arwena_11 Re: Giercowa matka 31.03.16, 12:35 Grałam w Grepolis i potem w Empire. Zaczynał zawsze syn, a potem kazał mi pilnować, puszczać ataki itd. W końcu się wciągnęłam i właściwie grałam z nim na spółkę. Byłam we władzach jednego z najsilniejszych w tamtym okresie sojuszu. Jak w Grepolis otwierali nowe światy, to umawialiśmy się na desant w jednej minucie, bo była szansa, że trafimy blisko siebie. No i się udało, a na nowym świecie od razu zrobiliśmy mocny sojusz, bo się wspieraliśmy Potrafiłam wstać w nocy o 2 bo trzeba było puścić atak na konkretną godzinę. W wakacje hasło do konta dawałam komuś i grał za mnie, a właściwie pilnował żeby nie marnowały się surowce i nikt nie atakował a potem była zamiana. w sumie ze 3 lata tak zeszło. Aż doszłam do wniosku że za bardzo sie wciągnęłam i trochę uzależniłam. Ucięłam jednego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszszulcc Re: Giercowa matka 31.03.16, 15:07 Pewnie chodziło nie o tego rodzaju gry Chociaż masz rację, Pokój Zły bardzo fajne miejsce na mapie Warszawy dla tych kto lubi dreszczyk emocji Odpowiedz Link Zgłoś
dajvin Re: Giercowa matka 11.04.16, 14:24 Tak, też nam tam się podobało.Chociaż dziewczyny bardzo się bały Odpowiedz Link Zgłoś
dajvin Re: Giercowa matka 11.04.16, 14:23 Jest fajny escape room w Warszawie Pokój Zły (wrongroom.pl). Zdecydowanie jeden z najlepszych w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Giercowa matka 11.04.16, 14:46 A ja, po raz trzeci w ciągu ostatnich 15 lat odpalilam Baldurs Gate 1 i 2 . I po raz kolejny utwierdzam się w opinii, że to najlepsze RPG, zaraz po Falloucie 2. Lubię też serię Theme, Tycoon i Sim - to są gry ekonomiczne, np. buduje się i zarządza transportem, wesołym miasteczkiem, firma, szpitalem, pizzeria, miastem itp. Odpowiedz Link Zgłoś