Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek psów

17.06.04, 00:00
Hej!
Jestem świeżutką posiadaczką pieska rasy Grzywacz Chiński. Czy może ktoś zna
tę rasę,?
Obserwuj wątek
    • bak23 Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 08:38
      witaj Kasiu! ja też jestem posiadaczką psa od około tygodnia,i nie wiem jak u
      was ale mi to szczenię przewróciło życie do góry nogami!!totalna reorganizacja
      życia rodzinnego smile)trochę się orientuję co do tej rasy bo szukając psa
      poznałam chyba wszystkie rasy.A jaką masz wersję?"Goły" czy "owłosiony"?
      pozdrawiam
      • renik.w Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 08:41
        hej dziewczyny
        Bak 23 piszesz że sporo się naczytałaś o rasach psich - jeżeli w necie to
        poleć mi jakies fajne stronki - proszę smile - a może możesz mi polecic konkretną
        rasę pieska
        renik
        • bak23 Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 09:01
          mogę ci podać kilka stronek,a wyboru co do rasy musisz dokonać sama,biorąc pod
          uwagę jaki to ma być pies,jakie masz warunki ...itp. My mamy wyżła weimarskiego
          ale niestety nie mogę za dużo na ten temat się wypowiedzieć bo jest u nas
          bardzo krótko!! A wy macie już coś na oku czy dopiero zaczynacie
          poszukiwania smile ????

www.psy.pl
          www.dogs.pl
          www.dogomania.pl
          www.zkwp.org.pl

pozdrawiam i życzę udanego wyboru!
          • renik.w Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 10:17
            w zasadzie zaczynamy , ale po głowie chodzi mi sznaucer średni - uwielbiam ta
            rasę - zanim jednak podejmiemy decyzję chciałabym poznać i inne psiaki smile
        • kasiek444 Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 16:30
          Teraz, gdy mieszkam z mężem, wzieliśmy sobie kundelka ze schroniska. Kochany,
          ale okropnie hałaśliwy. W domu rodzinnym miałam trzy owczarki szkockie collie.
          To cudownie przyjacielskie i oddane psiaki. Szczególnie polecam, gdy macie
          dzieciaczki - nigdy nie zrobią krzywdy!!! Tylko trzeba mieć warunki, bo to nie
          takie malutkie pieski!
    • azurr Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 09:18
      Ja mam dwie sunie z tej rasy(owłosioną i nagą) oraz małego pieska.Mogę Ci tyle
      powiedzieć, że są to pieski dla alergików i niektóre(zależy od egzemplarza)są
      hałaśliwe. Więcej przeczytasz na stronie www.grzywaczezgangulysych.hodowca.pl
      To jest strona mojej znajomej i na pewno znajdziesz na niej trochę informacji.
      W razie czego to podaję nr gg 8480226.
      Pozdrawiam Róża
    • kasiaj51 Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 20:41
      Mój piesio jest bezwłosy. Ma 5 miesięcy i pochodzi z hodowli Nesjana.
      • verdana Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 20:49
        Słyszałam, ze te psy się opalają i ze trzeba je smarowac czymś przed spacerem.
        Czy to prawda?
    • kasiaj51 Re: Do posiadaczek psów 17.06.04, 20:56
      Tak teraz mój piesio jest już opalony. W upalne dni, kiedy słoneczko "grzeje"
      trzeba stosować delikatne kremy z wysokim faktorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka