Dodaj do ulubionych

PROSZE O POMOC...

20.01.06, 12:52
Czesc dziewczyny, mam nadzieję, że ktos m pomoże. Od 7 miesięcy piję mieszankę ziołową. Wcześniej miałam cykle 48-49 dni, potem 43-42 dni. Ostatni cykl 34 dni. Teraz mnie pobolewa brzuch jakby na @ i przez 2 dni miałam wydzielinę z krwią. To dopiero 23 dc więc na 2 za wcześnie. Miał tak ktoś? Dziekuję za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • pelnanadzieii Re: PROSZE O POMOC... 20.01.06, 13:18
      A może tak jest przy owulacji albo moze byc tak nawet kilkanascie dni przed @ ?
    • nowa_mama75 Re: PROSZE O POMOC... 20.01.06, 13:32
      A może to owulacja? Jakie miałaś wczesniej dolegliwości przy owulacji?
      • pelnanadzieii Re: PROSZE O POMOC... 20.01.06, 13:45
        Żadnych, nigdy nie wiedziałam kiedy wystepuje i czy jest w ogóle. Przy cyklach 48 dni nawet z testami było trudno sad
        • aghatta1 Re: PROSZE O POMOC... 20.01.06, 17:58
          A jaką miesznkę pijesz? Np. o.Sroki można tylko przez 3 cykle. Nie wiedziałam,
          że można jakieś tak długo.
    • annalalik Caps lock 20.01.06, 18:44
      Proszę o nieużywanie caps locka - duże litery oznaczają krzyk a my tu na siebie
      nie krzyczymy.

Dziekuje
      Ania
      • aghatta1 Re: Caps lock 20.01.06, 18:50
        A kto używał?
      • aghatta1 Re: Caps lock 20.01.06, 18:51
        Ano tak, w tytule..
        • delta77 Re: Caps lock 20.01.06, 20:02
          a moze implantacja...
          ja maialam podbarwiona wydzieline przy implantacji. @ dni wlasnie w takich
          mniej wiecej dniach cyklu.
          NIe znam sie na tych ziolach, wiec nic innego mi nie przychodzi do glowy...

• pelnanadzieii Implantacja? 24.01.06, 12:29
            Nie nie łudzę się na nic. Ale tak miałam po raz pierwszy. Owszem zdarzało się tak kilka godzin przed @. Teraz czasem pobolewa brzuch jak na @, więc sie nie łudzę. A i staranka były po ostatniej @ (cykl 34 dni) 11 i 19 dc więc chyba nic z tego. Myślę, że bym coś czuła. Aha czy implantacja to zagnieżdżenie? Przepraszam za naiwne pytanie i nie będę już używała dużych liter. Nie wiedziałam, że oznaczają krzyk. Pozdrawiam
    • pelnanadzieii Re: PROSZE O POMOC... 24.01.06, 13:18
      aOdnosnie ziól to od zielarza dostałam mieszanke 10 ziół i każe mi pić je bez przerwy. Piszę zioła, które pamiętam:
      Jasnota biała
      mniszkek lekarski
      stokrotka polna
      koniczyna łąkowa
      rdest ptasi
      melisa
      macierzanka

Więcej w tej chwili nie pamiętam...
    • pelnanadzieii Re: PROSZE O POMOC... 24.01.06, 15:27
      Dziewczyny poradxcie cos prosze. Ostatni cykl 34 dni, wczesniej 43 i dluzej. A w 21 i 23 dc miałam wydzielinę z krwia. ctz? Nigdy nie wiem kiedy mam owulację i czy ją mam. Co to może oznaczać? Brzuch delikatnie pobolewa czasem jak na @, ale ona jesli przyjdzie tak jak ostatnio, to jeszcze 6 dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka