bi_scotti Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:19 kawad napisała: > Po meczu nie ale przegrywamy 1:0 A to mnie lekko ubawilas probujac przetlumaczyc ogolnie-znane powiedzonko, gdy juz wiadomo jak "to" skonczy ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:16 nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:36 Nie oglądałam, bo przeznaczyłam ten czas na pracę. Niestety, mąż z dzieckiem krzyczeli okrutnie. Po golu dziecko zaczęło koszmarnie płakać. Musialam umyc i tulić. W koncu włączyłam bajkę. I nic nie zrobiłam, bo skupic się nie mogłam. Żal. A jeszcze ze dwie godziny temu ktorys z dziennikarzy mowil, ze mecze z Czechami wygrywali zawsze gospodarze. Znaczy zawsze nie zawsze znaczy zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:31 Ej, dziewczyny, przegramy ale nie jest tak jak zawsze, w końcu dzisiaj nie gramy o honor jedynie. Czyli postęp jest. Za kolejne 4 EURO dojdziemy może do półfinałów. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:32 A najlepszym piłkarzem dzisiejszego meczu jest Tytoń Gdyby nie on przegrywalibyśmy chyba 0:4 Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:33 Kupa. A wszyscy wierzyli, że się uda, i ta nagonka w mediach, że tacy silni jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:33 pewnie a tymczasem, pora wracać do rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:32 Tyle akcji nie wykorzystanych Czy oni potrafią strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:36 Thorgalla, to co sie teraz stanie z Krecikiem? Ta laska dynamitu to tak na serio? Smutno przegrac ale teraz Polacy beda mogli byc po prostu fajnymi gospadarzmi Euro i zadbac o to zeby wszystkim innym gralo sie dobrze. Zeby to polskie Euro kiedys tak wspominano jak austriackie, ze nikt nie chcial wyjezdzac, bo taka byla wysmienita atmosfera! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:39 A ch..j z Krecikiem Dobra wiadomość to taka,że nie będziemy musieli grać z Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Polska-Czechy 17.06.12, 12:34 A tak sie cieszylam na to spotkanie,moze za cztery lata Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska-Czechy 17.06.12, 13:37 Wiesz,gdybym miała wybierać czy odpadną teraz czy mają grać z Niemcami to wybrałabym to drugie.A nóż widelec łyżka spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:38 Dla mnie najgorsza też jest ta nagonka w mediach, to czcze gadanie, jacy to silni jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:41 Jaka nagonka? Takie gadanie o zwycięstwie jest zawsze przed zawodami/meczami.To normalne i tak się dzieje w każdym kraju.Widziałaś nagłówki szwedzkich gazet przez meczem Szwecja-Anglia? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:46 thorgalla napisała: > Jaka nagonka? > Takie gadanie o zwycięstwie jest zawsze przed zawodami/meczami.To normalne i ta > k się dzieje w każdym kraju.Widziałaś nagłówki szwedzkich gazet przez meczem Sz > wecja-Anglia? Nie widziałam. Nie interesuję sie piłką, ale ponieważ dzis caly dzien gadali o tym, to jakos mi utkwiło w glowie. Tym bardziej, że jakos szczegolnie to Polacy nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:42 Żal... tyle niewykorzystanych akcji... I tak gratulacje dla Tytonia bo był zajebisty ! Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:43 ja się na pilce nie znam ale grali tragicznie..... Tytoń był niesamowity. Czesi zasłużenie wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastolina84 Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:47 przynajmniej bramkarz na skalę światową w naszej drużynie... zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Polska-Czechy 16.06.12, 22:50 Pretensje należy mieć do Smudy za brak zmian... Odpowiedz Link Zgłoś