joanna35 Re: Janek Tomaszewski - nt 18.06.12, 22:52 Jestem za.....może wreszcie będziemy mieli szanse zobaczyć w czym jeszcze jest mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:29 Kreatywne wpisy, w mordę jeża. Jak czytam o Engelu i Piechniczku, to mam zamiar krzyczeć: Franek, zostań! Guardiola jest wolny A na serio - Probierz. Ma doświadczenie, charyzmę i sukcesy (jak na nasze możliwości). I go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:32 yenna by grinchem pilarskim nie byla jakby sie nie dopisala.. zyj i pozwol zyc Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:52 wespuczi, forum jest publiczne czy prywatne? myk myk zakladac pryawtne forum dla kiboli prywatne forum, jak sie ludziska nie podobajom tu jest emama a nie ekibol Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:54 poza tym chcialam jeszcze dodac, ze zachowujesz sie tak, jakby to byla najwazniejsza sprawa z punktu widzenia panstwowosci i suwerennosci to nie jest najwazniejszy problem tego kraju nawet wazny nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:57 > poza tym chcialam jeszcze dodac, ze zachowujesz sie tak, jakby to byla najwazni > ejsza sprawa z punktu widzenia panstwowosci i suwerennosci niedlugo napiszesz ze moja postawa takowej zagraza Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:00 nie, nie zagraza ale generalnie zastanow sie czasem nad moim odbiorem takich osobistych postow nie najezdzam na Ciebie, wypowiadam sie w temacie, natomiast to huzia na józia jest po prostu wstretne mi jest zwyczajnie przykro, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:19 czasami zapominam ze ludzie sie obrazaja za zarty - przykro mi ze tobie przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:23 wespuczi po zmasowanym ataku na mnie to raczej juz chyba nie sa zarty, wiesz? tylko kopanie jednostki majacej inne zdanie kopanie w kazdym wątku rownie załosne, nota bene, bo dokonywane z pozycji przewagi liczebnej i to nie byly zarty nie ma emotkow - nie ma zartow, a są dowalanki osobiste Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:29 plis - naprawde przesadzasz.. w zyciu zmasowanego ataku nie przeprowadzilam. ze co cie tak ubodlo? grinch - to taki stworek co probuje zepsuc innym zabawe, obrazliwe? moim zdaniem nie, jalbym chciala cie obrazic, mam ciut wiekszy zasob slow. przypomne ze mnie nazwalas kibolka tazke wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:55 zaloze forum tylko jak pojdziesz ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:05 wiesz, tak na dobrą sprawe, chyba juz nie chce mi sie wypowiadac w Twoich wątkach milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 22:28 Też miałam zamiar napisać o Probierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 20:35 Moim zdaniem powinien zostać. Zostało za mało czasu na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:04 Szczerze? Nie wiem, ale ciesze się, autentycznie się ciesze, że Smuda odszedł. Czas pokaże, ale niestety raczej nie będzie to osoba, na np. zdolności i miarę trenera reprezentacji Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 21:14 chyba faktycznie mało czasu ja już się nie mogę doczekać eliminacji Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 22:26 Bilic Fajnie by było. A w ogóle - każdy będzie lepszy od tego Dyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 22:30 Bilic! Tak! Szkoda, że do Dynama Moskwa idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: no to kto po smudzie? - nt 18.06.12, 22:34 a mnie sie marzy felipe scolari. Odpowiedz Link Zgłoś