Dodaj do ulubionych

Ahoj Czechom!

21.06.12, 19:01
Raz Czechy wygrały z Portugalią, raz Portugalia wygrała z Czechami. Obstawiam dzisiaj za naszych sąsiadów!
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 19:11
      Ostatnio (mecz z Polską) miałam niestety rację, ale teraz niestety uważam, że Czesi przegrają.
    • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 19:21
      Trzymam kciuki za Czechów. Raz, że szans nie mają, dwa, że Ronaldo.
    • inguszetia_2006 Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 20:12
      Witam,
      Kibicuję Portugalii od początku, a nawet od połowy maja(hi, hi...) i tak już pozostanie do końca. To jest mój czarny koń i trzymam się tego konia. To bardzo upraszcza całe Euro;-D
      Mam nadzieję, że Czesi będą waleczni i jednak zaskoczą czymś Portgalczyków. Jak wygrają, fajno,znaczy - byli lepsi.
      Pzdr.
      Ing
    • klubgogo Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 20:53
      Ale laluś z tego Ronaldo.
    • iuscogens Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:10
      Krystyna ma piękny żelowy zaczes, zapowiada się ostry mecz tongue_out
      • klubgogo Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:18
        Tyle akcji, a włosy mu nie drgną do 90 minuty i dłużej big_grin
        • happy_time Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:22
          https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201206/1340068658_by_aerion.jpg

Hmm big_grin
          • klubgogo Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:25
            Te pryszcze pod jakimś fluidem scenicznym ukrył? Dzisiaj nic na buziuni nie widac.
          • thorgalla Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:39
            Gdyby któraś ojca szukała aby ładne dzieci mieć
            https://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1106/385089060319431806746812.jpg
      • thorgalla Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:21
        Ale jakiś przyklapnięty dzisiaj.
        Widziałam zdjęcia z innych meczy i lekki irokezik był.
        dzisiaj mam okazję na żywo Kryśkę oblukać.Talentu nie można mu odmówić ale i tak go nie cierpię.
        A wybór w kibicowaniu między Czechami i Portugalią to jak między grypą hiszpanką i cholerą big_grin
        Nie ma trzeciego wyjścia???
    • happy_time Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:14
      >Obstawiam dzisiaj za naszych sąsiadów!

Ja też smile
    • antyideal Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:24
      Jez Jurek obstawił Czechów i ja sie z nim zgadzam,
      choc teoretycznie to malo mozliwe wink
      • antyideal Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:01
        A ja wierze w ( swiete) jeże wink
        Trzymam z Jurkiem, Krystyna dzis kiepska, szanse są..
    • to_ja_tola Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:26
      Ahojsmile
    • thorgalla Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:30
      A kibice na trybunach skandują POLAND.

Czy któraś wie (tylko bez googlowania wink ) czy w dogrywce nadal obowiązuje zasada "złotego gola"? Czy odstąpili od tego?
      • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:27
        Odstąpili po 1996 bodaj (złoty gol Bierhoffa). Jest dogrywka i karne. Ale, niestety, problem chwilowo nieaktualny, Żelik strzelił.
    • gazeta_mi_placi Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 21:59
      Trzymam za Knedlami.
    • klubgogo Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:22
      i pokazał co potrafi! Czesi, do boju!
      • bi_scotti Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:38
        Portugalia wygrala. Z kim zagra okaze sie w sobote (Hiszpania albo Francja), szkoda Czechow ale nie grali jakos imponujaco, chyba jednak odpadli sprawiedliwie ...
        Jutro bedzie ciekawie smile
    • thorgalla Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:38
      Niestety,nadal będziemy oglądać nażelowaną kryśkę.

Luisa Figo widziałam big_grin
      • bi_scotti Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:43
        Czepiacie sie tego Ronaldo. Napastnik musi byc agresywny, pewny siebie, przebojowy, arogancki - trudno oczekiwac, ze bedac taki na boisku czyli przez 3/4 godzin jego zycia, w reszcie czasu bedzie skromnym, wstydliwym chlopieciem, co to sie krepuje zapytac gdzie jest meska toaleta. C'mon, nie mozecie oczekiwac, ze bedzie schizofrenicznie rozdwojony wink
        • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:45
          Ale tylko Krysia jest tak strasznym bufonem, który potrafi się obrazić, że piłka podana nie do niego i będzie tupać nóżką. Tylko on zmienia fryzurę w przerwie meczu. Tylko on po golu leci do kamer, a nie do kolegów. Sorry, koleś jest niestrawny. Primadonna.
          • bi_scotti Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:57
            angazetka napisała:

> Sorry, koleś jest niestrawny. Primadonna.

Bylby niestrawny gdyby byl nieskuteczny. A poniewaz w pilke umie grac to niechby sobie i zmienial kolor wlosow w przerwie i tak jest wart wiecej niz ci skromni a nieskuteczni. Pamietasz Maradone? Czy chocby nawet mojego faworyta i ulubienca wszechczasow Zidane? Ze nie wspomne niejakiego Bonka z jego "najlepszych" czasow wink Striker musi byc nieprzecietny i ponad tlumy, inaczej nie mialby tego "umph" zeby byc wybitnym striker. Life.
            • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:03
              Można być nieprzeciętnym i strawnym. Ja nie kwestionuję talentu boiskowego C-Rona, broń Boże. Ale go nie trawię. Ty za to nadal uważasz, że Niemcy grają brzydko, więc nie jest tak, że tylko ja mam jakieś skrzywienia tongue_out
          • inguszetia_2006 Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:04
            angazetka napisała:

> Ale tylko Krysia jest tak strasznym bufonem, który potrafi się obrazić, że piłk
            > a podana nie do niego i będzie tupać nóżką.
            Witam,
            Ale on ma rację. Jak ktoś stoi pod bramką, to się podaje do tego, kto stoi pod bramką,a nie strzela z oddali i zdziwko, że nie wpadło. Ten chłopak świetnie się ustawia. Jak robi za skrzydłowego to nie ma komu piłki podać. Do ciężkiej anielki, to jest wybitny skrzydłowy, gra jak ta lala, ale nie,no nie, nie ma komu podać piłki pod bramkącrying Z Ronaldo wychodzi skrzydłowy zawsze i tylko korzystać.
            Pzdr.
            Ing
        • thorgalla Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:48
          nie tylko ematki go nie lubią
          www.sport.pl/euro2012/1,126892,11988466,Euro_2012__Ronaldo_wygwizdywany_na_Stadionie_Narodowym.html
    • inguszetia_2006 Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 22:51
      Witam,
      Uff... Ale emocje. Tego się nie da kupić za żadne pieniądze;-D To tak apropos, "co was tak podnieca, gdy faceci biegają po polu za piłką i się pocą?";-P Ronaldo wybitny i powtarzalny, czyli norma, koledzy trochę się zapomnieli, kto tu gole strzela, ale mam nadzieję, dostaną od trenera ścierą przez łeb. Jak jeszcze raz Nani zagwiazdorzy, to mnie krew zaleje. Upomniałabym go czym prędzej, bo spierniczył kilka akcji, tak samo jak zastępca Postigi. Postiga, wracaj!!! Z Ronaldo, Postigą i Pepe widzę puchar;-D Czesi też skóry darmo nie sprzedali, dobrze się oglądało ten mecz. Adrenalina była. Oby tak do końca, bez względu na wynik. Niech wygra najlepszy!
      Pzdr.
      Ing
      • iin-ess Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:24
        Ole ole ole ole
        I Pepiczki dostały w dupiczki big_grin
        Wygrałam 2 złote w zakładach domowychsmile
        • bi_scotti Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:29
          iin-ess napisała:

> Wygrałam 2 złote w zakładach domowychsmile

Za mojej mlodosci tyle kosztowal paczek smile
    • koolair Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:28
      A też mnie wkurzaja te najazdy na Kryśke - może i bufon , moze i wytapetowany, nażleowany laluś ale jest jednym z najlepszych i najbardziej opłacanych piłkarzy w historii futbolu..no i skutecznym jak najbardziej..Wygrał lepszy i tyle..
      • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:36
        > A też mnie wkurzaja te najazdy na Kryśke - może i bufon , moze i wytapetowany,
        > nażleowany laluś ale jest jednym z najlepszych i najbardziej opłacanych piłkarz
        > y w historii futbolu..

A co ma piernik do wiatraka? Messi też jest geniuszem piłki, ale przy okazji nie jest nażelowanym bufonem. Można? Można.
        • czar_bajry Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:38
          Leo jest lepszy smile
          • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:43
            Też tak uważam, ale ciiii, bo to jak dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocy.
        • koolair Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:42
          angazetka napisała:

> > A też mnie wkurzaja te najazdy na Kryśke - może i bufon , moze i wytapeto
          > wany,
          > > nażleowany laluś ale jest jednym z najlepszych i najbardziej opłacanych p
          > iłkarz
          > > y w historii futbolu..
          >
          > A co ma piernik do wiatraka? Messi też jest geniuszem piłki, ale przy okazji ni
          > e jest nażelowanym bufonem. Można? Można.

Można tez byc nażelowanym i nabufonowanym i tez byc geniueszm piłki, można?? można..!!
          • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:44
            A czy ktoś tu podważa talent piłkarski Ronaldo?
            • koolair Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:53
              angazetka napisała:

> A czy ktoś tu podważa talent piłkarski Ronaldo?

Nie , ale oczywiscie na pierwszym planie jak zwykle żel i bufoniada wg niektórych a nie to jak daje sobie rade z piłka..
              • angazetka Re: Ahoj Czechom! 21.06.12, 23:55
                Bo to, jak się zachowuje, zabija przyjemność z patrzenia na to, jak sobie radzi z piłką.
                • bi_scotti Re: Ahoj Czechom! 22.06.12, 00:05
                  angazetka napisała:

> Bo to, jak się zachowuje, zabija przyjemność z patrzenia na to, jak sobie radzi
                  > z piłką.

Eeee tam, za raz "zabija" - jak strzela gole to po prostu strzela gole & who cares co ma we wlosach ... albo i wglowie wink Mowiac szczerze, mnie wisi kompletnie czy on jest skromny/nieskromny/przeprowadza staruszki przyez ulice/puszcza baki w towarzystwie/pomaga mamusi przy zmywaniu garow/dlubie w nosie gdy stoi w samochodzie na swiatlach ... Tak dlugo jak swoj zawod wykonuje profesjonalnie i zapewnia mi dobra rozrywke niech sobie i bedzie bufonem wszechczasow, ja i tak mam fun gdy widze, ze facet wie co robi na boisku. Jak mam potrzebe poobcowac ze skromnym czlowiekiem to umawiam sie randke z moim mezem smile
                  • lejdi111 Re: Ahoj Czechom! 22.06.12, 07:24
                    E tam uczepiłyście się chłopca. Jest bożyszczem nastolatek i niech tak zostanie. W mojej rodzinie 13-latki zakochane w nim po uszy smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka