Dodaj do ulubionych

Dlaczego macie takie ciasne poglądy??

11.01.12, 19:14
Tak sobie czytam to forum i zastanawiam się nad brakiem wyobraźni niektórych forumek. Jak tylko komuś coś się przytrafi nietypowego, ktoś wychodzi poza ogólnie przyjęte ramy to zaraz okrzykiwany jest mianem "trolla". Naprawdę, dlaczego niektóre z Was są takie ograniczone, istnieją rzeczy i sytuacje o których się nawet filozofom nie śniło. Gdybym Wam opisała kilkanaście historyjek "z życia wziętych",które poznałam dzięki uprawianemu przeze mnie zawodowi, nie uwierzyłybyście w ani jedno słowo. Więcej wyobraźni,drogie panie,więcej wyobraźni i tolerancji.
Obserwuj wątek
    • mama.studentka Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:18
      Wiesz, ja jestem tolerancyjna. Akceptuje wiele rzeczy. Nienawidzę grubiaństwa i chamstwa. Wiec zaprzeczam tej teorii.
    • thorgalla Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:18
      Bo my lubimy jak jest ciasno
      • iuscogens Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 22:47
        ech znowu masz snowa w sygnaturce....
        • thorgalla Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 12.01.12, 11:46
          A wolałaś krwawą masakrę?
    • nandadevir Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:18
      Głupota ludzi mnie przeraża
    • alyeska Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:19
      Więcej wyobraźni,drogie panie,więcej wyobraźni i toleran
      > cji.
      i wzajemnie Pierr-dzioszku wzajemie.
    • nutka07 Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:23
      Bo jestesmy ciasno zaszyte po porodach.
    • nandadevir Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:23
      ,które poznałam dzięki uprawianemu przeze mnie zawodowi,"

Ewa Drzyzga?to ty???
      • hiacynta333 Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:38
        nandadevir napisała:

> ,które poznałam dzięki uprawianemu przeze mnie zawodowi,"
        >
        > Ewa Drzyzga?to ty???
    • izabellaz1 Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:28
      pierr-dzioszek napisała:

> istnieją rzeczy i sytuacje o których się nawet filozofom nie śniło.

Filozofom może i tak, ale nie ematce! tongue_out
      • mamaemmy Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 19:36
        Tez to tutaj zauważyłamsmile
        Ja kiedys namietnie opowiadałam moje rozne smieszne i niesamowite sytuacje z zycia..ale-hehe-malo kto mi wierzył..jak można mieć -na tamte czasy 23 lata i TYLE przezyc tongue_out
        Teraz opowiadam tylko bliskim ,ale ich tez sporo wiec mam komusmile
        Tutaj-co druga emama nazwalaby mnie trollem,gdybym opowiedziała choc jedną szaloną historyjke tongue_out
        Moim zyciorysem moglabym "obdarzyć" z pięc osob i kazda z nich mialaby "ciekawe zycie.Niekoniecznie szczesliwe,bo tych bardzo złych sytuacji tez bylo baaardzo dużo,zwłaszcza w moim dziecinstwie...;/
    • anorektycznazdzira E tam 11.01.12, 19:45
      Mnie bardziej interesuje, po jaką cholerę w ogóle tutaj włażą te, co to na każdy przykład z życia wzięty jadą banałami typu "co cię to obchodzi", "nie urządzaj innym życia", oraz gwóźdź programu: "obrabiasz jej/jemu dupę" względnie "wywlekasz na forum". Jak można "obrobić dupę" nieznanej nam z imienia ani nazwiska osobie X, zamieszkującej niezidentyfikowane miasto Y w 38 milionowym kraju, o której pisze forumka zalogowana jako, dajmy na to, zosia12 ???
      • aleksandra1357 Re: E tam 11.01.12, 22:44
        anorektycznazdzira napisała:

> Mnie bardziej interesuje, po jaką cholerę w ogóle tutaj włażą te, co to na każd
        > y przykład z życia wzięty jadą banałami typu "co cię to obchodzi", "nie urządza
        > j innym życia", oraz gwóźdź programu: "obrabiasz jej/jemu dupę" względnie "wywl
        > ekasz na forum". Jak można "obrobić dupę" nieznanej nam z imienia ani nazwiska
        > osobie X, zamieszkującej niezidentyfikowane miasto Y w 38 milionowym kraju, o k
        > tórej pisze forumka zalogowana jako, dajmy na to, zosia12 ???

Anonimowe obrabianie dupy to nadal obrabianie dupy.
        Bardzo chcesz się usprawiedliwić, ale podłe plotkarstwo zawsze nim pozostanie.
        • chipsi Re: E tam 12.01.12, 09:52
          Niekoniecznie. Jeśli ktoś pisze ze jej koleżanka jest głupia, ma wszy i śmierdzi to owszem, jest to obrabianie dupy ale też nie do końca. Jakby się uprzeć można by to podciągnąć pod "mam problem z koleżanką". Co do wywlekania na forum: noż od tego one jest. Znajoma ma problem, zastanawiam się jak jej pomóc albo tylko jako ciekawostkę napiszę to nie można mi zarzucać "obrabiania".
        • anorektycznazdzira Re: E tam 12.01.12, 16:28
          Czy się różni napisanie "mam koleżankę, która się rozwodzi i ma taki-a-taki problem" od "wyobraźmy sobie hipotetycznie taki-a-taki problem w czasie rozwodu"? Ja Ci powiem: w pierwszym wypadku na autora skoczą forumowe lanserki pracujące na wizerunek kryształowej, w drugim nie będa miały pretekstu. Ilość informacji o żyjących w realu osobach przekazanych na forum mw taka sama, z tym, ze drugie zdanie to kłamstwo, bo sytuacja jest z życia a nie z nudów.
    • wuika Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 20:14
      O, i teraz wszystkie takie tolerancyjne, tyle same przeżyły i tyle na oczy widziały, że żadna nigdy to ale nigdy nie zdziwiła się niczemu, co było opisane, a już absolutnie nie dała temu upustu, pisząc o trollach big_grin
      • czarnaalineczka Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 20:31
        zdjecia!!!!!!!
        • wuika Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 20:42
          Nie mam zgranych nowych, no. Jak coś zgram, to podeślę smile Aj promys!
          • wuika Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 20:45
            Albo moment, coś znalazłam, sprawdź pocztę za 5 minut smile
            • rosapulchra-0 Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:49
              No! suspicious Bo już się chciałam awanturować, żem pominięta suspicious No!
              big_grin
            • iuscogens Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 22:49
              Wuika zdjęcia swoich dziewczyn wysyłasz?? Spuść zasłonę milczenia na nasze kłótnie na temat KK i mi też podeślij wink
              • wuika Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 12.01.12, 09:39
                Spoko luz smile Zaraz pójdzie paczka - od tych najpierwszych. Podpisałaś na siebie, moja droga, wyrok big_grin
    • moofka Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 20:32
      wyobraznia i tulerancja to moje drugie imie tongue_out
    • demonii.larua Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? Bo tak 11.01.12, 20:57
      i już.
    • morgen_stern Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:02
      Jak zwykle kolejna myli dwie rzeczy. Czym innym jest opowiadanie ciekawych historii, w które trudno uwierzyć, czym innym trollowanie. Nie nazywam trollem kogoś, kto opowiada niestworzone historie, patrzę na styl pisania (często bardzo nieporadnie naśladujący "autentyczność") albo po prostu na historię człowieka w necie. Nie chodzi tu zawsze o brak historii. Jeśli czyjaś jedyna aktywność na forach ogranicza się do podpuszczania ludzi, agresji i tworzenia na siłę "kontrowersyjnych" tematów, to sorry, ale to jest właśnie troll.
    • hellulah Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:37
      Rany, przeczytałam "dlaczego macie takie ciasne..." i zadrżałam tongue_out
      • tosterowa Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:46
        hehe, ja też miałam kosmate myśli, aczkolwiek pomyślałam, że u ematek stopień ciasnoty poglądów jest odwrotnie proporcjonalny do stopnia ciasnoty wiadomo czego wink
    • miniofilka Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:43
      podzielam zdanie autorki wątku
      mam za sobą takie co najmniej dwie historie, które gdybym ujawniła to wszyscy okrzyknęli by mnie trollemwink
    • wjw2 Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 21:47
      > Więcej wyobraźni,drogie panie,więcej wyobraźni i tolerancji.

Powiedział pierrdzioszek, autor wątku "strefy bez dzieci".....
      • yenna_m Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 11.01.12, 22:47
        dobre smile))))))))))))))))
    • broceliande Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 12.01.12, 09:44
      Wyobraźni mi nie brakuje, moje podejrzenia budzi po pierwsze jednorazowy nick, po drugie taki jakby ekshibicjonizm, na który nikt oprócz trolla by sie nie ważył.
      • kropkacom Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 12.01.12, 09:59
        Jednorazowe nicki - raczej nie czytam albo nie biorę poważnie. Sprawy, które autor opisuje z taką jakąś nieśmiałością a wie, że oberwie tutaj na bank.
    • chipsi Re: Dlaczego macie takie ciasne poglądy?? 12.01.12, 09:54
      Tu już nawet nie chodzi o konkretne historie ale o postawę "mnie to nie spotkało więc jest to niemożliwe". I tym samym możemy tu wyczytać że nie istnieje antysemityzm, homofobia, przemoc w rodzinie itd.
      • niutaki bo chcemy cokolwiek miec ciasne :D n/t 12.01.12, 10:37

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka