bazylea1 30.08.12, 15:26 na urlopie piłam b. słabą kawę a dzis w pierwszy dzien po urlopie wypiłam mocną i serce mi się telepie po klatce piersiowej jak ziemniak w garnku obawiam się też że nie zasnę przez pół nocy... pomocy! co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iin-ess Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 15:29 weź magnez Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 15:31 I wypij dużo wody. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 15:40 Tak magnez jest dobrym pomysłem. Możesz też zaparzyć melisę, ma działanie obniżające ciśnienie, więc pomoże stonować tę rozszalałą aktywność serca Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 15:47 i na koniec validol Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 16:34 Nic, jakaś kara musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 17:31 Oj tam, już myślałam że ktoś pije więcej ode mnie, a tu jedna mocna kawa phi Poważnie to chyba tak jak dziewczyny radzą, woda do picia, ziołowe coś na zbicie ciśnienia i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 30.08.12, 17:35 pomaga setka wódki, najlepiej aromatyzowanej. Albo dwie setki. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: przedawkowanie kawy, proszę o szybką pomoc 31.08.12, 08:51 pomogło kilka melis, magnez i passiflora na noc. dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś