czar_bajry 14.06.12, 23:38 Który powinien zagrać w meczu z Rosją, Tytoń czy Szczęsny? Ciekawa jestem decyzji Smudy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 08:33 Jeszcze chyba nie ogloszono decyzji ? Wolałabym Tytonia.. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 08:45 W meczu z Rosją graŁ Tytoń. W meczu z CZECHAMI przypuszczam, że też wejdzie on. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 09:01 Z Czechami , że Tobie chodziło tak? Tytoń. Szczęsnego nie lubię coś chłop ma w sobie, że mnie od niego odstrasza. Może to, że pól Krakowa obfociło się jego podobizną? Nu tak czy siak obstawiam Tytonia bo chłopak jest zdolny i to on powinien bronić bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 13:30 sadosia75 napisała: > Z Czechami , że Tobie chodziło tak? > Tytoń. Szczęsnego nie lubię coś chłop ma w sobie, że mnie od niego odstrasza > . Może to, że pól Krakowa obfociło się jego podobizną? > Nu tak czy siak obstawiam Tytonia bo chłopak jest zdolny i to on powinien broni > ć bramki. no tak a szczesny gra w arsenalu (to taki klub pilkarski w Anglii), bo mu tatus zalatwil. dzizaz. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 16:34 Aha a ten twój komentarz to do czego bo nie rozumiem? czy ja mu odmawiam umiejętności piłkarskich? a otóż nie. ale zmęczył mnie chłopak ( razem z tatusiem ) swoją osobą. Za to Tytoń pokazał co potrafi ( jemu to może mama załatwiła miejsce w drużynie co? ) i jego osobę bardzo chętnie obejrzę w sobotę w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 09:18 Z Rosją Tytoń Z Czechami... nie wiem. Wojtka uwielbiam, ale głupio zrobić kuku Tytoniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 09:20 A Ty jak zwykle uczciwa aż do bólu Była we Krakowiu? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 13:35 Była, acz z napiętym harmonogramem, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 09:20 Tytoń i tylko Tytoń. Szczęsny mnie wkurza, ważny jak maggie w rosole, pasowałby do reklamy jednego z batonów w którym się "gwiazdorzy" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: oboje :P 15.06.12, 10:20 euro2012.tvp.pl/7715616/szczesny-na-lawce-tyton-zagra-z-czechamiTytoń nie wiem cz to dobrze czy źle.... wyjasnijcie mi w czym Tytoń lepszy, ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: oboje :P 15.06.12, 10:38 Lepszy nie jest, ale taka decyzja jest lepsza dla drużyny psychicznie (Tytoń dostał nagrodę za postawę, Wojtek w meczu z Czechami byłby postawiony pod ścianą). Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: oboje :P 15.06.12, 12:30 Tyton robi wrazenie zimnokrwistego - jak Kubica kiedys. Jego opanowanie dobrze dziala na zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: oboje :P 15.06.12, 12:34 wiem, że to głupie troszkę ale ta nasza druzyna sympatyczna jest prawda? czy to tylko moje wrażenie? oglądałam kropkę z Lewandowskim i oderwac sie od tv nie mogłam, świetny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: oboje :P 15.06.12, 12:41 Od czasu tego: demotywatory.pl/265904/Dlaczego-kobiety-kibicuja-Portugalii nasza reprezentacja przeszła dłuuugą drogę Teraz jej trzon to zupełnie inni ludzie. Umieją mówić z sensem i po polsku (a także po angielsku/niemiecku), mają prawdziwe osiągnięcia w zagranicznych klubach, nie umierają ze strachu przed rywalem, wyglądem też nie straszą. Fajni są. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: oboje :P 15.06.12, 13:20 Boskie No, ja też tak myślę, tylko, że akurat w moim otoczeniu jestem jedyną kobietą, która się interesuje piłką, reprezentacją, euro..z facetami o urodzie pilkarzy nie pogadam a jak niesmiało wspominam, że w porownaniu do poprzednich reprezentacji obecna, póki co, jest naprawdę dobra, to mnie gaszą ... pewnie, że daleko nam do takiej Hiszpanii ale i tak mam radochę jak na nich patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: oboje :P 15.06.12, 13:42 Zawsze masz nas, piłkarskie ematki Jasne, że nie jesteśmy Hiszpanią, ale wreszcie chłopaki mają ręce, nogi i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: oboje :P 15.06.12, 14:26 O rany! Angazetka sama prawda! Hahahahaha Dziewczyny widze ze nie jestem osamotniona w moich spostrzezeniach, aaaach Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: oboje :P 15.06.12, 12:46 Czemu głupie ? ja jeszcze dodam, ze takze przystojni Lewandowski ujmujacy byl u Olejnik, Wasilewskiego dorwal jakis dziennikarz i tez dobre wrazenie na mnie zrobil, Błaszczykowski - chlopak po takich ciezkich przejsciach w dziecinstwie... łobuzerski Szczesny, chlodny Tyton, az zaluje, ze tylko niedzielnym kibicem dotąd byłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: oboje :P 15.06.12, 13:13 podpisuję się pod wszystkim a i jeszcze o rzeczniku nie zapomnijmy całkiem, całkiem facet Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte79 Re: oboje :P 15.06.12, 13:32 Z całej drużyny najbardziej podoba mi się Smuda Piszę serio Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: oboje :P 15.06.12, 13:41 To znak, ze kryzys wieku sredniego jeszcze Cię nie dopadl Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: oboje :P 15.06.12, 13:43 Tak, fajni sympatyczni chłopcy . Chociaż kto wie, co im jeszcze do głowy przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 13:41 Nie bądź LEMINGIEM Zostań REBELYANTEM Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Który...- bramkarze 15.06.12, 16:49 Szczęsny...wiadomo będzie na kim oczko zawiesić Odpowiedz Link Zgłoś