kali_pso 06.01.12, 23:11 ...jaki jest Wasz?- to chyba moja pierwsza ankieta na forum Zgadzacie się chrakterologicznie z tym, co wypisują o "typowych" cechach Waszego znaku? Mnie zgadza się (prawie) wszystko...jestem Lew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaowi Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:13 Lew? A powiedz coś więcej - moja córka jest Lew i zastanawiam się,czy to, że to taka cholera, to znak zodiaku czy coś innego. Na przykład owsiki. Btw, ja jestem Panna i niestety większość się zgadza poza zamiłowaniem do porządku w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:22 Dopóki dziecko małe- zrzucaj na owsiki Moja mama od zawsze zrzuca winę za mój charakter na swojego męża a mojego ojca- też niefajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:25 Moja matka też tak robi. Gorzej, że ojciec zwala na matkę. Nie mogłam wyrosnąć na normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:18 Baran i też mi się większość zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 12:48 To też? "BARAN 21 III - 19 IV Urodzeni pod tym znakiem są z natury ociężali umysłowo i z trudem uczą się najprostszych czynności. Tylko długotrwałym biciem można skłonić Barana do przyswojenia minimum wiedzy. W pracy osoby spod tego znaku, dzięki swojej tępocie dezorganizują wszystko, dzieki czemu awansują na wysokie stanowiska. W kontaktach towarzyskich Barany są z reguły niezmiernie uciążliwe i przy najmniejszym pretekście wywołują karczemne burdy i bijatyki. Na szczęscie żyja krótko. Plują." Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:18 strzelec nie wiem czy sie zgadza bo nie wiem jakie powinny byc strzelce Odpowiedz Link Zgłoś
dentek_85 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 11:33 no i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:20 Jestem Baran. Wiekszosc sie zgadza, ale jednak nie wszystko. Za to z imieniem strzelili w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:21 koziorozec. z wiekszoscia cech charakterologicznych, jakie sie koziorozcowi sie przypisuje, nie zgodza sie, jesli o mnie chodzi. jedna z moich przyjaciolek , tez koziorozec( z tego samego rocznika, co ja, urodzila sie dzien przede mna), tez odbiega daleko od normy, obie do tego znaku nie pasujemy. wedlug mnie horoskopy to jeden wielki stek bzdur. od lat tego czegos nawet nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:23 Panna. Prawie wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:23 Strzelec- książkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:33 a jaki jest ksiazkowy strzelec? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:22 Witam, Jestem Panną z drugiego dekanatu. Klasyczne horoskopy nie pasują do mnie, bo jestem Panną "środka". Jak czytam o Pannach, to płaczę ze śmiechu, bo to tak jakbym czytała o kimś, kogo nie znam i nie chcę znać. Kompletne nieporozumienie. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:24 Zapomniałam dodac, że panną z pierwszej dekady (nie dekanatu). Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:33 toxicity1 napisała: Zapomniałam dodac, że panną z pierwszej dekady (nie dekanatu). Witam, Chciałaś mnie poprawić, jak typowa Panna?;-P Pzdr. Ingu Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:35 O to, to... Książkowa po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:39 toxicity1 napisała: O to, to... Książkowa po prostu. Witam, No tak... Ale nie masz racji;-P Dekanaty i dekady to zamienniki. Typowa Panna. Zawsze wie lepiej, ale nie sprawdzi;-D Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:50 Ale ja jestem z pierwszej dekady. Słowo. Astrologu Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:24 waga- pasuje wam do znajomosci mojej osoby z forum, mnie bardzo! clasic waga. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:27 Waga, poczytałam przed chwilą horoskop i nawet się zgadza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:27 Nie wierzę w te bzdury. Jak się dobrze wczytać, to każdy znak do każdego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:30 aleksandra1357 napisała: > Nie wierzę w te bzdury. > Jak się dobrze wczytać, to każdy znak do każdego pasuje. dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:36 Nieprawda. Do mnie zupełnie nie pasuje np. Koziorożec. Abolutnie nie mogłabym być koziorożcemp Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:45 kali_pso napisała: > > Nieprawda. > Do mnie zupełnie nie pasuje np. Koziorożec. Abolutnie nie mogłabym być kozioroż > cemp No to wszystkim prócz Koziorożca możesz być. Albo np. późnym lub wczesnym Koziorożcem, to to inne cechy. Bez sensu. Ja niby jestem Koziorożcem, ale połowa się nie zgadza, w innych znakach tak samo. Znam też ludzi z tego samego niemal dnia, a zupełnie innych. BZDURA. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-ya Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:31 Baran - wlasnie przeczytalam jakie sa barany i calkiem sporo sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:32 Jestem Strzelcem i prawie wszystko się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:32 Jestem Strzelcem i zgadza mi sie znakomita wiekszosc Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: He, Strzelce sie wstrzelają 06.01.12, 23:37 Oj tak. Ja kolejny książkowy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: He, Strzelce sie wstrzelają 06.01.12, 23:37 a jakie sa strzelce ? Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: He, Strzelce sie wstrzelają 06.01.12, 23:49 mój jest strzelec - nie zamieniłabym na innego Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 00:09 Poszłaś po bandzie. Ale spudłowałaś. Strzelce są the best. Tylko w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 00:12 widzę, że doświadczenia mamy podobne Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 01:05 .......rosa!!! kobiety tez??? ze tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 00:52 Że co proszę???? Strzelce?????? Nic podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: He, Strzelce sie wstrzelają 06.01.12, 23:51 Nałogowi plotkarze - zwłaszcza kobiety. Wszystkie moje przemiłe znajome spod tego znaku miały tę cechę Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: He, Strzelce sie wstrzelają 06.01.12, 23:56 pewnie i tak jedna z cech jest brak umiaru i taktu strzelechoroskop.republika.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann OT 06.01.12, 23:57 swoja droga to tytul tej stronki czytam strzele choroskop i nie moge sie odczepic ktos tez tak to widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: OT 07.01.12, 00:03 ech, a juz myslalam, ze mi wzmacniany sprite zaszodzil na wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 10:05 NIEZALEŻNOŚĆ SZCZEROŚĆ OTWARTOŚĆ SZCZODROŚĆ WSPANIAŁOMYŚLNOŚĆ CIEKAWOŚĆ IMPULSYWNOŚĆ NIECIERPLIWOŚĆ BRAK UMIARU I TAKTU 100% sie zgadza reszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 00:33 Jestem strzelcem i zgadza sie opis mojego znaku. Mam problem z gadaniem. Może nie plotki ale jestem za bardzo wylewna na własny temat. Nie lubię tej cechy u siebie ale jak już popłynę to potem tylko żałuje. Nie zgadza sie tylko jedna rzecz - jestem domatorem - podróże lubię ale muszę się najpierw nastawić i nastroić. Nagły wyjazd bo tak fantazja niesie to dla mnie koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: He, Strzelce sie wstrzelają 07.01.12, 01:00 oj, to jak u mnie choc krotkie podroze, z jakims jednodniowym spaniem w hotelu jak najbardziej, a;e juz dluzsze musze przemyslec Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawska-6 Re: He, Strzelce sie wstrzelają 24.01.12, 20:09 hej a słuchaj. tak w ogóle o strzelcu ale załamka! zawsze własnie jak czytam horoskopy strzelca zwłaszcza jacka kryga czy davida harklaya to czasem p oprostu załamka. te strzelce jak by miały często pod prąd. tendencje takie jak- nie martw sie strzelcze, ni e przejmuj sie innymi zwłaszcza tymi którzy opóźniają utrudniają ci coś tam , nie poddawaj sie itp. mam wrażenie jakby strzelec był istotą wyższą a czasami musiał być Matką Teresą - taka wyrozumiałą dla wszystkich. takie mam wrażenie jak czytam naprawdę dużo interpretacji. co o tym sądzicie Strzelcy?? nigdy nie zapomnę książki opisującej jakby w osobie peirwszej wszystkiego co myślą ludzie będący w poszczególnych fazach zodiaku. czyli jak by przez cały rok przechodzimy przez fazy stereotypy myślenia znaków zodiaku w danych miesiącach. książka bardzo gruba i okładka czerwona nie pamietam tytułu. opisywane są w niej nawet aoutorzy i ich wielkie dzieła które powstawały. np.: alicje wkrainie czarów pisał autor spod znaku panny i tak tez interpretuje się cechy charakterystyczne dla myślenia Alicji i ogólnie całej atmosfery książki. Np.: poeta R.M. Rilke był strzelcem. świetna książka. czyta się jakby ktoś wyjął moje myśli i je opisał. po prostu każdy znak jest opisany jak myśli i czuje. dużo porównań literackich. ps.: czytałam horoskop chiński jacka kryga na 2012 i załamka!!!!!!!! cieżki rok! np.: ja jestem Psem. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange klasyczna ryba ;) 06.01.12, 23:57 nie wiadomo czego się po mnie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:58 Ja jestem Lew nietypowy. Ciekawostka, że najbardziej zakochani we mnie mężczyźni byli spod tego znaku, a ja do Lwów mam opór nieprzezwyciężony Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 23:57 Przynajmniej z imieniem utrafili Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 06.01.12, 23:59 Jestem ryba. I przyznaję się bez bicia, jestem pi*rdolnięta, jak wszystkie ryby. Te intuicje, srycje, duchowości i inne "artystyczne" zacięcia normalnie żyć mi nie dają Jako ciekawostkę wam powiem, że związałam się ze strzelcem, co wg horoskopu jest najgorszą z możliwych kombinacji związkowych. I tak się męczymy w tej naszej niezgodzie jakieś 19 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:06 rosa, sioooostro! ja też ze strzelcem - co prawda dopiero 5 lat ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:13 W pierwszej pięciolatce to ja jeszcze byłam szaleńczo zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:16 zakochana w nim to ja jestem 9 lat,ale on o tym do dziś nie wie - cała ryba Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:07 ech, ja sie zwiazalam z Baranem...tez nie najciekawsza kombinacja, oba z zywiolu ognia... i tez sie tak wybuchowo meczymy a dzieci? czy wasze dzieci pasuja do opisow horoskopowych? Ja mam Koziorozca, Panne i Lwa- pasuja i wesolo bywa Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:15 U nas dzieci to panna, strzelec i bliźniaki. Wybuchowa mieszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:28 Starsza bliźnięta, młodsza rak Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:27 Nie wiem czy dla strzelca baran jest dobry, ale dla barana strzelec owszem . Mnie horoskop za najlepszych partnerów wskazuje lwa i strzelca właśnie. Męża mam lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:02 to by sie zgadzalo ja dla mojego jestem dobra a czy on dla mnie<główkuje>... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 02:17 > Mnie horoskop za najlepszych partnerów wskazuje lwa i strzelca właśnie i wodnika jeszcze I tak sie zlozylo, ze m,am meza wodnika, syna starszego lwa, a mlodszy jest rakiem.Ojca mam strzelca Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 10:04 o nie wiem, wodnik to był mój pierwszy maż - fatalne połączenie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 16:25 Moze mnie by twoj exmalzonek podpasowal Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 23:40 O, nie sądzę . Z Twoim temperamentem zamordowałabyś go chyba Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:02 " Jestem ryba. I przyznaję się bez bicia, jestem pi*rdolnięta, jak wszystkie ryby > . Te intuicje, srycje, duchowości i inne "artystyczne" zacięcia normalnie żyć m > i nie dają " rosapulchra, kolejny raz jestes moja idolka, malo nie umarlam Meza mam Rybe i tez jest totalnie nieprzewidywalny. Moja mama mowi ze nigdy by z nim nie wytrzymala, ale mamy inny gust - mnie czesto bawi jego walnieta natura - sama jestem Baranem, charakterologicznie na przeciwleglym biegunie ale dobrze dogaduje sie z Rybami. Najbardziej seksowni, uzalezniajacy sa faceci Skorpiony - moje najwieksze milosci poza mezem, magnetyczni i seksualni, inteligentni - trudno im sie oprzec choc potrafia zniszczyc czlowieka...I synka tez mam Skorpionka, klasyczne cechy swego znaku przejawia od urodzenia, juz interesuje sie kolezankami a ma 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:09 co do facetow Skorpionow to sie absolutnie zgadzam moje wielkie, platoniczne, licealne wzdychania to byly do Skorpionow wlasnie- oni to czysty seks chodzacy... kazdy Skorpion, ktorego znam jest mega seksowny moj tata to byl Skorpion, a mama Baran, stanowili niezla mieszanke Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:24 dzoaann napisała: > ... kazdy Skorpion, ktorego znam jest mega seksowny Zgadzam sie w 100 proc. > moj tata to byl Skorpion, a mama Baran, stanowili niezla mieszanke O to u mnie by taki zestaw byl gdybym zwiazala sie ze Skorpionem, w lozku 100 proc. dopasowania, poza iskrzylo ale niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu Ale i tak uwazam ze Baran i Skorpion do siebie pasuja - teraz policzylam, mialam do czynienia z piecioma, wiec wiem co mowie Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 12:40 rosapulchra-0 napisała: > Jestem ryba. Byłam pewna że jesteś Rybą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa.bar Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 24.01.12, 20:23 Ja też ryba w małżeństwie ze strzelcem Razem 8 lat, związek żywiołowy, niejedna burza, ale kochamy sie Odpowiedz Link Zgłoś
malaaga12 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 23.04.12, 21:15 jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o swoim związku wejdź na stronę bralloso.com/kosmos/index.php i zobacz horoskop partnerski mi się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 20.06.13, 11:27 Ja oczywiscie Baran - witam pozostale w klubie Najlepsi w lozku sa faceci Skorpiony Hahaha o Rybach mnie rozwalil tekst ale zgadzam sie choc lubie bardzo Rybki rosapulchra-0 napisała: > Jestem ryba. I przyznaję się bez bicia, jestem pi*rdolnięta, jak wszystkie ryby > . Te intuicje, srycje, duchowości i inne "artystyczne" zacięcia normalnie żyć m > i nie dają > Jako ciekawostkę wam powiem, że związałam się ze strzelcem, co wg horoskopu jes > t najgorszą z możliwych kombinacji związkowych. I tak się męczymy w tej > naszej niezgodzie jakieś 19 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 00:07 Skorpion i jestem ze Skorpionem Czasem lepiej do mnie bez kija nie podchodzić. Potrafię być wredna, strasznie złośliwa i pamiętliwa I czasem sama ze sobą nie wytrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
olazdaleka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:00 Slonce w Baranie, Ksiezyc w Koziorozcu a ascedent w Pannie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:00 Rak, chyba pierwszy w tym wątku Większość pasuje poza tym, że nie należę do domatorek, ale to pewnie przyjdzie z wiekiem Mąż jest panną, ale jakaś wybrakowaną, bo jest największym bałaganiarzem jakiego znam Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 07:39 Ja też Rak, trochę się zgadza trochę nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:06 Wodnik. Pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 08:33 Tak myślałam, ze jesteśmy spod tego samego znaku Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 09:56 Też się nie zdziwiłam Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:13 Skorpion - ni cholery się nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
olazdaleka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:37 Sie nie zgadza bo inne planety tez wplywaja. Dla zainteresowanych polecam www.astro.com, fajnie wylicza ascedenty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:53 Taaa... znam swój ascendent, też o kant d... Odpowiedz Link Zgłoś
olazdaleka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 01:59 madzioreck napisała: > Taaa... znam swój ascendent, też o kant d... :p ja traktuje astrologie jako ciekawostke, poczytam, posprawdzam ale i tak wiem swoje Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 02:03 Nie ma znaczenia, bo zgadza się może 10-15%. Tak to się może losowy zestaw cech zgadzać. Albo lepiej. Znaki chińskie znacznie lepiej wyglądają w moim przypadku, ale nie powiem, który jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 02:18 a moze u mnie (i u innych ) sie zgadza, bo od wczesnego nastolęsctwa (!) czytywali (i łykali) horoskpy i sie zasugerowali? cos na bazie samospelniajacej sie przepowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 09:58 Wychowywałam się w głębokiej komunie i dostęp do tego typu bredni był znikomy. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 12:33 Nieee, bo ja też czytałam Po prostu swojemu znakowi nie wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 08:35 jestem baranem i nie wiem jakie cechy są przypisane do tego znaku zodiaku. Z tego co pamiętam, to chyba jest coś o upartości? Czy jestem uparta? Nie wiem, na pewno mało asertywna, a skoro mało asertywna to i raczej nie uparta . Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 09:28 Niemożliwe, że jeszcze nie było Byka Ja jestem Bykiem, część cech się zgadza, ale to, że "gospodarna i domatorka lubiąca wieś" to jest akurat dokładna charakterystyka totalnego przeciwieństwa mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 10:02 Byk -w większości się zgadza, zgadza się też wiele z horoskopu chińskiego-Koza Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 10:17 O, ja też Koza, i moja córka takoż. Przeczytałam właśnie i się zgadza w większości dla nas obu. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 10:14 Urodziłam się na początku Panny ale mam wiele cech Lwa, nie jestem ani oszczędna, ani nie mam przesadnego zamiłowania do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Może to i głupie- znaki zodiaku;) 07.01.12, 10:18 Może jesteś przenoszona? Moja mama, Lew z początku, jest wypisz wymaluj Rakiem - przenoszona, jak wszystkie dzieci w mojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś