czarnaalineczka 20.03.12, 14:39 wierzycie swoijej intuicji ? kierujecie sie nia czasem w zyciu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: intuicja 20.03.12, 16:00 CZęsto usiłuje coś mi podpowiedziec, nie słucham, albo nie rozumiem i zle na tym wychodzę Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: intuicja 20.03.12, 16:04 Jestem pesymistka i mam tylko złe przeczucia. Na szczęście rzadko się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: intuicja 20.03.12, 16:04 Jak ją wdeptuję w ziemię to wychodzę na tym, jak Zabłocki na mydle Niestety, ciągle się uczę, że pierwszego czuja mam słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: intuicja 20.03.12, 21:19 gulcia77 napisała: > Jak ją wdeptuję w ziemię to wychodzę na tym, jak Zabłocki na mydle Niestety, > ciągle się uczę, że pierwszego czuja mam słuchać Mam podobnie. A pozniej żałuję że coś co mi świtało na początku od tak odrzuciłam, zwykle pierwsza myśl jest niezawodna Nie wiem jak to uzasadnić ale w ok 99% mi się to sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: intuicja 20.03.12, 16:48 Wierzę jej. Tylko z intuicją jest ten problem, że trudno ją odróżnić od obaw albo nadziei. I często to, co czujemy, to nie jest żadna intuicja, tylko to, czego byśmy bardzo chcieli, albo to, czego się bardzo boimy. Odpowiedz Link Zgłoś