dyrgosia 26.06.04, 11:16 Dziewczyny dużo z nas martwi się o Sowę i jej maleństwo, oraz synka. Myślę, że będzie Jej miło , gdy wróci i przeczyta wątek dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Sowa_hu_hu 26.06.04, 11:25 Uwazaj dyrgosia bo watki personalne maja tendencje do zmian niezgodnych z zamyslem autorow ) Sowe of kors pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Sowa_hu_hu 26.06.04, 12:32 Ja też trzymam kciuki. Oby się wszystko ułożyło... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: Sowa_hu_hu 26.06.04, 13:30 Sówka jest dla mnie.......wspaniałą osóbką Wprawdzie nie znam jej osobiśce , ale wiem , że jej Marcelek jest w wieku mojej Esterci ( urodiła się 8 maja 2003 )....... jakoś tak od samego początku mojego "urzędowania " na edziecku zwróciłam uwagę na jej posty i muszę przyznać , że mimo tego iż nie widziałam tej wspaniałej kobitki na żywo to jakoś tak.utożsaiam się z nią. Acha..apomniałam dodać , że mam tomik wierszy napisany właśnie przez Sówcię...och poetkę mamy w naszym gronie , że hoho...wiersze są naprawdę cudzik!!! Sówko główka do góry wszystko będzie O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowa_hu_hu 26.06.04, 13:39 no to mnie zaskoczyłyście jesteście przekochaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - szkoda ze nie moge was uściskać... naprawde dajecie mi duzo wsparcia i jestem wam za to ogromnie wdzięczna - świadomość ze są ludzie którzy o tobie myślą - bardzo pomaga!!! jesteście wyjątkowymi kobietkami wszystko na temat fasolki napisałam w moim poście... nie chciałam rozpoczynać kolejnego smutnego wątku... dziekuje ze jestescie!!! wasza sowa Odpowiedz Link Zgłoś