Dodaj do ulubionych

wiadomość na facebooku

30.08.12, 10:39
Założyłam sobie nowe konto jako ktoś nieistniejacy. Chciałam wysłać pewną wiadomość ze wszystkimi informacjami pewnej kolezance. Tylko, ze nie ma mnie w znajomych bo zalozylam anonimowe konto i nie mogę wysłać jej wiadomości. Nie ma w informacjach podanego adresu email. Co zrobić? wysłam zaproszenie do grona znajomych tylko nie wiem czy kogos kogo nie zna zaakceptuje. Muszę wysłać jej to wszystko bo mnie sumienie zagryzie. W jaki sposob moge sie skontaktowac?
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 10:41
      Dziecinada...
      • segregatorwpaski Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 10:46
        Gołębiem?
    • baba.z.broda Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 10:50
      zapytaj mamę
      powinna pamiętac, jak kontaktowali się ze sobą ludzie, kiedy nie było fejsbuka
    • lauren6 Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 11:38
      Wysyłając zaproszenie do znajomych możesz do tego zaproszenia dołączyć wiadomość wyjaśniającą skąd się znacie. Tam piszesz, że chcesz jej podać informacje o kochance męża i jak jest zainteresowana niech doda cię do znajomych. Proste.
      • sumersby Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 18:22
        A jak dołączyć wiadomość skad się znamy? ja na tych portalach sie w ogole nie znam. Tak chce poinformowac kolezankę o zdradzie jej chłopaka z moją koleżanką. Chce poinformowac anonimowo poniewaz nie chce byc ta najgorsza, zlym prorokiem. Uwazam, ze ona powinna wiedziec. Ma prawo wyboru czy chce byc z kims takim czy nie. Sama chcialabym wiedziec. Wiec poinformuje. Co z tym zrobi czy z chłopakiem bedzie to juz nie bedzie mnie dotyczylo. Poki co wszyscy wiedza, ze ja oszukuje tylko ona sama tego nie wie z kim w ogole jest w zwiazku.
        • lauren6 Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 19:35
          Na profilu koleżanki obok przycisku "Dodaj do znajomych" powinnaś mieć przycisk "Wiadomość".
    • vesper_lynd_1 Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 18:42

Nawet jesli nie jesteś jej znajomą możesz wysłać do niej wiadomość- o ile ona ma ustawioną taka możliwość.
      • sumersby Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 18:52
        Niestety nie mogę wysłać do niej wiadomości. Ostatecznie bede ta najgorsza i powiem jej prosto w oczy.
        • lauren6 Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 19:36
          Szukałaś ją np. przez www.123people.pl/ ?
          Może na innym portalu udostępniła swoje dane kontaktowe.
    • redheadfreaq Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 19:46
      Przede wszystkim posiadanie fikcyjnego konta jest w świetle regulaminu Facebooka nielegalne i ma ono prawo zostać usunięte.

Po drugie, jeżeli ma zablokowaną opcję wysyłania wiadomości od nieznajomych, to nic nie zrobisz.

Nie prościej do niej zadzwonić? O__o First world problems...
    • sumersby Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 21:02
      Dzieki za rady. Zdobyłam maila i napisałam. Jestem w stanie się przyznać, że to ja ujawniłam zdradę. Uważam, że dziewczyna ma prawo wiedzieć. Tym bardziej koleżanka. Nie moglam milczec w takiej sprawie. Nie sa jeszcze malzenstwem, nie maja dzieci wiec moze sobie ulozyc zycie z kims uczciwym. Pozdrowienia.
      • wioskowy_glupek Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 22:17
        Dziewczyno nie bądź głupia i daj sobie siana z ujawnianiem się ! Stracisz koleżankę...
        • akerel Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 22:37
          Hehehe, zawsze możesz na jej tablicy napisać smile
          • nutka07 Re: wiadomość na facebooku 30.08.12, 22:44
            A reszta co wiedziala kliknie 'lubie to' wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka