mia_siochi 04.08.12, 23:32 Ma któraś doświadczenie z telefonami na 2 karty? Mam szczerze dość noszenia 2 telefonów. Fochów nie mam, ma się nie wieszać, obsługiwać 2 karty jednocześnie, mieć normalną klawiaturę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papalaya Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:37 to noś jeden zawsze to 2 kilo mniej, z dwoma kieszeń by cie się urwała... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:38 Nie mogę jednego. Nie noszę telefonu w kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:44 torebkę masz wielkości paczki papierosów? można jeden, można, a jak nie wiesz jak to tylko współczuć smyczy... w sobotę o 23.45 też musisz mieć dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: telefon dual sim 05.08.12, 00:48 Ja musiałam, w logistyce/ spedycji tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: telefon dual sim 05.08.12, 10:44 Współczuć to należy braku umiejętności odpowiedzi na proste pytanie zawarte w pierwszym poście Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:47 Każda chińska podróbka ma dual sim. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:51 Skąd pomysł, że chcę kupić chińską podróbę? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: telefon dual sim 25.03.14, 17:44 albo pytanie co nie jest? chińską podróbką? Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_sowa Re: telefon dual sim 28.02.15, 20:38 to_ja_tola napisała: > albo pytanie co nie jest? chińską podróbką? Chiński oryginał, np. Xiaomi Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: telefon dual sim 04.08.12, 23:53 Mam samsunga 3322 bardzo fajny i łatwy w obsłudze model. Dobra bateria. Sa pewnie bardziej wypasione modele ale dla mnie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: telefon dual sim 05.08.12, 00:05 No właśnie waham się między nim a Nokią Asha 200 lub Nokią C2-03 (linków nie wkleję, bo traktują to jako spam) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: telefon dual sim 05.08.12, 08:43 probowałam jeden z dwoma kartami ale rozładowywał ssie w najgłupszych momentach i wtedy zostajesz bez zadnego Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: telefon dual sim 05.08.12, 13:14 Mam od kilku lat i nie wyobrażam sobie chodzenia z dwoma aparatami. Mam myPhone i jak dla mnie lepszy niż Samsung mojego męża (GT-C6712) który tez przestawił się na duaSIMy nieodwracalnie. Teraz zastanawiam się nad takim Samsung Galaxy Y Pro Duos B5512 ale w ręku nie miałam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: telefon dual sim 05.08.12, 18:08 No, opinie w miarę dobre ma, natomiast zaskoczeniem jest dla mnie siermiężna Asha 200, podobno zupełnie przyzwoicie działa, kosztuje śmieszne pieniądze w dodatku... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: telefon dual sim 05.08.12, 20:56 ja mam to maleństwo c2-00 - moim zdaniem jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: telefon dual sim 01.12.13, 22:40 jak to dziala? jak sie wybiera z ktorego numeru chce sie dzwonic? czy jest ot uciazliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a00 Re: telefon dual sim 25.03.14, 17:41 obie karty sim masz zamontowane w telefonie, obie są jednoczensie aktywne, przynajmniej ja tak mam w myphone s-line, i z każdego nr możesz odbierać polaczenie, albo z jednego rozmawiać a z drugiej karty sim być w siecie w tym samym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: telefon dual sim 25.03.14, 17:48 masz włozone dwie karty,obie aktywne i np w samsungu masz napisane który kontakt z której karty. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a00 Re: telefon dual sim 25.03.14, 17:40 najlepsze telefony a teraz tez smartphony z dual sim zawsze miał myphone, polska firma, ale sprawdzona pod tym wzgledem Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: telefon dual sim 25.03.14, 17:43 kupujesz jakiegoś np Samsunga i wkładasz dwie karty i...dzwonisz Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: telefon dual sim 25.03.14, 18:27 Miałam ten, jakiś czas temu i zadowolona byłam ( fajna sprawa z tymi dwoma kartami ) teraz jego ekran wydaje mi się taki malutki . Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: telefon dual sim 25.03.14, 19:19 mam sony xperia tipo dual. Nie jestem zadowolona z jednego podstawowego powodu, z niewiadomych powodów wylogowuje mi jedną kartę i to zawsze tą samą. Porażka. Przed uaktualnieniem oprogramowania często się wieszał i na jednej karcie moi rozmówcy mieli dźwięk z pogłosem chętnie bym zmieniła na coś normalniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: telefon dual sim 28.02.15, 19:01 od pół roku mam huawei ascend g730 i jest boski. Używam dwóch simów prywatnego i służbowego, mam tam dodatkowo poczte exchange, nie wiesza się, świetnie się z niego rozmawia i używa netu Odpowiedz Link Zgłoś
falundafa Re: telefon dual sim 28.02.15, 20:28 mam nokie x i jeśli chodzi o dwie karty sim to bez problemu, przełącza się dotykowo i dzwoni, odbiera bez przełączania z każdej zależy na jaki nr z naszych ktoś dzwoni ale z innych powodów tego telefonu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: telefon dual sim 28.02.15, 20:29 Mam nokię lumię 730 i jest super. Przez tydzień miałam nokię( microsofta) lumię 535 i to był dramat- ma schrzaniony ekran dotykowy. Microsoft ponoć nad tym pracuje, ale sami do końca nie wiedzą czy to problem soft czy hardwarowy. Odpowiedz Link Zgłoś
miron78 Re: telefon dual sim 25.05.15, 21:05 Miałem ten sam problem, kupiłem dual i w kieszeniach od razu lżej Wybrałem Lumię 535 Ds, a że tu raczej same mamy to można sobie przeczytać małe info na co zwracać uwagę www.teletop.com.pl/telefon-na-dwie-karty-sim/ Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: telefon dual sim 25.05.15, 21:22 A ja polecał plusowego twora Kazam Trooper..żadnego problemu,wielki ekran,bateria duża i wytrzymała. Nie zawiesza sie,nie wylogowuje,a z racji dużego ekranu klawiatura jest duża i bardzo poreczna Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyk76 Re: telefon dual sim 11.12.16, 16:50 Ja mam Samsunga J5 z technologią Dual Sim i jestem bardzo zadowolona z tego powodu bo muszę mieć na tę chwilę dwa numery a nie muszę przy tym dokupować drugiego telefonu, którego pewnie zapominałabym brać często z domu, tak samo jak samsunga W ramach ''podziękowania'' za ułatwienie swojego codziennego życia napisałam nawet wpis na swoim blogu o pozytywach i popularności dual sim. Osoby, które mają np nr prywatny i służbowy, powinny koniecznie nabyć telefon z wejściem na dwie karty Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: telefon dual sim 11.12.16, 18:48 Teraz mam XiaoMi Mi4C i jeste bardzo zadowolona,wcześniej przerobiłam XioaMi RedMiNote2, Lumia 640XL i ta była do bani, a jeszcze wcześniej Huawei G630. Zależy co robisz z telefonem i do czego go potrzebujesz. JA bardzo dużo dzwonię, korzystam z poczty i właściwie to wszystko więc Lumia i Huaweimi nie pasowała bo mi kontakty wcinało, teraz już drugi XiaoMi jest super Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: telefon dual sim 11.12.16, 18:53 Mama używa LG L Fino wersja Dual SIM Jest zadowolona. Jeżeli jest to dla ciebie istotne to pamiętaj, że wiele modeli DUAL SIM pozwala na jednoczesne użytkowanie tylko 2 kart sim bez karty SD albo 1 SIM, 1 SD. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:02 głupek - odpowiadasz na post z sierpnia 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
plain-vanilla Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:10 Korzystalam z telefonu chińskiej firmy, nie podróbka, który miał wszystko to, co najlepsze smartfony ogólnie dostępne. Niestety upadł i ekran jest do naprawy. Ustawienia obsługi sim są bardzo proste i wygodne. Teraz mam inny telefon też dual SIM,ale jeszcze nie korzystalam z dwóch kart w nim, więc nie mogę zachwalac. Telefonów tego typu jest masa. Najpierw się zastanów, jakie parametry ma mieć ten telefon a potem szukaj dual sim. Dla mnie podstawa to OS Android, minimum 3GB RAM, 16GB ROM i 13mpx aparat tylny oraz wyświetlacz 5,5 cala, utwardzony wyswietlacz. Ten pierwszy też miał taki duży wyswietlacz. Odpowiedz Link Zgłoś
plain-vanilla Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:13 Aha, jeszcze dla mnie było ważne, żeby był dedykowany slot na dwie karty SIM oraz kartę pamięci. Dużo z tych telefonów ma szufladkę na dwie karty SIM, ale wtedy już nie włożysz karty pamięci, bo drugie miejsce na kartę SIM jest tym samym miejscem na kartę pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
plain-vanilla Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:15 A teraz widzę, że stary post, lol. Może komuś się Info przyda. Przynajmniej nie spamowałam zadnymi konkretnymi modelami. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:46 ha no i się nabrałam, nawet polecialam chłopa zapytać ile tel kosztował Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:24 Miałam Samsunga Galaxy Grand Neo, były dwie karty. Czasami wariował, w ogóle nie można było się do mnie dodzwonić. Nie wiem, czy to może jakieś złe ustawienia telefonu, czy to jakieś błędy oprogramowania. Teraz ten telefon ma moja córka, została w nim tylko jedna karta i nie ma żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: telefon dual sim 11.12.16, 20:42 barbibarbi napisała: > Teraz ten telefon ma moja córka, > została w nim tylko jedna karta i nie ma żadnych problemów. Zapomniałaś w plusach wypisać jak dobrze się go po cichu przegląda jak córka śpi Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: telefon dual sim 11.12.16, 19:45 Mąż ma nokię, kupił ze 3 lata temu za 300 zł, zwykły telefon, zaden smartfon. Jest taki problem, że działa oczywiście na 2 karty ale jak chcesz 1 wyjąć to juz działał nie będzie, czyli albo 2 karty albo nie działa wcale. Odpowiedz Link Zgłoś