mnb0 09.01.12, 13:27 Bylo o "smacznego", teraz o "na zdrowie". Mowicie, jak ktos kicha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irima2 Re: Na zdrowie! 09.01.12, 13:41 Nie i bardzo mnie denerwuje jak ktos mówi ale oczywiscie tego nie komentuję Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Na zdrowie! 09.01.12, 14:03 Najlepiej, jak jestes przeziebiona, a ktos mowi za kazdym razem, jak kichniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Na zdrowie! 09.01.12, 14:14 Raczej nie, "smacznego" też nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Na zdrowie! 09.01.12, 14:22 tak, jeśli ktoś kicha głośno. jeśli cicho, to nie zwracam uwagi. jeśli głośno, mówię na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Na zdrowie! 09.01.12, 14:30 Słyszałam o pewnej pani nauczycielce, która swoim uczniom wykładała, że po kichnięciu trzeba powiedzieć "przepraszam", bo to to samo, jak głośne i nieukrywane pierdnięcie.... Mówię "na zdrowie", ale raz wystarczy. Sama jak już kichnę to tak, że ściany się trzęsą, ludzie najczęściej się ze mnie śmieją, albo pytają, czy mi nie za zimno. Nie ma się co spinać o takie rzeczy, nie jest mi przykro jak ktoś mi nie pożyczy Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Na zdrowie! 09.01.12, 14:36 wrednadziewucha napisała: > Słyszałam o pewnej pani nauczycielce, która swoim uczniom wykładała, że po kich > nięciu trzeba powiedzieć "przepraszam", bo to to samo, jak głośne i nieukrywane > pierdnięcie.... a to nie byla moja matematyczka z LO przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Na zdrowie! 09.01.12, 22:28 Jeśli liceum miało numer 6 i było w mieście na e to całkiem możliwe Odpowiedz Link Zgłoś