Dodaj do ulubionych

tacy byliśmy:)

24.07.12, 22:46
ale się pozmieniało-
Obserwuj wątek
    • best_bej Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 22:47
      ooooo!
      • ira_07 Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 22:52
        Znowuuuuuuuuuuuuuuuu ?
        • best_bej Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 22:57
          sorry na urlopie byłam. nie jestem na bieżącosmile
          • ira_07 Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 23:01
            To chyba kilka lat byłaś, bo już tyle te pierdoły krążą po internecie big_grin. Pierdoły w stylu: jeździłem bez kasku na rowerze i przeżyłem! No jasne, skoro piszesz, to przeżyłeś, dzieci co umarły nic nie napiszą.
            • nanuk24 Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 23:14
              i przezyli ci, ktorzy nigdy wypadku nie mielitongue_out
          • arwena_11 Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 23:04
            Część zdjęć to chyba lata 60 i 70, a nie 80 i 90. A uczulenie na pyłki i kurz miałam i mam sama osobiściesmile
            • best_bej Re: tacy byliśmy:) 24.07.12, 23:27
              ło jezuuu ale wy dosłowne i dokładne jesteściesmile
              • feel_good_inc Re: tacy byliśmy:) 25.07.12, 13:10
                best_bej napisała:
                > ło jezuuu ale wy dosłowne i dokładne jesteściesmile

Bo to takie brednie sentymentalne są. Owszem, dzisiejsze metody wychowawcze często zakrawają na paranoję, ale nie oznacza to, że "dawne dobre czasy" były jakoś szczególnie lepsze.

To tak jakby ktoś urodzony przed I WS pisał, że za jego czasów jego dzieciństwa nie było penicyliny, a on jakoś przeżył, a szczepionka na Heinego-Medina to w ogóle jakiś niepotrzebny wynalazek.
    • riki_i paw 25.07.12, 13:20
      Bleeee, rzygać się chce na takie filmiki. Nie dość, że wbrew tytułowi zamieszczone na nim zdjęcia to lata 60.te i 70.te, czyli kompletnie inne dekady, to jeszcze infantylny kretyński komentarz doprawia reszty.
      • best_bej Re: paw 25.07.12, 13:26
        dopiero na tym forum zrozumiałam co to znaczy mieć kij od szczoty w tyłkusmile
        • riki_i Re: paw 25.07.12, 13:40
          głupia jesteś. ja akurat jestem sentymentalny i lubię wspominać lata 80.te i 90.te, ale w deko bardziej inteligentny sposób niż gapiąc się na imho obrzydliwe fotografie (tandetne wnętrza i przedmioty, paskudna jakość techniczna zdjęć) okraszone infantylnym komentarzem. W swoim albumie posiadam piękne foty pięknych ludzi i pięknych miejsc z tego okresu. To zdecydowanie co innego niż tandetna boazeria i rozgrzebane tandetne wyro z mhd. To, co stare nie musi być obleśne, może być też pięknehttps://design-haus.org/wp-content/uploads/2011/04/luxus-schlafzimmer-114luxusschlafzimmer.jpg
          • best_bej Re: paw 25.07.12, 13:51
            Ośmielę się nie zgodzić. Oczywiście intelektualista i esteta z grubej rury wali kobiecie że głupia, bo cos innego sie jej podoba.
        • anyx27 Re: paw 25.07.12, 17:30
          O to to, te n kij wyłazi właśnie przy takich wątkach. Ja tam się wzruszyłam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka