gonia28b Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 15:53 Lipcowa - kobieta, której rozwój intelektualny zatrzymał się w okolicach 13-16 roku życia i (chyba) cierpiąca na chroniczne nietrzymanie moczu... Gazeta_mu_nie_zaplaci - facet w średnim wieku, prawdopodobnie rozwodnik, problemy współczesnych kobiet, matek i żon są mu całkowicie obce. Poza tym żaden nick tutaj jakoś szczególnie nie utrwalił się z jakąś cechą wybitnie charakterystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:00 mamaemmy--32 latka, ktora mysli, ze wyglada na 18 triss-cieta zyleta, nie ma przebacz morgen-filigranowe dziewcze, blue eyes, bez studiow, ale ze spora inteligencja, zaradna verdana-zakiecik, okularki, mala krepa, ktora wszystkie rozumy pozjadala na temat wychowywania bi bardzo inteligenta, doswiadczona babka Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 22:54 verdana i żakiecik....??? - bój się Boga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:06 Chciałabym nieśmiało nadmienić, że tematem wątku były skojarzenia z konkretnymi wypowiedziami, wątkami, hasłami z wypowiedzi, a skończyło się na epitetach i podsycaniu animozji... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 16:46 Chyba nie jesteś zaskoczona, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 17:17 no i fcale a fcale tego nie zamierzała o losie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:06 Właściwie to nie, ogarnęło mnie tylko takie melancholijne poczucie rezygnacji... Odpowiedz Link Zgłoś
credaq Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:41 Dokładnych watków nie pamietam bo az tak nie śledze forum, ale jestem tu biernie od lat i znam większość forumek. Wchodząc w wątek prawie zawsze wiem kto w jakim będzie i co odpowie. Stąd takie mam całokształtowe skojarzenia: 1. Morgen - bi, atrakcyjna baba z jajami, do tańca i do rózańca 2. Kropkacom - zawsze wyważona, zakłada 50 wątków dziennie z serii co myślicie, chyba ma za dużo czasu 3. Nabakier i rosapulchra - Nienawidza Triss i lipcowej, typowe baby z magla, ujadające ratlerki, spijające sobie miód z pyszczków, generalnie kij w doopie 4. Verdana - pani profesor, tendencje do moralizatorstwa, na dłuższą mete męcząca 5. Yenna i moofka - Normalne babki do pogadania, na poziomie 6. Sadosia - psiara, ostatnio pyskata traci na wartości 7. Triss - konkubent pod pantoflem, wielkomiejskość 8. Lipcowa - z pyskówkami 9.Imasumak - obrońca uściśnionych i wszelkich patologii 10.Borys - taki typ geja przyjaciela kobiety. Ale sympatyczny i z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: nicki i skojarzenia ;) 24.05.12, 21:23 iuscogens - łamie stereotypy związane z zwolennikami PiS-u triss_merigold6 - ukształtowana przez Wysokie Obcasy zebra12 - nieodpowiedzialny były, problemy finansowe morgen_stern - Rammstein, koty, kochająca seks, nienawidząca gości w czarnych sukienkach, cięta riposta sadosia - miłośniczka zwierzaków i ulubienica foremek mamaemmy - obsesja na punkcie odchudzania mathiola - ciepła mama 18_lipcowa1 - wciąż sika i poglądy zmienia jak w kalejdoskopie bi_scotti - głos rozsądku w każdym wątk moofka - karmienie naturalne shellerka - sukienka za anal, obsesja na punkcie wyglądu lilka69 - kobieta oderwana od rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans w.i.k.i 24.05.12, 22:14 Sobota watki nt. zadbanych kobiet, z zadbanymi mezami, z zadbanymi dziecmi. taka forumowa "Dynastia" Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 13:59 morgen - wolność, "tolerancja", forumowa mądrala w sumie na każdy temat moofka - karmienie piersią i spanie z dziećmi firgut - karmienie piersią, mechanika samochodowa, ex damski bokser, wojująca, życiowa babka, konkretna kropka - u nas w Czechach, kura domowa lipcowa - czapki, rajstopy, sika i s.r.a. na wszystko, bezsensowne wypowiedzi typu: buahaha, no i? itp. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:02 Cytat> morgen - wolność, "tolerancja", forumowa mądrala w sumie na każdy temat Na każdy temat? Doprawdy? Nie wypowiadam się na tematy okołodzieciowe i na mnóstwo innych, na których się nie znam lub nie mam nic do powiedzenia. Niechęć przez ciebie przemawia, a nie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:10 Ja też mam pytanie? Mogę tak miedzy wódkę, a zakąskę? Dlaczego większości kojarzę się z nie posiadaniem na staniu pracy zawodowej i moją tuszą ? Czy ja ciągle o tym piszę? Albo chociaż zakładam takie wątki? Ciekawa jestem, bo miały być skojarzenia oparte na tym co kto pisze na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:11 Mnie nie pytaj, ja też nie wiem, czemu jestem "lesbiszczem" Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:15 To ja tez sie wtrącę Od trzech miesiecy dopiero tu jestem, za to dosc intensywnie i jesli chodzi o skojarzenia, to pierwsze slysze, ze kropka przy tuszy i w domu, miałam wizje, ze chuda na 100 % i zawodowo zaganiana, serio Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:24 Ne szkodzi. I tak na tyle przywiązalam się juz do tej mojej wizji, ze przy niej, wybacz, zostanę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:29 Niech cię będzie Te forumki dla których ważna jest tylko tusza i praca zawodowa ubierają mnie za to w swoich wyobrażeniach wygodnie Czy mogę marudzić? W końcu jest mi wygodnie w ich głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:34 No tak, skojarzenia sa zazwyczaj zwiazane z naszymi wlasnymi czulymi punktami Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:26 Taka moofka to dla mnie definicja kury domowej na forum Jej wątki to dzieci, makijaż, gotowanie i dzieci Wydaje mi się, że ludzie kojarzą forumki nie po tym co piszą, ale po tym co napisały raz, czy dwa i nas to pośrednio dotyczy lub denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:44 no widzisz krop tak sie dzielnie trzymalas przez 230 postow i musialas no Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 16:51 Nie musiałam. Ja chciałam. Akurat twój przykład jest tutaj bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:13 to tylko pokazuje, jak bardzo roznych rzeczy czlowiek szuka na forum ja wlaze jak do magla na plotki i pogadac o butach i dzieciach wlasnie i tego nie ukrywam, bo mi na to czasu brak ot lekka rozrywka, bo jesli mi czegos w realu brak na codzien to wlasnie tego o sprawach waznych powaznych ciekawych orass zawodowych mam z kim rozmawiac i nie musze sie logowac moge zalowac ciebie i rosy ze kazdym znalezionych w sieci linkiem musisz bo sie udusisz bo w 4 scianach nie ma do kogo gadac jak stary w robocie, dzieci w szkole, rodzina za granica a swojakow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:27 Wątek dotyczył skojarzeń czysto forumowych. W nawiązaniu do tego co tutaj piszemy. Dla mnie jesteś TU mentalną kurą domową (mówiąc brzydko). Ale to w końcu tylko forum, prawda? Za to dla ciebie wystarczy aby kropka gdzieś napisała, ze jest gruba. No, jak rany. Jaki masz z tym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:33 ja zadnego problemu z gruba kropka nie mam, przy niewielkim rezimie na luzie zapinam sie w 38 to nie ja dostaje piany na ustach w watkach o nadwadze, co to nie chce ujsc Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:34 Zatwardzenie. Ja ci mówię, to na pewno jest zatwardzenie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:35 O innych forumkach potrafię powiedzieć jakie książki czytają, co oglądają, jaki serial lubią, jakie mają przekonania polityczne. U ciebie nula. Wiem za to, ze masz dwóch synów. Ile karmiłaś piersią i tak dale. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:42 widzisz i to nie jest przypadek bardzo uwazam na informacje podawane na publicznym forum i szczerze powiem ze to dlatego ty jestes tak drazniaca ze jest cie za duzo, wszedzie i w kazdym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 18:23 Pomyśl. Bo ja raczej nie będę się do ciebie dostosowywać i będę pisać tyle i tam gdzie mi się podoba. Pamiętaj - ty mnie nie irytujesz. Najwyzej dziwisz (tak, nadal mnie coś dziwi :d ). Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 18:03 Kropka: Mufka, daj głos! Mufka: Hau! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:33 Już nas tak nie żałuj mufko, bo zatwardzenia dostaniesz albo co Nic tak naprawdę o nas nie wiecie, nie macie zielonego pojęcia, czy i jakie mamy życie towarzyskie. Mało tego! A może zdecydowanie umiejętniej od takiego gazeciarza potrafimy udawać kobiety, matki i żony, a w rzeczywistości jesteśmy facetami? A wy co? Prujecie się przy każdym naszym poście, jakby wam się d..sko ściskało. Że niby jesteście od nas lepsze? Ładniejsze? Mądrzejsze? Że macie lepsze życia od naszych? To se tak myślcie - tylko na tyle możecie sobie pozwolić. Ament. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nicki i skojarzenia ;) 25.05.12, 17:26 Wydaje mi się, że ludzie kojarzą forumki nie po > tym co piszą, ale po tym co napisały raz, czy dwa i nas to pośrednio dotyczy l > ub denerwuje. Nie sposób się z tobą nie zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś