Dodaj do ulubionych

Czasopisma

01.04.12, 14:26
Zdarza się Wam nie kupić czasopisma tylko dlatego że na okładce jest zdjęcie jakieś gwiazdy do której nie pałacie sympatią. Na mnie tak działa Natasz Urbańska i Kasia Cichopek. Nigdy nie oglądałam żadnego programu albo serialu z nimi ale jak je widzę to jakoś mnie odrzuca. Sama nie wiem dlaczego.
Obserwuj wątek
    • iuscogens Re: Czasopisma 01.04.12, 14:29
      Ogólnie nie kupuje gazet z celebrytami czy innych w tym stylu. Nie mogę tam znaleźć dla siebie nic ciekawego.
    • na_pustyni Re: Czasopisma 01.04.12, 14:48
      szkoda mi kasy na kolorowe pisemka, nie kupuje w ogole
    • wrednadziewucha Re: Czasopisma 01.04.12, 14:54
      Ja kupuję tylko "Książki" i "Nie", wszystkie czasopisma mam za darmo po znajomości. Jeśli na okładce jest Natasza Urbańska to na pewno po nie sięgnę, gdyż kocham ją nienawidzićsmile
    • thorgalla Re: Czasopisma 01.04.12, 15:07
      Zdarza mi się kupić jakieś pisemka podczas wizyty w Polsce ale chyba tylko aby obrazki pooglądać bo w treści nie ma nic,głupia sieczka dla kobiet myślących tylko o ciuchach i jak zadowolić faceta.
      Jeszcze kilka lat temu było co poczytać więc albo ja się zmieniłam albo gazety.
    • gku25 Re: Czasopisma 01.04.12, 15:10
      Teściowa kupuje chyba wszystkie tytuły dostępne na rynku i mi daje.
    • lusitania2 Re: Czasopisma 01.04.12, 15:16
      zdarza się.
      Np. pissprezesa nie życzę sobie w żadnej formie oglądać w moim domu.
      I wiem, dlaczego odrzuca mnie od tej kreatury.
    • wuika Re: Czasopisma 01.04.12, 15:56
      Tak, odrzuca mnie dowolny ktokolwiek. Kupuję czasem Politykę, tam rzadko jakiś celebryta na okładce wskoczy.
    • jansen25 Re: Czasopisma 01.04.12, 16:03
      Na ogół nie kupuję. Ale jak zobaczę Małgorzatę Foremniak na okładce, czy tylko zapowiedź artykułu o niej, to nieważne, czy to porządne czasopismo, czy szmatławiec. Jakoś mnie zainteresowała od występu w TzG.
    • angazetka Re: Czasopisma 01.04.12, 17:45
      Zważywszy, że moim podstawowym czasopismem jest "Polityka", nie mam tego problemu wink Czasem do pociągu kupię coś kolorowego, ale wtedy stosuję dobór pozytywny, nie negatywny.
    • an_ni Re: Czasopisma 01.04.12, 17:57
      jesli zdarzy sie Viva czy Gala za 0,99 zl to jestem sklonna kupic z kimkolwiek na okladce, zeby miec na wysciolke w koszach wink
    • violon-czela Re: Czasopisma 01.04.12, 20:08
      Ja nie wiem czemu one tak drażnią ludzi, są miłe, sympatyczne, zdolne jakby nie patrzeć. Za idealne?
      • sumire Re: Czasopisma 01.04.12, 20:24
        jak człowiek jest miły, sympatyczny i zdolny (a jeszcze nie daj Boże przyjemny dla oka), to niechęć otoczenia ma jak w banku w naszym pięknym kraju wink
    • beataj1 Re: Czasopisma 01.04.12, 20:19
      Z gazet kupuje tylko Newsweek'a i czasem jakieś tanie gazetki dla mamy by sobie krzyżówki porozwiązywała. Mam natomiast tak że nie kupuje nic Astora bo nie znoszę po prostu Kate Moss. Ostatnio widziałam całkiem ciekawy kolor pomadki ale Kate Moss jest dla mnie nie do przejścia...
      • beataj1 Re: Czasopisma 01.04.12, 20:20
        Pardon nie Astora a Rimmel smile
    • marghe_72 Re: Czasopisma 02.04.12, 01:28
      nie.
      Szkoda mi kasy
      U fryzjerki mogę za free rzucić okiemwink
      • bi_scotti Re: Czasopisma 02.04.12, 01:59
        Gdyby The Economist kiedykolwiek mial na okladce wnuka mojej krolowej z malzonka chyba bym rozwazala rezygnacje z subskrybcji tongue_out Ta para wyjatkowo zle na mnie dziala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka