anetuchap 02.02.12, 22:32 Ubrałybyście takie buty? Pomijam cenę,załóżmy,że dostałybyście w prezencie. Ja jakoś nie widzę siebie w tych butach,ale ja mam bardzo chude nogi i wyglądałabym komicznie w takich masywnych butach. To co,jest chętna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetuchap Re: Taaaakie buty 02.02.12, 22:33 To się nazywa napięcie Oto link do owych butów: moda.allegro.pl/jeffrey-campbell-totine-oryginalne-real-photos-i2072057667.html Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: Taaaakie buty 02.02.12, 22:58 A gdzie ja pisałam,że na mróz? Pytałam,czy w ogóle byście ubrały takie cudo. Te buty wyglądają mi na raczej wiosenno - jesienne. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Taaaakie buty 02.02.12, 22:56 Jako fanka platform, koturn itp. - nieee, takiego fasonu to ja nie przełknę. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Taaaakie buty 02.02.12, 22:56 Mogłabym. Nie na co dzień, bo chyba trochę niewygodne tak w robocie ganiać, ale na imprezę - why not? Fajną stylizację można wyczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: Taaaakie buty 02.02.12, 23:08 Drinkit,zgadzam się z Tobą,że na imprezę można je fajnie wykorzystać. Gdybym miała trochę masywniejsze nogi,to bym się na nie skusiła. Oczywiście,gdybym dostała je w prezencie,bo sama nie dałabym tyle kasy za buty,a już na pewno nie za te. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Taaaakie buty 02.02.12, 23:11 > Ubrałybyście takie buty? A w co miałybyśmy te buty ubrać? Odpowiedz Link Zgłoś
haudrey Re: Taaaakie buty 02.02.12, 23:16 oj nie. Przede wszystkim mam chude nogi podobno(wg mnie sa ok a poza tym te buty sa brzyyyydkie. Sprzedaj na alllegro. Odpowiedz Link Zgłoś