sueellen 28.01.12, 23:52 kiedys gralam na potege. Najbardziej lubie takie z klimatem i fajna grafika (kultowy Samorost). Od kilku lat nie gralam juz wcale. Mozecie polecic cos fajnego z escapeow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosher_ninja Re: Escape 29.01.12, 08:37 Samorost po pewnym czasie mnie znudził. Uwielbiałam za to te japońskie, bo niektóre faktycznie były trudne. A grałaś w Grow? Te łatwe były czasem nudnawe, ale przy tych trudniejszych zdarzało mi się spędzić dobrych kilka godzin. www.eyezmaze.com/grow/v3/index.html No i był też jeden fantastyczny Escape - wielopoziomowy, w jakimś starym domu. Chodziło się po piwnicach, strychach, schodach, jeździło windami. Pamięta go ktoś? Z chęcią jeszcze raz bym sobie w to zagrała. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Escape 29.01.12, 10:58 nie, grow w ogole nie w moim stylu, to nawet nie jest escape (?) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Escape 29.01.12, 11:57 to nie był czasem motas??? swego czasu koszmarnie długi wątek na ematce...dopóki nas nie wywaliły morderatorki na gry i zabawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Escape 29.01.12, 11:07 Oj, dziewczyny, naprawde gracie w takie escapy? Marniutka grafika, wymyslone na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Escape 30.01.12, 22:27 Grafika mnie nie kręci. Kręci mnie to, że nie potrafię przejść sama całej gry. Jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
a.gal80 Re: Escape 30.01.12, 21:17 www.esklavos.com/ Ja gram w The Ballad of Ketinetto i w Treasure of Big Totem. Mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś