Dodaj do ulubionych

nicki i skojarzenia ;)

• gonia28b Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 15:53
      Lipcowa - kobieta, której rozwój intelektualny zatrzymał się w okolicach 13-16 roku życia i (chyba) cierpiąca na chroniczne nietrzymanie moczu... tongue_out
      Gazeta_mu_nie_zaplaci - facet w średnim wieku, prawdopodobnie rozwodnik, problemy współczesnych kobiet, matek i żon są mu całkowicie obce.

Poza tym żaden nick tutaj jakoś szczególnie nie utrwalił się z jakąś cechą wybitnie charakterystyczną.
      • krolowa_online Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:00
        mamaemmy--32 latka, ktora mysli, ze wyglada na 18
        triss-cieta zyleta, nie ma przebacz
        morgen-filigranowe dziewcze, blue eyes, bez studiow, ale ze spora inteligencja, zaradna
        verdana-zakiecik, okularki, mala krepa, ktora wszystkie rozumy pozjadala na temat wychowywania
        bi bardzo inteligenta, doswiadczona babka
        • lolinka2 Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 22:54
          verdana i żakiecik....??? - bój się Boga!!!
    • morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:06
      Chciałabym nieśmiało nadmienić, że tematem wątku były skojarzenia z konkretnymi wypowiedziami, wątkami, hasłami z wypowiedzi, a skończyło się na epitetach i podsycaniu animozji... szkoda.
      • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:46
        Chyba nie jesteś zaskoczona, prawda? big_grin
        • nabakier Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 17:17
          no i fcale a fcale tego nie zamierzała big_grin
          o losie
        • morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:06
          Właściwie to nie, ogarnęło mnie tylko takie melancholijne poczucie rezygnacji... tongue_out
          • credaq Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:41
            Dokładnych watków nie pamietam bo az tak nie śledze forum, ale jestem tu biernie od lat i znam większość forumek. Wchodząc w wątek prawie zawsze wiem kto w jakim będzie i co odpowie. Stąd takie mam całokształtowe skojarzenia:
            1. Morgen - bi, atrakcyjna baba z jajami, do tańca i do rózańca
            2. Kropkacom - zawsze wyważona, zakłada 50 wątków dziennie z serii co myślicie, chyba ma za dużo czasu
            3. Nabakier i rosapulchra - Nienawidza Triss i lipcowej, typowe baby z magla, ujadające ratlerki, spijające sobie miód z pyszczków, generalnie kij w doopie
            4. Verdana - pani profesor, tendencje do moralizatorstwa, na dłuższą mete męcząca
            5. Yenna i moofka - Normalne babki do pogadania, na poziomie
            6. Sadosia - psiara, ostatnio pyskata traci na wartości
            7. Triss - konkubent pod pantoflem, wielkomiejskość
            8. Lipcowa - z pyskówkami
            9.Imasumak - obrońca uściśnionych i wszelkich patologii
            10.Borys - taki typ geja przyjaciela kobietysmile. Ale sympatyczny i z jajami
    • figrut Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:23
      iuscogens - łamie stereotypy związane z zwolennikami PiS-u
      triss_merigold6 - ukształtowana przez Wysokie Obcasy
      zebra12 - nieodpowiedzialny były, problemy finansowe
      morgen_stern - Rammstein, koty, kochająca seks, nienawidząca gości w czarnych sukienkach, cięta riposta
      sadosia - miłośniczka zwierzaków i ulubienica foremek
      mamaemmy - obsesja na punkcie odchudzania
      mathiola - ciepła mama
      18_lipcowa1 - wciąż sika i poglądy zmienia jak w kalejdoskopie
      bi_scotti - głos rozsądku w każdym wątk
      moofka - karmienie naturalne
      shellerka - sukienka za anal, obsesja na punkcie wyglądu
      lilka69 - kobieta oderwana od rzeczywistości

• myelegans w.i.k.i 24.05.12, 22:14
      Sobota watki nt. zadbanych kobiet, z zadbanymi mezami, z zadbanymi dziecmi. taka forumowa "Dynastia" smile
    • atena12345 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 13:59
      morgen - wolność, "tolerancja", forumowa mądrala w sumie na każdy temat
      moofka - karmienie piersią i spanie z dziećmi
      firgut - karmienie piersią, mechanika samochodowa, ex damski bokser, wojująca, życiowa babka, konkretna
      kropka - u nas w Czechach, kura domowa
      lipcowa - czapki, rajstopy, sika i s.r.a. na wszystko, bezsensowne wypowiedzi typu: buahaha, no i? itp.

• morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:02
        Cytat> morgen - wolność, "tolerancja", forumowa mądrala w sumie na każdy temat

Na każdy temat? Doprawdy? Nie wypowiadam się na tematy okołodzieciowe i na mnóstwo innych, na których się nie znam lub nie mam nic do powiedzenia. Niechęć przez ciebie przemawia, a nie fakty.
        • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:10
          Ja też mam pytanie? Mogę tak miedzy wódkę, a zakąskę? wink Dlaczego większości kojarzę się z nie posiadaniem na staniu pracy zawodowej i moją tuszą big_grin ? Czy ja ciągle o tym piszę? Albo chociaż zakładam takie wątki? Ciekawa jestem, bo miały być skojarzenia oparte na tym co kto pisze na forum.
          • morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:11
            Mnie nie pytaj, ja też nie wiem, czemu jestem "lesbiszczem" tongue_out
          • antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:15
            To ja tez sie wtrącę wink
            Od trzech miesiecy dopiero tu jestem, za to dosc intensywnie
            i jesli chodzi o skojarzenia, to pierwsze slysze, ze kropka
            przy tuszy i w domu,
            miałam wizje, ze chuda na 100 % i zawodowo zaganiana, serio tongue_out
            • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:19
              Przepraszam, że zawiodłam big_grin
              • antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:24
                Ne szkodzi. I tak na tyle przywiązalam się juz do tej mojej wizji,
                ze przy niej, wybacz, zostanę ;D
                • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:29
                  Niech cię będzie wink

Te forumki dla których ważna jest tylko tusza i praca zawodowa ubierają mnie za to w swoich wyobrażeniach wygodnie big_grin Czy mogę marudzić? big_grin W końcu jest mi wygodnie w ich głowach.
                  • antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:34
                    No tak, skojarzenia sa zazwyczaj zwiazane z naszymi wlasnymi czulymi punktami wink
              • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:26
                Taka moofka to dla mnie definicja kury domowej na forum big_grin Jej wątki to dzieci, makijaż, gotowanie i dzieci big_grin Wydaje mi się, że ludzie kojarzą forumki nie po tym co piszą, ale po tym co napisały raz, czy dwa i nas to pośrednio dotyczy lub denerwuje.
                • moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:44
                  no widzisz krop
                  tak sie dzielnie trzymalas przez 230 postow i musialas
                  no big_grinbig_grinbig_grin
                  • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:51
                    Nie musiałam. Ja chciałam. Akurat twój przykład jest tutaj bardzo wdzięczny.
                    • moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:13
                      to tylko pokazuje, jak bardzo roznych rzeczy czlowiek szuka na forum
                      ja wlaze jak do magla na plotki i pogadac o butach i dzieciach wlasnie i tego nie ukrywam, bo mi na to czasu brak
                      ot lekka rozrywka, bo jesli mi czegos w realu brak na codzien to wlasnie tego
                      o sprawach waznych powaznych ciekawych orass zawodowych mam z kim rozmawiac i nie musze sie logowac
                      moge zalowac ciebie i rosy ze kazdym znalezionych w sieci linkiem musisz bo sie udusisz
                      bo w 4 scianach nie ma do kogo gadac
                      jak stary w robocie, dzieci w szkole, rodzina za granica a swojakow nie ma
                      • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:27
                        Wątek dotyczył skojarzeń czysto forumowych. W nawiązaniu do tego co tutaj piszemy. Dla mnie jesteś TU mentalną kurą domową (mówiąc brzydko). Ale to w końcu tylko forum, prawda? Za to dla ciebie wystarczy aby kropka gdzieś napisała, ze jest gruba. No, jak rany. Jaki masz z tym problem?
                        • moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:33
                          ja zadnego problemu z gruba kropka nie mam,
                          przy niewielkim rezimie na luzie zapinam sie w 38 wink
                          to nie ja dostaje piany na ustach w watkach o nadwadze, co to nie chce ujsc wink
                        • rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:34
                          Zatwardzenie. Ja ci mówię, to na pewno jest zatwardzenie big_grin
                        • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:35
                          O innych forumkach potrafię powiedzieć jakie książki czytają, co oglądają, jaki serial lubią, jakie mają przekonania polityczne. U ciebie nula. Wiem za to, ze masz dwóch synów. Ile karmiłaś piersią i tak dale.
                          • moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:42
                            big_grin
                            widzisz i to nie jest przypadek
                            bardzo uwazam na informacje podawane na publicznym forum
                            i szczerze powiem ze to dlatego ty jestes tak drazniaca ze jest cie za duzo, wszedzie i w kazdym temacie
                            • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:59
                              Wygaś mnie i po problemie.
                              • moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 18:00
                                ani mysle
                                • kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 18:23
                                  Pomyśl. Bo ja raczej nie będę się do ciebie dostosowywać i będę pisać tyle i tam gdzie mi się podoba. Pamiętaj - ty mnie nie irytujesz. Najwyzej dziwisz (tak, nadal mnie coś dziwi :d ).
                            • rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 18:03
                              Kropka: Mufka, daj głos!
                              Mufka: Hau! Hau!
                      • rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:33
                        Już nas tak nie żałuj mufko, bo zatwardzenia dostaniesz albo co big_grin
                        Nic tak naprawdę o nas nie wiecie, nie macie zielonego pojęcia, czy i jakie mamy życie towarzyskie. Mało tego! A może zdecydowanie umiejętniej od takiego gazeciarza potrafimy udawać kobiety, matki i żony, a w rzeczywistości jesteśmy facetami?
                        A wy co? Prujecie się przy każdym naszym poście, jakby wam się d..sko ściskało. Że niby jesteście od nas lepsze? Ładniejsze? Mądrzejsze? Że macie lepsze życia od naszych? To se tak myślcie - tylko na tyle możecie sobie pozwolić.
                        Ament.
                • rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:26
                  Wydaje mi się, że ludzie kojarzą forumki nie po
                  > tym co piszą, ale po tym co napisały raz, czy dwa i nas to pośrednio dotyczy l
                  > ub denerwuje.
                  Nie sposób się z tobą nie zgodzić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka