iwles przyklejone przez moderatora - autor shellerka 07.05.12, 13:52 no to jeszcze raz shellerka 07.05.12, 13:44 jak ktoś, kto notorycznie wypomina innym (tak, mi wypomina), linkuje czyjeś zdjęcia, aukcje internetowe, chamsko dowala tekstami nie mającymi związku z tematem danej dyskusji, może określić tekst Szczerze? To dziecko nie powala urodą. To po prostu małe dziecko. Zwyczajne, choć pewnie dla matki jedyne i najpiękniejsze. no jakbym na ten tekst nie patrzyła, doszukać się chamstwa nie mogę. ot stwierdzenie. po prostu małe dziecko - ani nie piękne, ani nie brzydkie. zwyczajne dziecko, jakich wiele. widząc tekst myślę - acha - no normalne przeciętne dziecko ma lipcowa. ciekawe, ze tak dba o prywatność rzesza jadących rosalce od chamek.... szkoda tylko, że takiej "klasy" nie zachowują w innych wątkach... szkoda ze wtedy mają gdzieś, że linkują aukcje forumowiczek, ze dociekają publicznie danych osobowych, wyciągają wątki sprzed "stu lat", byle tylko NAPRAWDĘ chamsko dokopać. bardzo to jest ... chore moje drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_007 Re: dlatego skończmy temat 07.05.12, 14:05 Ok i może więcej ostrożności/rozsądku? Ja też właśnie przed chwilą, w ramach przerwy na kawę w 2 min. namierzyłam lipcową w necie - tylko po nicku i zdjęciach, które sama zamieściła - dziecka, psa, jej samej (racej ona, bo trzyma TO dziecko i z grubsza odpowiada własnemu opisowi (z wyjątkiem tego, że piękna). W internecie naprawdę wszystko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: dlatego skończmy temat 08.05.12, 23:31 to ze mnie kiepski szerlok, bo widziałam tylko jakiś czarny łeb,jedno oko i bluzkę w paski.... Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: dlatego skończmy temat 08.05.12, 23:37 Eee tam, jaki czarny? Z rudym balejażem raczej. Czarny to ... charakter. A fotki niemowlaka z kotem i roweru nie znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: dlatego skończmy temat 08.05.12, 23:44 A to widziałam już na początku awantury.....dziecko jak dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: dlatego skończmy temat 08.05.12, 23:52 Lipcowa jeśli to twoje kudły na tym zdjęciu, to wiedz że baleyage już daaaaaaaawno passe i niemodny Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: dlatego skończmy temat 08.05.12, 23:54 yenna_m napisała: > o, to lipcowa ma kota? O tak. I to chyba jej najmniejszy ekhm ... problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: dlatego skończmy temat 09.05.12, 10:08 To chyba nie Lipcowa, ona nienawidzi zwierząt (ludzi chyba też). Odpowiedz Link Zgłoś