wespuczi 11.06.12, 22:52 juz gotowa jestem, moglo by sie juz zaczac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: polska - rosja 11.06.12, 22:55 Ja już chcę, żeby było po - bo zapewne będzie bolało... A jednocześnie gdzieś mi się marzy Kuba Błaszczykowski strzelający w 90. minucie bramkę na 2:1.. Totalnie nierozsądnie, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - rosja 11.06.12, 22:58 moje odczucia sa podobne, chlop chce do pubu isc, ja wole w domu, bo plakac pewnie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 11.06.12, 22:56 Za 24h będziemy albo pijani z radości albo z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: polska - rosja 11.06.12, 22:57 Wolałabym, żeby było już po, bo to będzie dla nas 90 minut rozpaczliwego podskakiwania i biegów po boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: polska - rosja 11.06.12, 23:02 A ja pelny spokoj - jutrzejszego meczu nawet w pracy nie popodgladam, bo bede caly dzien zajeta po uszy. Wyniku dowiem sie pewnie przez sms od ktoregos z synow albo jak uda mi sie zerknac na komputer. Wiec emocje narazie do szuflady, bo i tak beda grac "beze mnie" Go Poland Go! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: polska - rosja 11.06.12, 23:06 Ja będę twarda i obejrzę, chociaż już mnie wszystko boli ;p Na szczęście mam jeszcze w odwodzie dwie drużyny do kibicowania, Francję i Irlandię, co mnie nieco podnosi na duchu. No, chyba że ani Polska, ani Irlandia, ani Francja nie wyjdą z grupy, wtedy pozostanie mi tylko uprawianie balkonowego ogródka i udawanie, że Euro nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - rosja 11.06.12, 23:57 jestem tak rozemocjonowana ze pewnie nie zasne w nocy, cala nadzieja w tym ze przespie mecz bo chyba wybuchne, a o ogarnieciu sie nawet nie marze Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: polska - rosja 11.06.12, 23:03 ja nie jestem pewna, czy chcę to oglądać. Obejrzę - to pewne. Ale wiem, ze będzie bolało A Ukraińcy dziś tak pieknie grali... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: polska - rosja 11.06.12, 23:21 Witam, Ja jeszcze nie gotowa;-P Jutro u mnie impreza. Mąż ma wolne, szykuje imprezę. Zwali się z 50 osób, wliczając dzieci. I będą koledzy Rosjanie;-D Już zapowiedziłam, że bez flag i innych atrybutów nie wpuszczamy. Chałupa oklejona klubowymi szalikami Legii i Spartaka, póki co. Zobaczymy, co jutro goście doniosą. Ale będzie fajnie;-D Spać nie mogę,taka adrenalina. Oby do jutra! Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: polska - rosja 11.06.12, 23:28 inguszetia_2006 napisała: > Chałupa oklejona klubowymi > szalikami Legii i Spartaka, póki co. Legia-Warszawa, to nasza duma i slawa, Legia-Warszawa!!! Kurcze, jak sobie znow przypomne to darcie w pociagach albo na mostach czy dworcach sprzed 40 lat to jakby mnie znow gardlo bolalo Eh, pokrzyczalby sobie czlowiek tak "po staremu" Moze to jest wlasnie ta jedna, jedyna rzecz, ktorej juz po 50-tce nie wypada - bycie zagorzalym (dracym sie w nieboglosy!) kibicem ... hmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: polska - rosja 11.06.12, 23:32 A ja o 20 na basen idę w domu zostaje mocno wydzierajcy się w czasie gry mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 Re: polska - rosja 12.06.12, 08:49 Ja tez-nie mam nerwow. Ide na basen, a pozniej do sauny Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: polska - rosja 12.06.12, 06:58 no ja akurat śpiewam Jagieeeloonia, Jagieeeloonia, Jagielonia Białystok ale dziś będę śpiewać Poooolska gola Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: polska - rosja 12.06.12, 18:42 > ale dziś będę śpiewać Poooolska gola A potem: "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało" Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: polska - rosja 11.06.12, 23:34 Ehh żeby Polska zagrała tak pieknie jak dzisiaj Ukraina...oby.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: polska - rosja 12.06.12, 00:03 Mam nadzieję, że będzie ładnie, bez fauli i z przyzwoitym zachowaniem publiczności. Bardzo by nas urządzał remis między Czechami i Grecją. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 00:05 Asia, jesli reguła, ktorą zauwazyła twoja córcia, jutro też się sprawdzi to mamy remis Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 00:07 o cholera, teraz zobaczyłam, że gramy o 20 45 czyli Grecja Czechy remis a my??? lo jesuu, zaczynam się bać... chociaż wygrywają słabsi, więc a nóż? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: polska - rosja 12.06.12, 00:21 Grecja - Czechy remis to dobrze, potem musimy wygrać z Czechami, a wtedy z Rosją możemy nawet przegrać. Wychodzimy wtedy z grupy z czterema punktami, Rosja z dziewięcioma (zakładam, że z każdym wygrywają), a Grecja ma dwa, Czechy jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 00:25 ja już słyszałam te scenariusze, ale czy to takie łatwe wygrać z Czechami? remis Czechy -Grecja ..niech ta reguła się sprawdzi, niech się sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 08:28 Widziałyście oczywiście zdjęcie,które robi karierę w necie. PS.Po zmianie stron,wajchą zmienia się nachylenie Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: polska - rosja 12.06.12, 09:19 a ja już gryzę pazury. Po meczu z Grecją miałam ochotę iść zapalić, chociaż nie palę Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: polska - rosja 12.06.12, 09:28 A ja wam mówię wygramy z Rosją, wyjdzemy z grupy na drugim miejscu. Potem w ćwierćfinale wygramy z Niemcami, w półfinale niestety przegramy z Hiszpanią. To będzie rok polskiego futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 10:14 Krejzi obiecała,że Polska wygra Euro Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: polska - rosja 12.06.12, 12:49 Sprawa nieaktualna. Już nie kandyduje na moda. Układ otoczony szarą pajęczą siecią wzajemnych niejasnych powiązań mnie pokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 12:53 Ej,tak się nie robi. obiecanki cacanki .... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 10:35 Z Niemcami wygracie,buhahahaha dowcip roku,kotku od 39 jeszcze ani razu sie nie udalo,spojrz na druzyne Pl oprocz Lewandowskiego,oni przy Niemcach to slimaki.Obejrze spotkanie z Rosja,pewnie bedzie 6:0 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: polska - rosja 12.06.12, 10:45 Edel, idź ty lepiej pomyśl, czy w ataku powinien być Klose, czy Gomez, bo poza tym to słuchać hadko. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 17:48 Szczera i patrze realnie.Mam klamac,by ci bylo lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 18:48 Zdradze ci,ze trzymam kciuki za Polakow.Niech wygraja,na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 20:28 Powiedzialam synowi,ze kibicujemy dzis Polsce,a moj syn na to “A Podolski bedzie?“ Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 13:47 > Z Niemcami wygracie,buhahahaha dowcip roku,kotku od 39 jeszcze ani razu sie nie > udalo Teoretycznie masz rację ale na boisku cuda się zdarzają (rzadko ale zdarzają) a po drugie nie musiałaś przypominać tego w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 17:52 Limit cudow nad Wisla wyczerpany.Czas wrocic do rzeczywistosci czyli,Niemcy sa w sredniej formie,ale to dalej wyzsza liga.Zycze dzis zwyciestwa Polakom,no ale to raczej marzenie scietej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 17:59 Pozwol,ze przytocze z albumu na Euro 2012 tekst na ten temat:“Schon gewusst?Dass die Deutsche Mannschaft NOCH KEIN SPIEL gegen Gastgebern Polen verlor.In 16 Begegnungen gab es 12 siege und 4 Unentschieden. (Bei 29:7 Toren).“ Jak smieli to napisac Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: polska - rosja 12.06.12, 14:00 Oj tam, przegramy to przegramy, ale przynajmniej bedzie na kogo popatrzec. A reprezentacja Niemiec to - sorry - nie, nie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 18:01 Moge to samo powiedziec o Polakach,gustuje w innym typie urody Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: polska - rosja 12.06.12, 14:27 Ja tam bym się 39 nie chwaliła w kontekście stosunków polsko-niemieckich, chyba, że ty edel dumna jesteś z tych dokonań Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 12:52 Podobno Rosjanie sadzą brzozy przed swoją bramką. I mgłę produkują (na FB pisali) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: polska - rosja 12.06.12, 18:47 Padlam,wyobrazilam sobie te brzozki Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - rosja 12.06.12, 17:40 noz kurka nie wytrzymam niech juz graja, a maszeruja czy nie? bedzie jatka? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: polska - rosja 12.06.12, 17:56 juz jest. na gazecie pisza, ze sie grupka polakow z rosjanami pobila. a kciuki trzymam za ROSJE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: polska - rosja 12.06.12, 18:11 a tobie co? jest jakis przymus kibicowania "naszym"? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: polska - rosja 12.06.12, 18:18 odnioslam sie do jatki, a ty co taka wrazliwa? kibicuj komu chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: polska - rosja 12.06.12, 18:11 Ale się rozpędzili,oby Polacy wzięli z nich przykład Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 18:33 Tosterowa, to samo pomyslałam, ale ...no wiem, nadzieja matką głupich Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: polska - rosja 12.06.12, 18:20 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 18:32 to juz wiemy, ale możesz to jeszcze z pięć razy napisać Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: polska - rosja 12.06.12, 18:35 1 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 2 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 3 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 4 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 5 Kibicuję Rosji. Mam nadzieję, że nie rozgromią jakoś tragicznie polskiej drużyny. Ot tak kulturalnie 5-0 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 18:43 No to jeszcze z pięćdziesiąt, a co Ci będę żałować Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: polska - rosja 12.06.12, 19:24 Mecz jeszcze się nie zaczął ale kibole już działają. Wywołują burdy, jeszcze trochę to zacznę Rosji kibicować. Wstyd na całego. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11918234,Marsz_rosyjskich_kibicow__Doszlo_do_zadymy__Zaczeli.html Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 19:34 To kibole nie kibice, wspierani na dodatek przez oszołoma JKM, brak słów... Ale kibicuje Polsce, nasza reprezentacja nie odpowiada za zachowanie bandytów w żadnym stopniu. Media nakręcały, nakrecały i nakręciły... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: polska - rosja 12.06.12, 19:37 Mam nadzieje, ze nie skonczy sie to czyms powazniejszym, choc kilku rannych juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: polska - rosja 12.06.12, 19:41 ogladam mecz Cz-G wiec wiem tyle co z gazety bardzo źle to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: polska - rosja 12.06.12, 19:50 Wiem tyle co z netu, spokojnie niestety nie jest, pare rozbitych głów to dla mnie jest duzo, bo nie cierpie przemocy, choc jak na taka masę ludzi to pewnie mozna mowic o incydentach. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: polska - rosja 12.06.12, 19:43 Wiem, że to kibole ale fama pójdzie niestety. Wyjdzie na to, że BBC prawdę pokazała Kurcze, Ci złapani kibole powinni być sądzenie za działanie na szkodę państwa (chociaż nie tylko ich bym za to ukarała, JK nie lepszy) Odpowiedz Link Zgłoś