gregia 27.05.09, 12:19 Witam. Który lumpeks polecacie, gdzie można znaleść fajne ciuszki dla niemowląt i małych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_1975 Re: ubranka dla dzieci 27.05.09, 21:24 polecam lumpeks przy rondzie na młyńskiej kolo stacji benzynowej i chyba tego samego właściciela jest drugi na kaszubskiej tak w podwórze się wchodzi. tam zakupiłam praktycznie cala wyprawkę dla swojej młodej, kupuje tam do tej pory, choć uważam ze jednak dla maluszków-niemowlaków był największy wybór, bo teraz niestety dla większych dziewczynek wszystko jest różowe a ja tego koloru nie trawie wiec czasem ciężko jest wyszukać coś w innych kolorach. te dwa naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: ubranka dla dzieci 28.05.09, 11:58 Sylwia dziekuję ze odpowiedz, na pewno tam zajrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura_w22 Re: ubranka dla dzieci 01.06.09, 14:04 A ja zapraszam do komisu w pasażu Feniks (za sklepem schlecker), bardzo fajne ciuszki dla dzieci. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś