literki 07.06.04, 18:09 www.pinezka.pl/content/view/200// nic ująć, choć pewnie wiele można by jeszcze dodać (: Pozdrawiam wszystkie Mamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fumag Re: Prawdziwa Mama 07.06.04, 18:25 Super! No ja właśnie ostatnio mam trening w dedukcji,tzn.muszę szukać ;okulary lalki barbie,taki malutki samochód bez jednego kólka,cukierek "który sobie schowałem na później" i ostatniego flipsa-i to mamo szybko! Z mężem niestety mówimy w dwóch różnych językach obcych ale za to się ćwiczymy w wyrazach i zwrotach obcojęzycznych(wg.Kopalińskiego) Całe szczęście to mąż kupuje pampersy-ale zawsze chodzi z kalkulatorem(w komórce)i przelicza cenę za sztukę A doping też jest-mamo ty jesteś moją księżniczką-usłyszałam od syna... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Prawdziwa Mama 08.06.04, 00:11 A mi jakoś nie powiało optymizmem.... Ale jutro pewnie mi przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_gosiah Re: Prawdziwa Mama 08.06.04, 10:22 strasznie mi się podobało... gosiah Odpowiedz Link Zgłoś