Dodaj do ulubionych

Hiszpania- Włochy

29.06.12, 10:35
Jestem w kropce...

Jedni i drudzy grają świetnie i zasłuzyli na wygraną.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:42
      Hiszpanów lubię i choć grają brzydko (znowu), to im będę kibicować. Ale brakuje im Messiego wink
      Poza tym są trzy hiszpańskie argumenty, którym nie umiem się oprzeć: Casillas, Pique i Xabi Alonso wink
    • nangaparbat3 Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:42
      Ale Wlosi jakos radosniej. Lżej. Bardzo możliwe, ze wzmocnieni zwyciestwem nad tymi, "ktorzy zawsze wygrywaja", pofruną.
    • lilly_about Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 10:54
      Hiszpania. Z wielu powodów, m.in. dlatego, że chcę, zeby obronili tytuł oraz dla genialnego Casillasa, któremu kibicuję od lat.
    • aniorek Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:18
      Kibicuje tym, ktorzy chca strzelac bramki, a nie bawic sie w mase podan, ktore nie koncza sie golem i liczyc, ze Casillas w karnych uratuje im tylki.

Statystyki sie wczoraj obronily, wiec byc moze w finale potwierdzi sie znowu, ze zazwyczaj Wlochy z Hiszpania remisuja. W dodatku historia pokazuje, ze czesto polfinaly sa bardziej emocjonujace od finalu. Stawiam wiec na karne.
      • platki_sniadaniowe Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:25
        >Stawiam wiec na karne.

może tak być
        osobiście karnych nie lubię
        karny to nie gol
    • aagnes Re: Hiszpania- Włochy 29.06.12, 11:24
      Moi odpadli wczoraj(jeszcze zalewam sie łzami), wiec jest mi kompletnie obojetne, podejme decyzje po 1 polowie. coz wyksztusze to z siebie - niech wygra lepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka