platki_sniadaniowe 29.06.12, 10:35 Jestem w kropce... Jedni i drudzy grają świetnie i zasłuzyli na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:42 Hiszpanów lubię i choć grają brzydko (znowu), to im będę kibicować. Ale brakuje im Messiego Poza tym są trzy hiszpańskie argumenty, którym nie umiem się oprzeć: Casillas, Pique i Xabi Alonso Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:42 Ale Wlosi jakos radosniej. Lżej. Bardzo możliwe, ze wzmocnieni zwyciestwem nad tymi, "ktorzy zawsze wygrywaja", pofruną. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:54 Hiszpania. Z wielu powodów, m.in. dlatego, że chcę, zeby obronili tytuł oraz dla genialnego Casillasa, któremu kibicuję od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:18 Kibicuje tym, ktorzy chca strzelac bramki, a nie bawic sie w mase podan, ktore nie koncza sie golem i liczyc, ze Casillas w karnych uratuje im tylki. Statystyki sie wczoraj obronily, wiec byc moze w finale potwierdzi sie znowu, ze zazwyczaj Wlochy z Hiszpania remisuja. W dodatku historia pokazuje, ze czesto polfinaly sa bardziej emocjonujace od finalu. Stawiam wiec na karne. Odpowiedz Link Zgłoś
platki_sniadaniowe Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:25 >Stawiam wiec na karne. może tak być osobiście karnych nie lubię karny to nie gol Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:24 Moi odpadli wczoraj(jeszcze zalewam sie łzami), wiec jest mi kompletnie obojetne, podejme decyzje po 1 polowie. coz wyksztusze to z siebie - niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś