Dodaj do ulubionych

Strasnie duzo jes

02.08.12, 16:03
Nie, nie, to nie o grubasachbig_grin

Urzekła mnie reklama z dziewczynką, ktora pyta: a rózowy, a pomarancowy? itd
jest przecudna, sliczna i słodka
musiałam to napisacbig_grin
Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:06
      no fakt, jest rewelacyjna
      • paartycja Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:08
        no cudna jest big_grin
    • zona_mi Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:18
      Widziałam cudniejsze.
      Sama reklama też mi się nie podoba, szczególnie właśnie ta dziewczynka, wystawiająca język i przemądrzała.
      • sanrio Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 14:11
        > Widziałam cudniejsze.

twoje własne?
        • zona_mi Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 13:16
          Między innymi.
    • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:18
      no big_grin
    • mea8 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:29
      A mnie ta reklama okropnie wkurza. Tzn sam zamysl jest super, dziewczynka jest super. Ale dlaczego ona sepleni??? Dlaczego przekazuje niepoprawne wzorce? Wiem, jestem przewrażliwiona. Ale od paru lat walczę z sepleniącym synem, ktory technicznie umie pieknie mowic niestety w zyciu codziennym wcale sie nie stara i mowi paskudnie. Wiec mowie stanowcze nie.
      • wrednadziewucha Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 16:33
        Też na to zwróciłam uwagę. Dzieci nie są słodkie z powodu seplenienia, również myślę że to może prowadzić do utrwalania złych wzorców.

Nie wydaje mi się ta reklama słodka ani fajna. Ja nie zawsze mam ochotę na małe, słodkie dzieci mnie zaczepiające.
        • agni71 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 17:01
          Ja mam tzw. mieszane uczucia. dziewczynka jest fajna, reklama zabawna, ale ... no własnie to seplenienie. To juz duza dziewczynka, u takiego duzego dziecka to juz wada, a nie cos z czego "ma czas wyrosnąć".
          • pade Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 17:16
            ja mialam przede wszystkim na myśli urodę dziewczynki, a nie seplenienie czy zaczepianie dorosłych
            zresztą zaczepiana też fajnawink
          • adwarp Re: bez przesady 02.08.12, 19:57
            "To juz duza dziewczynka, u takiego duzego dziecka to juz wada, a nie cos z czego "ma czas wyrosnąć".

oj tam zaraz wadasad żebyśmy my dorośli mieli tylko takie "wady", swoją drogą nie spotkałam nikogo dorosłego sepleniącego, a mówiących niechlujnie, niewyraźnie wielusad

pozwólmy dziecku na takie małe "strasnie duzo jes", szczególnie że jak mówicie to duża dziewczynka i to seplenienie może być wyreżyserowanewink
            • agni71 Re: bez przesady 02.08.12, 20:10
              tez mi sie wydaje, ze moze kazali jej tak mówić smile
          • lafiorka2 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 13:01
            O matko!!!!nigdy nie brałam tej reklamy pod względem seplenienia.Jak to jematka potrafi się doczepić do byle czego.uncertain
            To tylko reklama,a się podniecacie....?
      • estelka1 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 21:21
        Przyłączam się. Nienawidzę sepleniących dzieci w reklamach. Że co? To ma być urocze? Autentyczne? Czy jaki diabeł? Za to lubię reklamy z maluchami, które nic nie mówią, tylko się cieszą i z kotami wink
        • anorektycznazdzira Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 22:09
          Tak samo mam. Jak mnie tfurca reklamidła próbuje brać pod włos fafluniącym dziecięciem, jakie to ono nie "słodkie", to mnie bierze cholera na miejscu. Podobne mam zdanie o niesłychanie-wprost-dowcipnych tekstach wkładanych w usta dzieci z oczekiwaniem, że to takie zabawne będzie, a kto w życiu jakiekolwiek dziecko widział, ten wie, że tak nie gadają.
          Dziecko w reklamie najlepiej wypada, jak mu się nie każą odzywać
      • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:24
        moze zostanie plemielem
    • gazeta_mi_placi Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 20:07
      Nie podobają mi się bezczelne chamskie niewychowane bachory, w reklamach też.
      • marzeka1 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 20:09
        Mówicie o reklamie, gdzie dzieciak wywala jęzor?? Okropne dziewczynisko- ile razy widzę tę reklamę , przełączam, właśnie przez takiego dzieciaka- okropna dziewucha- a gatunku: z filmu Machulskiego: nie kop pana, bo się spocisz.
        • ella_nl Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 20:21
          Ta dziewczynka jest okropna. Bardzo irytująca.
        • iwoniaw No bo przecież to JEST nawiązanie wprost do 02.08.12, 20:38
          "nie kop pana, bo się spocisz" - i, jak mniemam, autor sądził, że to będzie zabawne nawiązanie.
          Mnie się akurat to nie podoba, ale jak widać choćby w tym wątku - zachwyconych nie brak, więc reklama raczej się broni na rynku.
          • aneta-skarpeta Re: No bo przecież to JEST nawiązanie wprost do 03.08.12, 20:34
            tak sobie mysle, ze jakbym uslyszala na ulicy- nie kop pana, bo sie spocisz, to chyba bym umarla ze smiechu, bo tekst totalnie z kosmosu

co do tej dziewczynki- o ile to niegrzeczne to jako obserwator mialabym niezly ubaw ze takie male slodkie dziewuszyskowink tak potrafi lekko przypunktowacdorosłą kobietebig_grin

choc jakby mnie spunktowala to byloby mi glupio i nie mialabym nic milego do powiedzenia o tej dziewczyncebig_grin
      • koralik12 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 13:25
        ta tez mam takie odczucia, nie widzę tam słodniej dziewczynki
    • liziak Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 20:28
      Nie podobają mi się bezczelne dzieci, wtrącające się w nieswoje sprawy i zaglądające mi przez ramię.
    • pieciogwiazdkowa Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 20:40
      Nie podoba mi się. Jest źle wychowana i sepleni tongue_out
      Chociaż dużo bardziej wkurzała mnie reklama jakichś tabletek na nadmierną potliwość i to dziewczynisko i matka zwracająca jej uwagę "nie kop pana bo się poci", czy jakoś tak.
    • pade Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 21:43
      ja o urodzie, Wy o zachowaniu...jak to na forum...
      no dobra, niech Wam będzie, niewychowany bachor, ale ślicznytongue_out
      • pieciogwiazdkowa Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:07
        Gdyby to dziewczę się nie odzywało, tylko wyglądało, to powiedziałabym, że ładna. Ale, że się odezwało i pokazało nie wiedzieć czemu jęzor innej osobie nie wiadomo czemu to nie powiem tongue_out
        Nie uważam za słuszne pokazywanie takich wzorców dzieciom, a jednak sporo dzieci bez kontroli ogląda telewizję i nasiąka negatywnymi wzorcami.
        • paartycja Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:09
          ja pierdzielę..ale niektóre z was mają gigantyczne kije w zadkach tongue_out
          • pieciogwiazdkowa Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:12
            I jakie długie! Sięgają szyi, bo się prawie nigdy nie garbię tongue_out
            • paartycja Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:13
              a to ciekawe,że odebrałaś mą wypowiedź tak osobiście..
              • konwalka Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:17
                dziewczę do dekapitacji
              • pieciogwiazdkowa Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:17
                Może dlatego, że jest podpięta pod moją odpowiedź?...
        • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:15
          nie osobie tylko facetowi i temu ze sie gupio gapil suspicious
          • pieciogwiazdkowa Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:20
            I tak mnie nie przekonuje smile
        • vesper_lynd_1 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 23:38

Ło matko....sama bym jęzor takiemu bachorkowi pokazała, jakby na mnie trafiło i jużwinkp
        • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 20:38

reklamy nie pełnią funkcji edukacyjnej spoleczenstwa, tak jak programy rozrywkowe.

i mam pytanie, w zwiazku z tym, ze rodzice nie pilnują swoich dzieci, ktore oglądają bez kontroli tv to mamy oglądac jedynie ugrzecznione, poprawne politycznie i edukacyjnie reklamy, programy i filmy?
    • sarling Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:15
      Jest super. I jedynie tak jest ok z całej serii, w odóznieniu od kretyńskiej z E. Górniak i durniami z ekranikami przy ustach.

A seplenienie w pewnym wieku jest słodkie, uwielbiam seplenienie mojego młodszego dziecka i z nostalgią wspominam to u młodszego.
    • antyideal Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 22:20
      Tez sie zachwyciłam, slodkie diablątkosmile
    • vesper_lynd_1 Re: Strasnie duzo jes 02.08.12, 23:27

Urocza dziewczynka, fajna reklama, wieczne malkontenctwo na forumwinkp
    • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 00:40
      no fajna jest smile przypomina mi poniekąd moją latorośl, tylko ona pyta "a dlacego?"
      • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 09:47
        Przepraszam, Twoje dziecko też tak po chamsku wywala jęzor do obcych i nachalnie wypytuje o prywatne sprawy?!
        • pade Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 09:53
          wyluzuj! to TYLKO reklamabig_grin
          i nieładnie nazywać dzieci bachorami
          • deszcz.ryb Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:00
            > wyluzuj! to TYLKO reklamabig_grin

No właśnie nie "tylko" - często jeżdzę pociągami i takie nadaktywne, ciekawskie dzieciaki to jeden z najgorszych typów współpasażerów, na jaki można natrafić. uncertain A jeżeli jedzie sie z takim dzieciakiem przez parę godzin, to szaleju można dostać...

A reklama mnie nie wzrusza, raczej denerwuje, że nikt dzieciora nie umie doprowadzić do porządku i nie powie mu, że zaglądanie komuś przez ramię jest bardzo nieuprzejmym zachowaniem.
            • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:45
              a umiesz po prostu zwrócić uwagę rodzicowi? że dzieciak Ciebie drażni? czy tylko na forum wolisz pojojczyć?
              • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:46
                P.S. ja też jeżdżę dużo pociągami i jakimś cudem na takiego dzieciaka jeszcze w życiu nie trafiłam. Jakiegoś pecha masz wyjątkowego!
              • deszcz.ryb Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:56
                No i zwracam, zwracam. A co, nie można sobie na forum pojojczeć? To od czego mamy forum? wink
                • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 13:08
                  no w sumie trzeba mieć gdzie pojojczyć smile to prawda tongue_out
          • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:27
            Dziecko i bachor to dwie różne istoty. A wyluzowana jestem, moje się tak nie zachowuje.
        • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:39
          Nie przepraszaj Ka-mi-la. Nie ma za co.
          Odpowiadam na Twoje pytanie: Nie smile moje dziecko nie wywala jęzora do obcych i nie wypytuje obcych o prywatne sprawy. Jest po prostu bardzo ciekawska i pytaniami "a dlacego" bombarduje mnie z podobną częstotliwością, jak dziewczynka z reklamy wypytuje bohaterkę o kolory. Ot tutaj widzę podobieństwo. Poza tym wyluzuj deczko, bo Ci żyłka gdzieś pęknie...
          • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:32
            Żyłki mam mocne wszędzie smile))))))))))) Ciekawość dziecka a takie zachowanie to dwie różne sprawy. Mój syn też wypytuje ludzi, nawet przypadkowych przechodniów, o przeróżne rzeczy, ale odbywa się to zupełnie inaczej. No i nie ma mowy o złośliwych komentarzach.
            • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:49
              a gdzie ty tam zlosliwy komentarz widzialas ???
              • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:54
                no jak to gdzie?

znasz bardziej obrazliwe slowa w stosunku do kobiety niz " strasznie duzo jesz"?big_grin
                • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:57
                  hehe
                  no ale przeciez to dziecko
                  nic zlego nie mialo na mysli
                  po prostu z wielkosci rozowej kreski wyciagnela prosty dziecinny wnioskek

nie wiem jak kamilka mogla to potraktowac tak no nie wiem
                  osobiscie suspicious
              • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 18:22
                "a gdzie ty tam zlosliwy komentarz widzialas ??? " A pointa tej "słodkiej" reklamy to co?
                • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 19:18
                  ke ?
    • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 09:42
      Skorzystałam z konta siostry, bo MUSZĘ odpowiedzieć. Nie rozumiem, jak ten bachor może się komuś wydawać słodki????!!!!! To, że lalkowata, pal sześć, ale jej uroda bierze się z makijażu (u czterolatki!!!!!!!!!, bo na tyle bachor wygląda). Ponadto gó...ara ma minę obrażonej królowej, której ktoś właśnie ośmielił się nie dać cukierka. Gdyby mnie takie coś pokazywało język, przeszkadzało w pracy, po chamsku i nachalnie wypytywało o prywatne sprawy, złośliwie je potem komentując, to dałabym w łepetynę tak, że wróciłoby z kosmosu dopiero na własną "osiemnastkę". I nie chodzi o to, że nie lubię dzieci, bo lubię, sama mam małe dziecko. Ale do szaleństwa nie znoszę BACHORÓW, ŹLE WYCHOWANYCH BACHORÓW.
      • zuwka Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:50
        o gustach się nie dyskutuje. Ty nie rozumiesz, jak komuś może się wydawać słodki, a komuś innemu wydaje się słodki. Poza tym polecam melisę big_grin niech Ci siostra zaparzy
        • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 19:24
          To nie jest kwestia gustu, tylko tego, że telewizja i pomylone mamuśki, dla których takie coś jest "słodkie", propagują chamstwo i brak granic jako obowiązujący model wychowawczy. A potem się dziwią, że inni nie zachwycają się ich "słodkimi" dziećmi, które pokazują jęzor obcym, złośliwie kopią (jak w reklamie preparatu na pot) i po chamsku komentują cudze poczynania. A jeszcze bardziej się dziwią, kiedy z takich "słodkich diablątek" wyrastają rozkapryszone, nastawione roszczeniowo do rodziców i świata wstrętne bachory.
          • pade Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 19:57
            pomylony jest ten, kto myli film (reklamę) z rzeczywistością
            • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 20:46
              i traktuje reklamy jako podręcznik svbig_grin
              dla mnie masakra, jak mozna POWAZNIE odbierac reklamy? moze kogos nie smieszyc ta reklama, ale od razu budowac sobie taaaakkkkkąąąą historię odnosnie niewychowanych bachorów etc?

ale pamietajmy, skladano skargi odnosnie reklamy "siedzę na koniu"suspicious, bo niektorzy panowie czuli sie urażeni jej przekazembig_grin
            • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:22
              Otóż reklamy kreują styl życia czy tego chcemy, czy nie. Wystarczy poczytać jakąkolwiek pracę na temat wpływu reklam na obyczaje, konsumpcję i jej styl, kulturę codzienną i na dzieci, żeby się o tym przekonać. Akurat matki powinny mieć ten temat "obstukany". No, ale jak ktoś woli "słodkie diablęta", jego ból. Jak mawiał mój chemik: "Nie jestem bocianem, nie będę świata z gadów czyścił, nie moja to sprawa". Howgh!
              • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:48

> Otóż reklamy kreują styl życia czy tego chcemy, czy nie.
                musialas sie strasznie duzo reklam kijow naogladac
                • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 18:25
                  czarnaalineczka napisała:

>
                  > > Otóż reklamy kreują styl życia czy tego chcemy, czy nie.
                  > musialas sie strasznie duzo reklam kijow naogladac

Otóż tak się śmiesznie składa, że zajmuję się tym tematem naukowo i - w przeciwieństwie do zwolenniczek "słodkich diabląt" - wiem o czym mówię.
                  • czarnaalineczka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 19:12
                    naukowo zajmujesz sie kijami ??? surprised
                    • dobrawrozkajudytya1 Re: Strasnie duzo jes 10.08.12, 17:26
                      Ha, ha, dowcip godny wielbicielki "słodkich diablątek".
          • jolunia01 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 09:51
            ka-mi-la789 napisała:

> ... telewizja i pomylone mamuśki, dla których takie coś jest "słodkie", propagują chamstwo
            > i brak granic jako obowiązujący model wychowawczy.

Święte słowa. Coraz więcej takich. Rodzica takiego czegoś utłukłabym na miejscu.

> ... się dziwią, kiedy z takich "słodkich diablątek" wyrastają rozkapryszone, nastawione
            > roszczeniowo do rodziców i świata wstrętne bachory.

No, owszem. Tylko wtedy już za późno na wychowywanie i zostaje płakać i żalić się, gdzie popadnie "jaka ta młodzież teraz niewychowana"
      • vesper_lynd_1 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 15:03

Hmmm...myśle, że świat ma teraz nadzieję, że nie masz nic wspólnego z dziećmi w życiu zawodowym?winkp
        • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 19:19
          Nie, na własne szczęście nie mam. Mam natomiast styczność z ofiarami kretynizmu zwanego "bezstresowym wychowaniem", czyli z dorosłą młodzieżą, której nikt w dzieciństwie nie powiedział co wolno a czego nie. Najczęściej wyrastają na ludzi pełnych pretensji, że nikt tak jak mamusia nie uważa każdego ich wybryku za ósmy cud świata i że, oprócz praw, ludzie mają także obowiązki. O braku elementarnej kindersztuby u takich osób już nie wspomnę.
          • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 20:48
            to wszystko straszne, a wszystkiemu winne tvn i tusk

bo kiedys to dzieci byly grzeczne bez wyjątku, a nastolatki nie pily, nie paliły i nie grzdzily sie po krzakach jak teraz
            • zona_mi Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 13:20
              > to wszystko straszne, a wszystkiemu winne tvn i tusk

...i Wyborcza.
            • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:25
              TVN, Tuska, PiS i Jarosława mam głęboko gdzieś tam. Dawniej nikt nie propagował takich wzorców, a takie "słodkie diablę" dostałoby w rzeczonej sytuacji po tyłku od matki. Ot, cała różnica.
          • vesper_lynd_1 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:58

ufff...Ziemia zamarła,...a teraz znowu ruszyławinkp
    • gaskama Mogę prosić o link! 03.08.12, 09:46
      Nie oglądam TV.
      • pole_koniczyny Re: Mogę prosić o link! 03.08.12, 09:56
        Reklama sama w sobie jest pomysłowa, dziewczynka dobrze gra, fajnie jest uchwycona charakterystyka niektórych dzieci, które zadają miliony pytań zwłaszcza jak im się nudzi i konkluzje do jakich dochodzą. Co nie zmienia faktu, że ja nie przepadam za takimi super-hiper "odważnymi" dziećmi zaczepiającymi obcych i pewnie bym się wkurzyła jakbym coś chciała zrobić na kompie, a koło mnie w pociągu siedziała taka dziewczynka.
    • adwarp Re: link 03.08.12, 12:49
      zaraz, zaraz, ale oceniamy dziecko, czy "aktorkę" i rolę jaką wyznaczył jej twórca reklamy?

bo w tej chwili zachowujecie się trochę tak, jak ci co spotykają Adanczyka i mówią do niego Ojcze Święty

media2.pl/reklama-pr/93613-Mala-pasazerka-w-nowej-odslonie-serialu-WIFI-Express-ING-Banku-Slaskiego-wideo.html
    • lafiorka2 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 12:57
      fajna,to fakt.Moje dzieci lubią tę reklamę,a zwłaszcza 2 lateksmile
    • alba27 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 14:48
      Dziewczynka fajna, reklamy osobiście nieznoszę!
    • martishia7 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 15:09
      Nie jestem w stanie wznieść się ponad ogólną niechęć, jaką wzbudza we mnie postać grana przez tę dziewczynkę, żeby docenić czy to urodę, czy to zdolności. Nie lubię słowa "bachor" w kontekście innym niż żartobliwy, ale tutaj samo się nasuwa. Koszmarny bachor, w realnym życiu nie do zniesienia. Nic śmiesznego, niestety.
    • damajah Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 19:26
      Mnie się podoba, dziecko śliczne i fajnie zagrało. to bębnienie paluszkami jest fajne wink
    • dzoaann Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 19:29
      a mnie sie nie podoba- niemila jest i okropnie sepleni... jakos mnie to drazni, bo moje osobiste dziecko w podobnym wieku mowi wyraznie...
    • inguszetia_2006 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 20:17
      Witam,
      Dziewczynka jest rewelacyjna. Słodziak totalny. Ciekawa świata mała trzpiotka. Zarzutów pod tytułem "zły wzorzec, sepleni" nie kupuję. To tak jakby powiedzieć np. o starej reklamie Frugo, że sprzedawczyni nie powinna skakać po suficie i szafkach, bujać się na lampach i mieć szponów, bo w sklepie to tylko w czystym fartuszku i z uśmiechem do klienta;-P
      Pzdr.
      Ing
      • aneta-skarpeta Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 20:53
        jak juz mowa o frugo
        www.youtube.com/watch?v=BvWOf2acJLI
        a tu jaki brzydki, wzó dla młodzieży
        kto to widział, żeby tak się rozwalać w publicznym miejscu- kiedys tego nie byłotongue_out
        • inguszetia_2006 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 21:08
          aneta-skarpeta napisała:
          a tu jaki brzydki, wzó dla młodzieży
          > kto to widział, żeby tak się rozwalać w publicznym miejscu- kiedys tego nie by
          > łotongue_out
          Witam,
          A tam, rozwalanie w miejscu publicznym... A ty myślisz, że jak taka budka "chodzi" to jest, cholera, bezpiecznie? Przecież tam była matka z wózkiem;-P Wypadek gotowy. Dziewczyny, jak będziecie prowadzić sklepiki, to broń Boże, nie kupujecie takiej budki, bo to niezgodne z BHP i zwykłą, ludzką przyzwoitością. Nawet jak wam dadzą pozwolenie, to nie bierzcie;-P
          W razie czego - ostrzegałam;-D
          Pzdr.
          Ing
    • mama303 Re: Strasnie duzo jes 03.08.12, 21:42
      Jest za często nadawana. Juz mnie irytuje!
    • guderianka Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 07:57
      rozkład reklamy na czynniki pierwsze wink za to kocham to forum big_grin
      dla mnie była to reklama z fajną dziewczynką , teraz mam więcej przemysleń i na temat wymowy, i kultury osobistej i in. tongue_out
    • maggi9 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 08:24
      O rany naprawdę uważacie, że to dziecko jest słodkie? To chyba takie kobieco-matczyne skrzywienie, że wszystkie dzieci są słodkie.
      Jak dla mnie dziewczynka jest okropna.Może i ładna ale jej zachowanie jest poniżej krytyki, nie znoszę takich dzieci co to zaglądają, komentują etc.
      • yuka66 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 10:04
        Może ktoś wstawi link to tej kontrowersyjnej reklamy, bo nie wiem o czym tak zawzięcie dyskutujecie.
        • wioskowy_glupek Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 12:33
          No dokładnie bo też nie wiem o co chodzi ?
          • pade Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 12:59
            link jest w tym wątku, ktoś juz zapodał
      • mama303 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 13:33
        maggi9 napisała:

> Jak dla mnie dziewczynka jest okropna.Może i ładna ale jej zachowanie jest poni
        > żej krytyki, nie znoszę takich dzieci co to zaglądają, komentują etc.

Ja wole takie dzieci niż bojace się własnego cienia.
      • ka-mi-la789 Re: Strasnie duzo jes 04.08.12, 15:37
        No to poczytaj wyżej jak mnie mamuśki "zjechały" za podobne odczucia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka