marghe_72 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 11:22 niespecjalnie. Zbyt wyzywająca A kto zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 11:56 Panna, która się pokazała na trybunach i celebrytką została. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 19:17 Wina to dość objechane słowo w tym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 11:26 Z twarzy nawet ladna, choc troche wyzywajaco wyglada. Stroj (zwlaszcza te piersi na wierzchu) lekko mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 11:27 w kategorii lachon na stadionach - tak w kategorii ladna kobieta - nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kitka05 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 12:18 Brzydka nie jest, ale też żadna piękność z niej. Przypomina mi wodziankę z programu Kuby Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 12:50 Cóż, nie mój styl bycia, nie mój styl ubierania się. Ale uważam, że ta pani jest bardzo ładna, gdzieś widziałam z nią wiele zdjęć w bieliźnie (jest modelką ... chyba bieliźnianą, nie wiem, jak to się mówi) i jest bardzo ładna, ładnie zbudowana, naturalna. Raczej ma naturalny biust. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 12:56 i tak i nie. Z jednej strony jest ładna nawet bardzo a z drugiej ma w sobie coś odpychającego - sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 13:00 A zwlaszcza duzo traci jak sie odezwie, widzialam z nia rozmowe, oj... Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 13:24 niepotrzebnie napompowała usta. Widziałam jej zdjęcia, kiedy jeszcze nie miała napompowanych i zdecydowanie lepiej wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 13:30 może z ustami wyglądała lepiej wcześniej ale na pewno nie z stylem ubierania się. Lata świetlne do przodu. Poza tym czytałam wywiad z nią wczoraj wiec Wy zazdrośnice wszędzie nie macie odwagi napisać jej na emaila żeby się zasłoniła tylko anonimowo jak te...hi hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 13:34 pffff mnie ta pani ani ziębi ani grzeje. Po co więc mam wysyłać jej maile? pytanie było czy mi się podoba, więc swoją opinię wyrażam: z mniej napompowanymi ustami podobała mi się bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 13:53 Nosi okropne staniki, wyglądałaby dużo lepiej, jakby biust porządnie ujarzmiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 14:01 jest atrakcyjna, ale nie ma 'tego czegoś' Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 14:30 Śliczna, ale ma klapnięte melony jak babki z forum Długie Karmienie Piersią, a chyba matką jeszcze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 14:47 Ładna, bardzo zgrabna i seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Podoba się Wam... 22.06.12, 07:59 Tez mam takie wrazenie - gyby to byla dziewczyna po ciazy i karmieniu, ale jak na mlodke to piersi malo jedrne. Uroda wulgarna, ladne wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
haudrey Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 15:57 no taka pyza trochę. Jak nie robi lachonowatych min to ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 16:01 fajna niunia ale bardziej mi się właśnie w tym czerwonym stroju podoba niż w tym nie_wiadomo_czym z pseudo kowbojskim kapeluszem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 16:18 Nie podoba sie, wyglada zbyt dojrzale, wole swiezszy typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 16:36 ja bym nie chciala byc taka ale obiektywnie łapie się na "seksi laske" dla mnie jest za bardzo- uściasta, wyzywająca, opalona i sweet-sexi ale jest w meskich kategoriach seksi i nie jeden pomyslał choc przez chwile to czy tamto Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 16:42 Jak wyżej pisałam, jest bardzo ładna, ale jest dla mnie dowodem, że opalenizna, szczególnie taka, jak u niej, postarza i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 17:30 okropna, sztuczna po operacjach i wypełniaczach..na zdjeciu nie wyglda jeszcze tragicznie ale była w ddtvn i prezentuje sie o wiele gorzej, plus jest dosyc fotogeniczna..a wlasnie ogladałam jakis euro express i pokazywali pieknosci stadionowe nie tylko z Polski ale innych narodowosci..Siwiec moze im buty czyscic..Ktos ma spory interes zeby ja wypromowac Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 17:32 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38152 Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Podoba się Wam... 22.06.12, 11:09 na tym stadionowym zdjeciu to jeszcze jakos wyglada, wulgarnie, ale panom sie podoba na 100%, ale tu widac sam plastik. Ladna to pewnie ona byla , zanim sie zabrala za upiekszanie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 17:55 Nie. Wygląda bardzo wulgarnie i tanio. Spalona solarium albo słońcem, włos z potężnym tapirem i usta napompowane do granic możliwości. No kurcze... nie mój typ kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 18:09 Jesteś pewna siebie. Zdarzają się dni, kiedy myślisz, że masz fatalne włosy, nogi i oczy? To się zdarza dzień w dzień i zadaję sobie wówczas pytanie: "Boże, jak ja wyglądam?". O k...a to mi wystarczyło.Takie laski "lubię" Poza tym kto to kuśwa jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 18:15 Obejrzałam jej kilka innych zdj i uważam,że na tych z euro wyszła zdecydowanie ładniej niż na pozostałych.Na innych to typowa solara itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Ta Holenderka.. 21.06.12, 18:16 www.rmf24.pl/raport-euro2012/nie-tylko-sport/zdjecie,iId,694917,iSort,5,iTime,1,iAId,49946 wg mnie bije ta cała Siwiec na głowę i w sumie w galerii znajdzie sie jeszcze kilka a to przecież tylko nieliczne. Miss Euro 2012 dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 18:18 Tak, bardzo ładna dziewczyna. Podobna do mnie powiem nieskromnie, z tym, ze nie jestem az tak opalona. Odpowiedz Link Zgłoś
iceland.3 Re: Podoba się Wam... 21.06.12, 18:20 I nie mam odwagi nosic takich dekoltów Odpowiedz Link Zgłoś