Dodaj do ulubionych

Zamachowski sie rozwodzi

14.02.12, 08:53
Jak w temacie www.pudelek.pl/artykul/38257/zamachowski_sie_rozwodzi/.
Pieknie. Przykładny mąż i ojciec (do czasu). Natrzaskał dzieciaków*, i teraz bujaj sie kobieto. Kobieta oczywiście nie pracowała**, ciekawe, czy regularnie opłacał jej składki wink
I co Wy na to Niepracujące Mamy Mnie-To-Oczywiście-Nie-Spotka?
pozdrawiam z rana, jeszcze przed pracą, kocio

info z pierwszej ręki:
*to pan każdorazowo był inicjatorem powiększania rodziny
** to pan był inicjatorem siedzenia żony w domu
Obserwuj wątek
    • andaba Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 08:58
      No cóż, biorąc sobie aktora za męża to chyba się nie spodziewała małżeństwa po grób? Oni to raczej rzadko praktykują, znacznie rzadziej niż księgowi, nauczyciele czy hydraulicy.
      • kocio_007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:21
        No cóż, biorąc sobie aktora za męża to chyba się nie spodziewała małżeństwa po
        > grób? Oni to raczej rzadko praktykują, znacznie rzadziej niż księgowi, nauczyci
        > ele czy hydraulicy.

W sumie racja. tak samo jak Monika R. zapewne nie oczekiwała, że jej małzeństwo potrwa długo - piloci wszak dośc często giną w wypadkach lotniczych... może wolała uprzedzic fakty.
        PS. Serio to napisałaś?
        • andaba Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 15:47
          kocio_007 napisała:

> PS. Serio to napisałaś?

No a jak?
        • przeciwcialo Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 17:46
          Szczęśliwe i długoletnie aktorsko-artystyczne małżeństwa to rzadkość.
    • harlanka Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:06
      Czy twój portfel jakoś ucierpi jeśli mnie mąż zostawi czy ty tak z czystej przyjemności dokopania komuś z rana?
      • kamelia04.08.2007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:44
        na tym właśnie polega obsmiany wczoraj syndrom kobiety kobiecie wilkiem.
        Ja pracuje (nie ważne gdzie i na jakim (nie)ważnym stanowisku) to jestem wielka, a ty co wycierasz sama tyłek swoim dzieciom, to jestes g... i zero, bo to ja kariere robie i sie realizuje, a ty nie.
        • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:49
          kamelia04.08.2007 napisała:

> na tym właśnie polega obsmiany wczoraj syndrom kobiety kobiecie wilkiem.
          > Ja pracuje (nie ważne gdzie i na jakim (nie)ważnym stanowisku) to jestem wielka
          > , a ty co wycierasz sama tyłek swoim dzieciom, to jestes g... i zero, bo to ja
          > kariere robie i sie realizuje, a ty nie.

Tak już jest ze co nie którym się wydaje że od pracy rozum im się rozwinie....
        • kocio_007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:57
          na tym właśnie polega obsmiany wczoraj syndrom kobiety kobiecie wilkiem.
          > Ja pracuje (nie ważne gdzie i na jakim (nie)ważnym stanowisku) to jestem wielka
          > , a ty co wycierasz sama tyłek swoim dzieciom, to jestes g... i zero, bo to ja
          > kariere robie i sie realizuje, a ty nie.

NIE. ja pracuję, zapewniam sobie BEZPIECZEŃSTWO FINANSOWE ( byt, utrzymanie, ciągłośc pracy, znajomości w branży i nie tylko). W razie czego (co oczywiscie nie musi nastąpic ale może) jestem w stanie utrzymac siebie i dzieci. Nie zostaję z ręką w nocniku.
          PS. Tyłki dzieciom podcieram też, jak najbardziej. Ale za to nikt nie płaci, więc nie demonizujmy proszę tej czynności.
          PPS. O stanowiskach i karierze nie ma tu w ogóle mowy.
          • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:05
            kocio_007 napisała:
            > NIE. ja pracuję, zapewniam sobie BEZPIECZEŃSTWO FINANSOWE ( byt, utrzymanie, ci
            > ągłośc pracy, znajomości w branży i nie tylko). W razie czego (co oczywiscie ni
            > e musi nastąpic ale może) jestem w stanie utrzymac siebie i dzieci. Nie zostaję
            > z ręką w nocniku.
            > PS. Tyłki dzieciom podcieram też, jak najbardziej. Ale za to nikt nie płaci, wi
            > ęc nie demonizujmy proszę tej czynności.
            > PPS. O stanowiskach i karierze nie ma tu w ogóle mowy.

To jest twoja sprawa ,ja innych moim życiem na sile nie mam ochoty uszczęśliwiać.Pracuj i bądź szczęśliwa i nie rób z siebie bohaterki BO PRACUJESZ .Ja nie pracuje a wychowuje czworo dzieci i dobrze mi z tym taki układ z moim mężem.Większość kobiet pracuje bo musi a nie dla tego że uwielbiają pracę ,wiadomo jakie jest życie w dzisiejszych czasach .I prawda jest taka ze tylko nie licznych stać na luksus nie pracowania zawodowo .
            • alabama8 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 11:06
              gabi683 napisała:
              Ja nie pracuje a wychowuje czworo dzieci i dobrze mi z tym taki układ z moim mężem.
              Twoje (i twoich dzieci) bezpieczeństwo finansowe zależy tylko i wyłącznie od wdzimisie twojego małżonka. Facet kocha swoje dzieci tak długo jak kocha ich matkę. Co będzie kiedy mąż "zejdzie", znajdzie sobie młodszą, albo stwierdzi, że się w tym związku wypalił.
              Jak jesteś zabezpieczona emerytalnie? Nie będziesz wiecznie młoda i przy mężu. W całym tym zamieszaniu chodzi o to, że kobietom trudno urwać się od ryzykownego finansowgo uzależnienia od małżonka, bo to one rodzą dzieci, siedzą na wychowawczych i w tym czasie nie pracują na swoją przyszłość (staż pracy, emerytura).
              • ciastolina84 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 11:16
                W takim razie powinnyśmy przestać rodzić dzieci, bo nie możemy dopuścić do tego aby siedziec w domu na wychowawczym i je wychowywać. To nas zniszczy. NIe dość że rynek pracy nam podziękuje to i w przyszłości pan mąż się rozmysli...Masakra!!! Cóż to za stereotyp że miłość ojca do dziecka trwa tak długo jak jego miłość do żony?? Umacniasz niezdrowe przekonania nt milosci ojcowskiej.
                • alabama8 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:13
                  ciastolina84 napisała:
                  Cóż to za stereotyp że miłość ojca do dziecka trwa tak długo jak jego miłość do żony?? Umacniasz niezdrowe przekonania nt milosci ojcowskiej.
                  Chyba nie do końca rozumiesz znaczenie słowa "stereotyp". Stereotyp to głównie powszechne, fałszywe przeświadczenie o czymś. To właśnie przekonanie o bezwarunkowej miłości ojcowskiej jest dziwnym stereotypem, natomiast życie (i forum Samotna Mama) niestety weryfikuje te poglądy. W 90% przypadków kiedy ojciec ginie z pola widzenia matki - ginie też z otoczenia ich wspólnych dzieci.
                  • demonii.larua Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:20
                    >W 90% przypadków kiedy ojciec ginie
                    > z pola widzenia matki - ginie też z otoczenia ich wspólnych dzieci.
                    Należy dodać, że pewnie więcej niż połowa na życzenie lub za sprawą matki.
                    • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 16:38
                      demonii.larua napisała:

> >W 90% przypadków kiedy ojciec ginie
                      > > z pola widzenia matki - ginie też z otoczenia ich wspólnych dzieci.
                      > Należy dodać, że pewnie więcej niż połowa na życzenie lub za sprawą matki.

Jakaś masakra żyjemy 20 lat razem było lepiej gorzej rożnie ,ale na litość Boską co was obchodzi czy ja sobie poradzę czy nie.To będą moje problemy nie wasze,jestem zabezpieczona na godziny W i nasze dzieci .Wiec jaki macie problem ,nie wiecie kim jestem ,czym mój mąż się zajmuje a wypisujecie jakieś nie dorzeczne rzeczy jak byście nas znały.Tylko dla tego ze mówię głośno ZOSTAŁAM W DOMU Z WYBORU TO NASZA WSPÓLNA DECYZJA .
            • gazeta_mi_placi Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 16:42
              Otóż to, poza tym oprócz Pań na ważnych stanowiskach w korporacjach i tych które same siebie nazywają "jestem wysokiej klasy specjalistom" jest całe mnóstwo kobiet szwaczek, pań sprzątających, woźnych, pracujących w fabryce na taśmie, na kasie w Biedronce czy w sklepie mięsnym. Czy naprawdę jeśli zostałyby z tą swoją biedronkową pensją i dzieciakami bez mężowskich finansów byłyby niezależne finansowo?
              W większości rodzin polskich nawet jeśli oboje pracują to mąż jest głównym filarem odnośnie utrzymania bo zarabia zwyczajnie więcej. Czy chcą tego Panie pracujące czy nie...
              • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 17:21
                gazeta_mi_placi napisała:

> Otóż to, poza tym oprócz Pań na ważnych stanowiskach w korporacjach i tych któr
                > e same siebie nazywają "jestem wysokiej klasy specjalistom" jest całe mnóstwo k
                > obiet szwaczek, pań sprzątających, woźnych, pracujących w fabryce na taśmie, na
                > kasie w Biedronce czy w sklepie mięsnym. Czy naprawdę jeśli zostałyby z tą swo
                > ją biedronkową pensją i dzieciakami bez mężowskich finansów byłyby niezależne f
                > inansowo?
                > W większości rodzin polskich nawet jeśli oboje pracują to mąż jest głównym fila
                > rem odnośnie utrzymania bo zarabia zwyczajnie więcej. Czy chcą tego Panie pracu
                > jące czy nie...

Spora racja tylko nie które (pracujące ) uważają że zarabiają nie wiadomo ile a nie oszukujmy się to nie wiadomo ile to praktycznie nic .... no ale są lepsze bo pracują tongue_outA ja nie bo praca w domu ,to nie praca a one biedne po całym dniu pracy muszą zrobić to na co ja mam cały dzień .
          • kamelia04.08.2007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:12
            kocio_007 napisała:

> NIE. ja pracuję, zapewniam sobie BEZPIECZEŃSTWO FINANSOWE ( byt, utrzymanie, ci
            > ągłośc pracy, znajomości w branży i nie tylko). W razie czego (co oczywiscie ni
            > e musi nastąpic ale może) jestem w stanie utrzymac siebie i dzieci. Nie zostaję
            > z ręką w nocniku.
            > PS. Tyłki dzieciom podcieram też, jak najbardziej. Ale za to nikt nie płaci, wi
            > ęc nie demonizujmy proszę tej czynności.

no to sobie miej te swoje znajomosci branżowe, ciągłosc pracy itp.
            Nie rozumiem tylko dlaczego uważasz swoja prace za lepsza, bo tobie za robote płaca, a moja jest gó...ana (dosłownie i w przenośni), bo nie jest opłacana.
          • ciastolina84 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:42
            tylko co cię interesuje czy jakas niepracująca na etacie matka zostanie z ręką w nocniku? Nie lepiej, a przede wszystkim zdrowiej dla ciebie jak zaczniesz interesować się sobą i swoimi dziećmi a nie innymi kobietami?? Jak będziesz tak się przejmowac innymi ludźmi i sączyć jad to nadciśnienie+ wieńcówka pewne, wyluzuj może?
    • sarling Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:10
      Ale znowu??? Jakieś 3-4 lata temu "na mieście" mówiło się , że Z.Z. zamieszkał z Agnieszka Glińską.
      • jansen25 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:20
        Jak się rozwodzi, to chyba chce mieć trzecią z kolei żonę. Jego obecna żona też jest aktorką. Współczuję jej, choć nie wiem, czy ona współczuła swojej poprzedniczce, gdy z żonatym zaszłą.
        Co ma w sobie ten facet, bo brzydki przeokrutnie...
    • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:11
      Ojej, ojej... I co ja teraz zrobię? Ach, ten Pudelek! Ach, ten Zamachowski! Ojej, ojej...
      • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:12
        Ciesze się, że nie muszę żyć życiem innych i pocieszać się i ich katastrofami.
        • sarling Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:26
          kropkacom napisała:

> Ciesze się, że nie muszę żyć życiem innych

To po co siędzisz na ematce? tongue_out
          • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:28
            Ciekawią mnie zakamarki ludzkiego umysłu. tongue_out
            • sarling Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:33
              Tak jak i mnie big_grin
      • kocio_007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:25
        Ojej, ojej... I co ja teraz zrobię? Ach, ten Pudelek! Ach, ten Zamachowski! Oje
        > j, ojej...

A to dopiero cięta riposta wink taka czeska.
        • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:29
          Ach jo...
    • znowu.to.samo Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:17
      Abo to ona pierwsza albo ostatnia???

Zrobi to samo co miliony kobiet przed nią -jakoś da sobie radę..........
    • sumire Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:19
      mnie bardziej zastanawia, co ludzie robili bez pudelkopodobnych wynalazków... podsłuchiwali sąsiadów?
    • kali_pso Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:27

halo, halo, skąd wiesz jak było? Może pani zgodziła się na rozwód po dwóch latach fikcji za jakies solidne pieniądze? Obdarowywanie odprawami teraz jest na topiewink Poza tym- Zamachowski to nie Kowalski, na alimenty go stać, czwórka dzieci głodna chodziła nie będzie.
      Nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Justa to aktorka, tak? Wróci do zawodu najwyżej.
      Nie panikuj więc tak od razuwinkp
      • kocio_007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:38
        Spokojnie, nie panikuję smile Wkleiłam to jako ciekawostkę socjologiczną. Pudel z rana nastraja mnie zabawowo do życia, pośmia się można.
        Skąd wiem jak było - wiem smile ci ludzie nie mieszkaja na pustyni.
        Justa to aktroka, całkiem niezła. Już coś zagrała, przed dzicemi cos zagrała. Ma jakiś dorobek, ma znajomości, koledzy z branzy nie dadzą jej zginac z głodu. Co do "odprawy" o której wspominasz, to mit, czasy świetnosci Z. już minęły (szkoda, bo aktorem jest świetnym).
        Dla mnie to dowód na to, że... najlepiej liczyc na siebie, w każdej sytuacji. Ku pamięci niepracującym 'mamuśką".
      • crises Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:41
        No, z tym "stać", to niezabardzo. Niedawno wypłakiwał się w wywiadzie, że jako aktor na żadną większą forsę się nie załapał, głównie teatr, że w sumie to chętnie by zagrał nawet w jakimś serialu, ale go nie chcą itp. Chyba że sobie grunt przygotowywał na "wysoki sądzie, tak bardzo chciałbym płacić, ale nie mam z czego", he, he.

A wobec pierwszej żony zachował się tak podle, że w sumie Justa jest frajerką względnie dostała za swoje. Nie wierzę w teoryjki, że zło wraca, ale tu akurat tak wyszło.
    • rosapulchra-0 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:29
      Jak bardzo prymitywnym trzeba być, żeby czerpać satysfakcję z takich informacji? Jak bardzo trzeba mieć nudne i pospolite życie, żeby się podniecać takimi niusami? Nie do pojęcia to dla mnie.
      • gogosiaa Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:36
        Oj tam, w kazdym porzadnym biurze i urzedzie dzien zaczyna sie od odpalenia pudelka i skomentowania plot przy porannej kawie wink
        • drinkit Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:30
          Właśnie!
          Z resztą nie tylko w biurze.
    • volta2 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:40
      bardziej mnie zaskoczyła info, że to dla moniki richardson?

ta ma męża chyba i to takiego do rzeczy, gdzie tam zamachowski przy nim?

a justa - no cóż, z tego co pamiętam, to nie była jego pierwszą żoną, więc już na starcie mogła podejrzewać, że i nie będzie ostatnią - fakt, że facet sporo dla niej poświęcił, tylko tamten rozwód był bardziej prywatny, z czasów przedpudelkowch.

no i skoro 2 lata trzeba było na decyzjię, to pewnie kobieta nieźle sobie poradzi już teraz, miała czas na przygotowanie sobie zaplecza, do podziału pewnie nie jest mało, dzieci zostaną na zawsze, nawet po uzyskaniu pełnoletności. to nie odejście z domu z dnia na dzień.

ja tam się nie podniecam, nie ma czym, raczej mi smuto, bo 4 dzieciaków nie trzaska się ot, tak. bo chyba nie powiesz, że ta wielodzietność to ostra patologia i bida była aż trzeszczy a te dzieci z braku pasji powstały? zwiazek musiał mieć solidne podstawy...
      • lelija05 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:47
        Richardson się gdzieś wypłakiwała, że mąż od dawna ma przyjaciółkę - stewardessę, więc ona bidula znalazła pocieszenie u Zbysia, który jest TYLKO ha, ha przyjacielem.
        A w sumie, to nie oni pierwsi i nie ostatni, mało to innych przykładów wśród "gwiazd"?

Mnie przyprawia o opad rąk Węglarczyk i pani Ohme, która udziela rad w tefałenie na temat związków.
      • iuscogens Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:48
        volta2 napisała:

> bardziej mnie zaskoczyła info, że to dla moniki richardson?
        >
        > ta ma męża chyba i to takiego do rzeczy,gdzie tam zamachowski przy nim?

mnie też to zaskoczyło, ale nie ze względu na męża Richardson, ale ze względu na nią samą. Doskonale pamiętam koncertowy pokaz głupoty tej pani przy okazji naszej prezydencji. Do momentu obejrzenia tego byłam pewna, że to normalna, inteligentna babka. Myliłam się bardzo...
      • kocio_007 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:50
        Oczywiście że nie patologia, dobre kochające się małżeństwo, taka prawdziwa rodzina... Smutne, ze i w takich tata moze się tak po prostu odmeldowac.
        Do rosy - jaką prymitywną istotą trzeba byc, zeby myślec, że ktos czerpie satysfakcję (!!!) z tego typu informacji. No ale kazdy sądzi po sobie.
        Ja sie nie musze niczym dowartosciowywac - mam wspaniałą rodzinę, solidne emocjonalne zaplecze. Co nie znaczy, że na tym poprzestaję - gdyby coś, pracuję i zarabiam. Świat się nie zawali.
        Co do ciebie - zauważyłam, że tam gdzie temat o niepracowaniu i ew. zagrożeniach z tego płynących, tam zawsze ty, zaciekle broniaca niepracujących mam - ciekawe, dlaczego wink
        • rosapulchra-0 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:59
          Jasne, nie tłumacz się. W poście założycielskim nawet nie ukrywasz swojej prymitywnej satysfakcji.
        • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:00
          Oj tam... Pewnie aż podskoczyłaś jak na pudlu dali niusa big_grin Taki prezent z rańca big_grin
    • zdzisnadzis Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:44
      kocio_007 napisała:

> Jak w temacie
      rel="nofollow">www.pudelek.pl/artykul/38257/zamachowski_sie_rozwodzi/.
      > Pieknie. Przykładny mąż i ojciec (do czasu). Natrzaskał dzieciaków*, i teraz bu
      > jaj sie kobieto. Kobieta oczywiście nie pracowała**, ciekawe, czy regularnie op
      > łacał jej składki wink
      > I co Wy na to Niepracujące Mamy Mnie-To-Oczywiście-Nie-Spotka?
      > pozdrawiam z rana, jeszcze przed pracą, kocio
      >
      > info z pierwszej ręki:
      > *to pan każdorazowo był inicjatorem powiększania rodziny
      > ** to pan był inicjatorem siedzenia żony w domu

info z pierwszej reki?? co kolezanka kolezanki cos tam szepneła?? ma sie rozumiec ze znasz rodzine zamachowskich bardzo dobrze, ze ferujesz takie wyroki, ze to tylko i wyłącznie jego wina?? ze facet jest beee a zonka niczemu neiwinna?? no i jeszcze biedaczke do lozka przywiazywał pewnie zeby jej dzieci nastukac, no bo to tylko on był inicjatorem a ona biedna nie miała nic do gadania??
    • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:46
      Przykładny mąż i ojciec (do czasu). Natrzaskał dzieciaków*, i teraz bujaj sie kobieto. Kobieta oczywiście nie pracowała**, ciekawe, czy regularnie opłacał jej składki

To jak jak bym ci powiedziała ze twój stary zrobił ci bachora ,to samopoczucie by ci się poprawiło ?I to stwierdzenie oczywiście że nie pracowała,kasy maja ful i nie martw się na lodzie nie zostanie .Ty na jej dzieci płacić nie będziesz.Wiec wyluzuj ....
    • indigo_kid są alimenty, nie zginie 14.02.12, 09:55
      n.t.
    • ola Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 09:56
      >info z pierwszej ręki:

jeśli to prawda, że znasz ich osobiście, to bardzo nieładnie obsmarowywać znajomych na ogólnodostępnych portalach.
      Jeśli to nieprawda - nieładnie jest kłamac.
      Tak czy owak nieładnie, koleżanko...
      • ciociacesia wywiad w twoim stylu 14.02.12, 10:02
        to chyba nie do konca pierwsza reka
    • ciociacesia tez mi nius 14.02.12, 09:56
      o tym ze zone zostawil dowiedzialam sie kiedy moj poszedl w długa. a to przeca zamiezchla przeszlosc 2,5 roku bedzie
    • imasumak Aleksandra Justa pracuje zawodowo 14.02.12, 09:57
      w Teatrze Narodowym w Warszawie.
      • ola Re: Aleksandra Justa pracuje zawodowo 14.02.12, 10:07
        he he
        wrzuciłam ją w googla i rzeczywiście - pracuje w Narodowym, grała w "Ki" i kilku innych filmach i serialach w ostatnich latach (Stepy, Ekipa, Kryminalni) .
        Czyli jednak opcja druga - autorka watku koloryzuje swoją wiedzę na ich temat smile
      • gabi683 Re: Aleksandra Justa pracuje zawodowo 14.02.12, 10:08
        imasumak napisała:

> w Teatrze Narodowym w Warszawie.

No ale nie pracuje ,wiadomości z pierwszej ręki tongue_out Plotkara
        • ledzeppelin3 Do kociów i innych tego typu 14.02.12, 10:28
          Ale trzeba być zdrowo popieprzonym, żeby przeżywać, czy kogoś mąż utrzymuje czy nie i płodzić o tym wątki.
          Trzeba być sfrustrowanym i nienawidzić własnej roboty, i zazdrościć tym zapierniczającym w domu matkom.
          Jak bardzo trzeba mieć zryty beret, aby nierealne i dalekie życie aktora robiło dobrze waszemu niedowartościowanemu ego?
          Mnie guzik interesuje, czy ktos pracuje czy nie, byle z moich podatków nie robił szwindli. Czemu ludzie ekscytuja się tym, czy ktoś pracuje czy nie, a mają gdzieś szwindle, charakterystyczne dla Polaków? Gorszące, okradające społeczeństwo szwindle, typu robię na czarno i biorę w MOPSie albo widzę 2 kreski na teście i zdrowiutka kradnę z ZUSu 100 % pensji, albo pracuję w budżetówce i w czasie pracy siedzę na forum. Albo gdy ludzie kupują dwie morgi nieuzytków i rejestrują się w KRUSie. Albo gdy przyjeżdżają zarabiać do Warszawy, a podatki płacą w rodzinnej Głuchej Dolnej?
          Odpier..cie się od matek pracujących w domu- za wasze nie siedzą- i zajmijcie się szwindlami. Chyba, że same je robicie.
          • ciastolina84 Re: Do kociów i innych tego typu 14.02.12, 10:36
            Jak to nie pracowała?? Ostatnio byłam w teatrze na spektaklu z jej udziałem?? Bez sensu post. Zgadzam się z przedmówczyniąsmile jak masz pracę to sie ciesz i nie najeżdzaj na innych, że dzieci wychowują i z "lenistawa" może nie idą do pracy i składek nie płacą. Ciekawe co będziesz miec z tych składek za 20 lat, czy będziesz te pieniądze widziec w ogóle. Ale to tak na marginesie...
          • kocio_007 Re: Do kociów i innych tego typu 14.02.12, 10:39
            boże ale ciebie to juz chyba nieźle pogięło.... to się wyrzygałaś.
            BTW. z Krusem nie mam nic wspólnego, przysięgam smile

do gabi - pisałam że Justa zaczęła grac i grała przed dziecmi, poszukaj sobie wczesniej. jak ktoś ma jakąs historię zawodową i trochę w głowie to sobie poradzi. Ale spokojnie, ciebie to nie dotyczy wink
            • gabi683 Re: Do kociów i innych tego typu 14.02.12, 10:53
              kocio_007 napisała:
              wiesz dziewczyny maja racje ,pracuj pracuj a nagle ci emerytury nie wypłacąsad
              >
              > do gabi - pisałam że Justa zaczęła grac i grała przed dziecmi, poszukaj sobie w
              > czesniej.
              Ona pracuje w teatrze więc nie muszę szukać tongue_out

jak ktoś ma jakąs historię zawodową i trochę w głowie to sobie poradz
              > i.

A uważasz ze kobiety które są poprzeczniach to sobie w życiu nie poradzą ,oczywiście trudniejsza sprawa ale osiągalna smile

Ale spokojnie, ciebie to nie dotyczy wink

rozwiń to tongue_out
              • ciastolina84 Re: Do kociów i innych tego typu 14.02.12, 10:59
                Jeszcze w och teatrze gra
    • kozica111 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:44
      Dla mnie ta dyskusja w dziwnych kierunkach się rozwija.Jakiś syndrom matki polki czy co? Wiadomo ze mądre życiowo jest powiedzenie "umiesz liczyć licz na siebie" i tyczy się to nie tylko małżeństwa, co w tym dziwnego? Jak widać historia Zamachowskiego tylko to potwierdza co nie znaczy że tak będzie u każdej nie pracującej kobiety.
      • gabi683 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:50
        kozica111 napisała:

> Dla mnie ta dyskusja w dziwnych kierunkach się rozwija.Jakiś syndrom matki polk
        > i czy co? Wiadomo ze mądre życiowo jest powiedzenie "umiesz liczyć licz na sieb
        > ie" i tyczy się to nie tylko małżeństwa, co w tym dziwnego? Jak widać historia
        > Zamachowskiego tylko to potwierdza co nie znaczy że tak będzie u każdej nie pra
        > cującej kobiety.

Ona pracuje !
        • kozica111 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 10:53
          No to super, dzięki temu nie dostanie po tyłku, dobrze dla niej.
          • kropkacom Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 11:00
            Dla was rozwód to tylko kasa. Sam rozpad związku z dziećmi w tle to dostanie po tej przysłowiowej dupie i to dla wszystkich "aktorów" tego "przedstawienia".
    • kawka74 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 11:01
      Sporo osób będzie miało Schadenfreude, bo Justa jest drugą żoną Zamachowskiego, dla której to Justy rzeczony Zamachowski porzucił pierwszą małżonkę, podobnież w dość nieciekawym momencie życia.
      Dzieciaków szkoda.
      Kwestia pracy niewiele mnie obchodzi, każdy robi tak, jak uważa, i ponosi konsekwencje swoich wyborów.
      • toxicity1 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 12:55
        Że w nieciekawym momencie zostawił pierwszą zonę to pamiętam, ale że dla Justy ...?
        Nie.
        • lelija05 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:28
          A co to był za moment?
          • crises Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 15:39
            Obie panie były w ciąży (z nim, żeby nie było). Komornicka poroniła, i wtedy uznał, że to najlepszy moment na chwilę prawdy.
            • kozica111 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 15:45
              Dość podłe, ech.
        • crises Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 15:41
          Tak, dla Justy.
    • demonii.larua Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:26
      No siłą jej tych dzieci natrzaskał, gwałtem pewnie i taka zniewolona dała się namawiac na kolejne potomstwo i siedzenie w domu. Litości big_grin
    • gazeta_mi_placi Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 13:30
      Myślę, że ten Pan nie zostawi byłej żony z alimentami rzędu 500zł.
    • rosapulchra-0 Ostro was podneicają genitalia Zamachowskiego! 14.02.12, 15:50
      Ostro!
      http://emots.yetihehe.com/2/zniesmaczony.gif
    • rosabell Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 16:41
      co za czasy...wiele wzorcowych, czyli takich co to mialy trwac po grob par sie ostatnio rozwodzi
      • toxicity1 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 16:46
        rosabell napisała:

> co za czasy...wiele wzorcowych, czyli takich co to mialy trwac po grob par sie
        > ostatnio rozwodzi

Pierwszy pęknął Polk.
        Jeszcze Malajkat z tej trójki się trzyma...
    • rosabell Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 16:52
      tak w temacie tutaj

www.edziecko.pl/rodzice/56,79361,11107726,Koniec_bajkowych_rodzin_celebrytow.html
    • przeciwcialo Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 17:43
      Z głodu pani nie padnie. Sama chyba tez jest aktorką. Po rozwodzie spokojnie dostanie prawo do połowy wpływów z tantiem Zamacha.
    • mama303 Re: Zamachowski sie rozwodzi 14.02.12, 18:02
      Nie wiem co te baby widzą w Zamachowskim smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka