do wyboru mam dwa.jeden musze sprzedac.
Pierwszy:
mały,zwinny,z najprostrzym silnikiem wiec zanim sie rozpedzi to troche mija czasu,zmiesci sie parkowany pod samym domem,latwo nim parkowac na miescie,jak woze dzieci do przedszkola to mam blisko bo stoi pod domem, przed przedszkolem gdzie jest zawsze ciasno nie boje sie nim wjechac,jezdze nim juz 2 lata,
Drugi:
wiekszy ale pali porownywalnie co pierszy, jest o 2 lata starszy co pierwszy,ma wiekszy bagaznik wiec wozek wejdzie i zakupy,skorzane siedzenia,lepszy silnik wiec komfort jazdy tez lepszy,szybciej sie rozpwedza,parkowanie z tylu domu wiec trzeba dalej isc z dzieciakami,fotelikiem w rece z niemowlakiem(rano jak bede wozic do przedszkola),do przedszkola nie wjade bo sie boje ze potem nie wyjade (gdyz jest tam ciasno i trzeba wyjezdzac tylem),ogolnie boje sie jego gabarytow i roznych miejs gdzie bedzie ciasno zaparkowac,wycofac itp, mialabym sie do niego przesiasc wiec wprawy moze nabiore z czasem ale przez to ciezko mi sie zdecydowac...
na razie nie pracuje wiec do pracy nie dojezdzam.woze dzieci do przedszkola, jezdze na zakupy, do miasta,do centrów handlowych itp.
pomozcie