Dodaj do ulubionych

Jest czarny, piękny i tylko mój :-)

24.05.12, 19:56
.....tatuaż. Spełniło się jedno z moich małych marzeń, w końcu udało się je zrealizować. Kolega polecił mi studio (przy okazji bardzo polecam pro-ject w Warszawie), zapisałam się i już nie było odwrotu smile
Pochwalicie się swoimi? Jakie wzory i gdzie je macie? Zdjęcia mile widziane.
Obserwuj wątek
    • antyideal Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:06
      Eee, myslałam, ze nowy rower wink
      • yenna_m Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 21:41
        kochana, mnie się jeszcze lepiej skojarzyło
        aż wstyd przyznać jak big_grin
        • antyideal Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 21:58
          Nawet ja sie zaczerwieniłam...chyba, ze to niesluszne podejrzenie suspicious
          • montechristo4 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:02
            wibrator? tongue_out
            • yenna_m Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:03
              no a jak! big_grin
          • yenna_m Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:03
            jak niesłuszne? big_grin
            słuszne, słuszne smile
            • antyideal Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:07
              Mialam bardziej nieprzyzwoite podejrzenie jednak tongue_out
              • montechristo4 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:46
                co jest bardziej nieprzyzwoitego od czarnego wibratora? tongue_out
                • antyideal Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:53
                  Dwa czarne wibratory big_grin
                  • delecta Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 05:42
                    To już chyba lepiej mieć wibrator niż tatuaż. Jak się znudzi, można wyrzucić.
                  • yenna_m Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 20:38
                    albo podwojny tongue_out
        • nabakier Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:48
          mi też tak wink
    • borys314 Re: 24.05.12, 20:09
      Gratulacje.wink Pamiętaj, żeby go teraz regularnie smarować i nie wystawiać na słońce. To, jak teraz o niego zadbasz, zaważy na tym, jak będzie ostatecznie wyglądał.

Ja mam dwa, relatywnie nieduże - jeden na piersi, drugi na żebrach. Pierwszy zrobiłem 20, drugi 13 lat temu, więc jestem do nich bardzo przywiązany. Kiedy oglądam zdjęcia sprzed, wydaję się sobie bez nich jakiś nagi.wink
      • montechristo4 Re: 24.05.12, 20:34
        a co masz wytatuowane? Znajomi mężczyźni mają obciachowe tatuaże, ciekawa jestem, czy też masz czachy, gołe baby lub napis "kocham ..... (wstawić imię) smile
        Dbam o niego, smaruję i oglądam 500 razy dziennie. Chyba następny zrobię sobie na przedramieniu, bo ciężko mi co chwilę do lustra biegać smile
        • rosapulchra-0 Gratuluję!! 24.05.12, 20:57
          Ja mam na razie jeden na dłoni mały tribalik, wzdłuż małego palca.
          Następny chcę zrobić między kciukiem a palcem wskazującym.
          I za uchem. Łazi mi po głowie taki napisik "bzz.." ale też w tribalowym stylu wink

O reszcie planów opowiadać na razie nie będę. Najpierw niech te wykonam wink
        • borys314 Re: 25.05.12, 03:27
          A to Ci wątek zboczył na dziwne tory... wink

> a co masz wytatuowane? Znajomi mężczyźni mają obciachowe tatuaże, ciekawa jest
          > em, czy też masz czachy, gołe baby lub napis "kocham ..... (wstawić imię) smile

To mnie zawsze zadziwia - znajomi, którzy "na sucho" dowiadują się, że mam tatuaże, spodziewają się jakichś tygrysów, smoków, czaszek itp. A potem ze zdziwieniem stwierdzają "To nawet dobrze wygląda...".wink I naprawdę nie jestem tak głupi, żeby sobie tatuować "Kocham Kaśkę". Kobiety się zmieniają, tatuaże zostają.wink

> a co masz wytatuowane?
          Trzeba mieć jakieś granice intymności. To już zachowam dla siebie.wink W każdym razie - moje też są czarne, kolorów nie lubię.

Ty nas tutaj na zwierzenia naciągasz, a sama nic nie mówisz! tongue_out
          • montechristo4 Re: 25.05.12, 08:59
            w kwestii tatuowania imienia: można, a le w przypadku zmiany partnerki, musiałbyś szukać o takim samym imieniu tongue_out łatwiej wytatuować sobie literkę - większe możliwości big_grin

Intymność na ematce? Borys, zdradziłeś już tyle, że jeden mały wzór tatuażu niczego nie zmieni smile. Ależ proszę bardzo - podzielę się swoim: wariacja na temat tribala, wygląda jak wzór z tapety big_grin
    • nanuk24 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:36
      Myslalam, ze o psa chodziwink
      Tez mam pieknego, czarnego i mial byc moj, ale sobie dziad innego pana wybraltongue_out
      • yuka66 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:39
        Ja myślałam, że chodzi o faceta smile
      • antyideal Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:40
        Tak szczerze to myslałam, ze chodzi o kochanka a nie o rower tongue_out
    • paartycja Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:41
      ooo-ja zrobiłam swój pierwszy tatuaż m-c temu big_grin
      marzyłam o nim od lat i teraz wreszcie czuję się kompletna
      planuję następny big_grin
      • montechristo4 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:49
        o tatuażu marzyłam, o kochanku (czarnym) nie, ale może jeszcze pomyślę o tym tongue_out
        • sumire Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 20:52
          idź za ciosem wink
    • free.rybkam Mam dwa:-) 24.05.12, 21:08
      Jeden na szyi a drugi na plecach w okolicy karku.
      Ten drugi ma dopiero dwa dni ale pieknie sie goi.Nie będę zamieszczac zdjęć żeby nie wzbudzac zbędnych dyskusji.Powiem tylko ze oba to napisy-na szyi mały a na plecach duży zrobiony piekna gotycką czcionka.Jestem zachwycona,napewno to nie ostatniwink
      • mea.may Re: Mam dwa:-) 24.05.12, 21:22
        Nie rozumiem, po co tak oszpecać i okaleczać swoje ciała.
        • free.rybkam Re: Mam dwa:-) 24.05.12, 21:34
          A czy musisz wszystko rozumieć?
        • edelstein Re: Mam dwa:-) 25.05.12, 00:38
          1.Nie ma paragrafu,ze trzeba wszystko rozumiec
          2.Ty ciagle czegos nie kapujesz
          3.Bywa

A w temacie,zamierzam zrobic na jesien chinskie znaki
          symbolizujace pewne cechy.Na boku od piers do konca zeber.
          Moj chce bym wytatuowala jego imie,na moje pytanie co moze byc gorszego odpowiedzial,ze przecirz moze byc bez nazwiskawink
        • vector40 Re: Mam dwa:-) 25.05.12, 10:29
          To taka więzienna moda i tradycja. Zrozumieć się tego nie da wink
    • vivi.bon Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:00
      Miałam. Bardzo zawiłą plecionkę o grubości 4 cm powyżej nadgarstka. Trochę później stałam przed wyborem albo moja ówczesna praca, albo więzienny look z atramentem w widocznym miejscu - usunęłam i usunięcia nie żałuję.
      • paartycja Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:05
        vivi.bon napisała:

> Trochę późn
        > iej stałam przed wyborem albo moja ówczesna praca, albo więzienny look z atram
        > entem w widocznym miejscu - usunęłam i usunięcia nie żałuję.
        dlatego ja zrobiłam w miejscu niewidocznym dla innych oczu bo w mojej pracy tatuaż nie przeszedłby tongue_out
    • sadosia75 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:02
      Wow! Gratuluję i zazdroszczę odwagi !
    • nutka07 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:35
      Eeeee myslalam, ze chodzi o samochod wink

Gratuluje, niech Ci sie dobrze nosi wink
    • karra-mia Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 22:52
      mam dwa. W miejscu, które mogę łatwo ukryć, bo nie wszędzie i nie zawsze jest to wskazane.
    • wrednadziewucha Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 23:09
      Co to za wzór? Ja myślałam o tatuażu, ale po długim namyśle zrezygnowałam-to nie ja po prostu. Zamiast tego zrobiłam sobie...sygnaturkę na forumsmile
    • aneta-skarpeta Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 24.05.12, 23:15
      no to was przebije, chyba sie jeszcze nie chwalilam- mam calutkie plecy zrobionesuspicious caly rok roilam, chodzac co miesiac
      boki czarne jakby steple,a dookola motywy kwiatowe, kolorowe i na srodku wielki robal- żuk w kuli
    • imasumak Eeee, myślałam że fortepian... 24.05.12, 23:19

• peggy_su Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 00:18
      och marzę o tatuażu! ale boję się że jak schudnę więcej - a plauję - to wyjdzie kiha. Co mślicie?
      • borys314 Re: 25.05.12, 03:33
        Dlatego tatuaży raczej się nie robi w takich miejscach jak np. brzuch, biodra, uda. Ale moim zdaniem spokojnie możesz zrobić na stopie, łopatce, karku itd. - są miejsca bezpieczne. Najlepiej się poradzić w profesjonalnym salonie.
        • peggy_su Re: 25.05.12, 09:50
          Chciałabym zrobić na plecach, z boku, na wysokości talii. To chyba trochę newralgiczne miejsce, jeśli chodzi o chudnięcie uncertain
    • kamelia04.08.2007 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 00:21
      myslalam, że masz psa.

Kiedys mi sie tatuaże podobały, teraz juz sie wyszumialam i bym sobie nie zrobiła.
    • gazeta_mi_placi Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 10:58
      I w dodatku tani, niecałe 20 zł:

allegro.pl/ShowItem2.php?item=2313085735

"Realistyczny model, bardzo zgrabny i potężny. Nabrzmiałe żyłki, gładziutka główka, w pełni regulowane wibracje i niespożyte siły czynią z niego prawdziwego przyjaciela wielu Pań.
      Wyglądem i zachowaniem przypomina meskiego członka... Niesamowicie przyjemny w użyciu i dotyku, wypełni nawet najbardziej wymagającą i spragnioną szparkę. Obfite żyły muskają pochwę od wewnątrz, zwiększając rozkosz wielokrotnie."
    • ok_pl Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 20:21
      mam na kosci ogonowej, czarny z fioletem, wymarzony, zrobiony rok temu. Teraz mysle juz od kilku miesiecy nad napisem wzdloz kregoslupa, kwestia czasusmile
      • eliszka25 Re: Jest czarny, piękny i tylko mój :-) 25.05.12, 20:31
        hehe, mnie sie tez z czarnym kochankiem skojarzylo tongue_out

kiedys tez marzylam o tatuazu, ale mi przeszlo. skoro to bylo twoje marzenie, to gratuluje i niech sie dobrze nosi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka