zdobyć jajko? 28.12.11, 10:06
      Nie mam pojęcia jak to jajko wyglądało, ale może z modeliny ulepić takie samo. Modelina stwardnieje, więc będzie mogła robić za zastępcze jajko, póki nie wymyślicie czegoś lepszego lub nie znajdzie się to oryginalne. Tylko nie wiem jak to będzie z wagą takiego modelinowego jajka, czy nie będzie za ciężkie do gry. Spróbować możecie smile
    • graue_zone Re: Jak zdobyć jajko? 28.12.11, 10:07
      Napisałabym do producenta. Na ogół przysyłają takie drobiazgi.
      • m_india Re: Jak zdobyć jajko? 28.12.11, 21:08
        Szukałam już wszędzie, przewróciłam chatę do góry nogami, nawet sobie już pomyślałam czy moja bratanica nie połknęła, bo to ona je posiała. Zastąpiliśmy je na razie szklaną kulką, ale jest za ciężka i leci prosto, a jajko było lekkie i przez swój kształt niespodziewanie lekko zakręca w innym kierunku. Spróbuje zrobić z modeliny, będzie przynajmniej odpowiedni kształt.
        Ale do producenta też spróbuje uderzyć.
        Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka