Dodaj do ulubionych

PPD - jest różnica

08.09.12, 12:16
Kiedyś:
https://bi.gazeta.pl/im/e3/db/bd/z12442595O.jpg
i dziś:https://bi.gazeta.pl/im/5d/37/b7/z12007261Q.jpg
Nie, nie jestem zazdrosna, to za feministki.
Obserwuj wątek
    • graue_zone Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 12:57
      Nie poznałabym, że to ta sama osoba.
    • chipsi Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:24
      No co Ty? Różnica taka że na pierwszej fotce się nie uśmiecha i nie podmalowała brwi i puder się jej skończył smile
    • kura28 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:34
      Kto to jest?
      Moim zdaniem na obu zdjęciach wygląda ładnie. Na drugim jest bardziej "zrobiona".
      • marzeka1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:48
        Te zdjęcia pokazują częsty przykład, że są kobiety, które z wiekiem wyglądają korzystanie, nawet jeśli temu trochę pomagają. Gdy patrzę na swoje zdjęcia 20+, a późniejsze- to bardziej się sobie podobam potem, mimo że tam miałam to, czego nie mam teraz: młodość.
      • vesper_lynd_1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 14:13

Perfekcyjna Pani Domu made in Polandwink
    • best_bej Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:49
      nie widzę efektów po żadnej operacji plastycznej,widzę bardzo dobry makijaż i teraz i bardzo kiepski kiedyś.
      muszę udać się do porządnej stylistki/makijażystki- po Rozenkowej widać że wartosmile
      • kajmanik Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:54
        tak na pierwszy rzut oka- wypełnione policzki, zrobione usta, botoks, nie wiem czy nie korekcja powiek. wygląda ładnie a wyglądała jak spaniel w depresji.
      • marzeka1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 13:56
        I zastanawiam się,dlaczego kropka dała te zdjęcia: one tylko pokazują, że kobieta może z wiekiem zyskiwać, bo jest bardziej świadoma swoich atutów, wie, co podkreślić albo skorzystać z rad kogoś, kto to wie.
        Teraz wygląda o niebo lepiej niż kiedyś, zalinkowane zdjęcie z przeszłości i tak należy do udanych, widziałam jej gorsze zdjęcia sprzed lat. Jest ładna, bardzo, bardzo zgrabna, a urodziła 2 dzieci- jest po prostu fajnie "zrobiona".
        • kropkaa Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 16:06
          Bo gdyby nie feministki, pani siedziałaby dziś przy garach, ledwo by miała skończoną podstawówkę albo i nie i na pewno by nie błyszczała rolą domowej bogini czystości - to by była jej smutna rzeczywistość.
          Przykre, że jak ktoś wypłynie jako chwilowa gwiazdka, zaraz uważa się za źródlo wiedzy powszechniej i niszowej, a sens śniadaniowych wystąpień to pouczanie innych. Owszem, wygląda wprost obłędnie, ale to chyba za mało, by ogłaszać się mędrcem narodu.
          • marzeka1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 16:29
            Ok, ale jeśli się nie mylę feministki nie narzuciły jednej tylko wizji kobiety- tak, także dzięki nim czasy się zmieniły,kobiety mogą pełnić wiele ról, ale ciągle będą kobiety, które świetnie się będą czuły w domu jako panie domu; nie traktuję tej pani jako wcielenia mądrości, chociaż kilka programów jej widziałam, zwróciłam za to uwagę, że do prac domowych zachęca też resztę domowników, wcale nie uważając że to tylko domena kobiety.
            A co złego jest w czystym domu i uważaniu , że to świetna rzecz? Też tak mam, tyle że tego błysku w domu nie osiągam sama.
            • kropkaa Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 17:46
              A gdy na białych rękawiczkach znajdzie się kurz z lampy w najdalszym kącie spiżarni to karcącym wzrokiem spogląda pana czy panią domu?
              • marzeka1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 17:53
                Na panią, tyle że rozróżniam pani Rozenek jako osobę prywatną od roli, która gra w programie; podobnie jak w wersji angielskiej nie podejrzewałam nigdy, że Anthei'a sama sprząta i pucuje swoje domiszcze.
                • kropkaa Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 20:33
                  Ja mam wrażenie, że jej się tożsamości pomieszały. I o ile w programie śmiga z tymi szarfami i koronami, to jest to debilne, ale i na swój sposób śmieszne, bo taka jest konwencja tej sprzątanoweli, a jak poucza w DDTVN to żenująca jest.
                  Jak widać sama z siebie nie była doskonała, jakiś sztab ją zrobił na bóstwo i teraz bogini dzieli i rządzi. Tylko po co kretynkę z siebie robi? Naprawdę lepiej wygląda jak tylko wygląda.
      • vesper_lynd_1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 14:12

Moim zdaniem cos z oczami- zewnetrznym kącikiem oczu jest nie takwink
        Albo własnie bardzo na tak, po operacji, wydaje mi się, że miała podniesie tego kącika, no ale to moje laickie oko może źle widzieć

Kiedyś chyba była fanką solarium, teraz nie i widać efekt.
        • marzeka1 Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 14:16
          O, co do solarium się zgadzam: opalenizna z zdjęcia nr1 pokazuje, że postarza.
        • kajmanik Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 14:20
          ten podniesiony kącik oka to własnie plastyka opadających powiek. ewentualnie to efekt botox liftu ale robionego przez bardzo dobrego lekarza.
    • princy-mincy Re: PPD - jest różnica 08.09.12, 16:47
      po tych zdjeciach widac ogromna prace wizazystek, ale nie chirurga

wystarczy popatrzec na stare i obecne zdjecia Edyty Pazury, ile robi dobrze dobrany makijaz, fryzura i ubior
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka