10.01.11, 19:27
Nie piszcie, że to nie jest właściwe miejsce, bo na walkę z ludzkim okrucieństwem każdy sposób i miejsce są dobre. PETYCJA !!!
www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66
Obserwuj wątek
    • nueng sorki za błąd w nazwie rasy 10.01.11, 19:29
    • catherine70 Re: hysky 10.01.11, 20:43
      nie otwiera mi się ten link. napisz o co chodzi. jeśli o zwierzątka to ja chętnie. nie znoszę ludzi męczących zwierzęta.wrrrrrr...
      • nueng Re: husky 10.01.11, 21:55
        Chciałabym zachęcić wszystkich do podpisania petycji za zwiększeniem wymiaru kary dla zwyrodnialców, którzy dopuścili się bestialskiego mordu na niewinnym psie rasy Husky. Wiem, że to zaledwie kropla w morzu, ale trzeba o tym mówić głośno. W naszym kraju znęcanie się nad zwierzętami wciąż jest pod zasłoną zmowy milczenia. Należy to zmienić! Być może taka petycja nie odniesie skutku, ale przynajmniej dajmy wyraz temu, że potępiamy i nie godzimy się na takie czyny:

www.petycje.pl/6148

Historia zakatowanego Husky'ego:

zakatowanypies.blogspot.com/
        W związku z dużą ilością wejść na stronę mogą wystąpić problemy. Mimo problemów ja się podpisałam.

• catherine70 Re: husky 10.01.11, 22:56
          nie mogę, to jakiś koszmar....
      • grazka_21_63 Re: hysky 11.01.11, 09:20
        Kasiu, to jest koszmar! Zwyrodnialców nie brakuje!
        Ja już w zeszłym tygodniu podpisałam petycję, ale myślę, że dla takich skur(piiii-piii-piii)ów nie ma adekwatnej kary. Tak jak nie mam wyrozumiałości i pobłażania dla popieprzonych "myśliwych", którzy strzelają do wszystkiego, co się rusza, w tym do zadbanych psów, które oddalają sie od właścicieli w lesie na więcej niż na 10 kroków. Tak było ze słynnym malamutem Florkiem: pies pierwszy wszedł na wzgórek i dostał strzały zanim pojwiła się głowa właściciela. Oczywiście pieprzonemu myśliwemu nic nie zrobili, bo się biedak wziął i rozchorował i na sprawy sądowe nie mógł chodzić! Jeszcze jak o tym piszę to mi się wątroba przewraca...i czasem żałuję, że sama nie mam flinty, żeby takich kretynów od razu unieszkodliwić np "niechcącym" strzałem w kolano, zanim kiedyś przez pomyłkę krzywdy komuś nie zrobią.
        • catherine70 Re: hysky 11.01.11, 11:50
          dokładnie. nie rozumiem jak można zabijać dla przyjemności. to tak jak ten filmik z obrzydliwym bachorem rzucającym kotkiem o ścianę. nie ważne ,że ma trzy lata. moje dziecko wychowywało się z kotem i mając trzy latka tuliło się do kici, głaskało, a nie zamęczało. a jak Twoje kicie? moja już się przyzwyczaiła do nowego miejsca, a za ścianą ma koleżankę. chwilowo fukają na siebie.... :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka