Dodaj do ulubionych

po kiego licha cv

16.10.12, 23:30
Pracuję od 20 lat w jednej szkole, w zeszłym roku uzupełniałam etat w innej, pisałam konkretne podanie o pracę, ale do rzeczy: 2 lata temu zarejestrowałam się na jobrapido i przysyłają mi oferty, które czasem przeglądam, znalazłam interesującą- sklep internetowy poszukuje twórców kolczyków, serwetek, biżuterii itp. oczekują zdjęcia prac, opisu wykonania, materiału i cv. Po jaka ch... ę im przebieg mojej pracy zawodowej, ukończonych studiów, kursów, znajomość języków aby wziąć w komis serwetkę czy kolczyki?
Obserwuj wątek
    • rita75 Re: po kiego licha cv 16.10.12, 23:38
      Nie wiem. Dla mnie czymś kuriozalnym jest pisanie listu motywacyjnego.
      • zona_mi Re: po kiego licha cv 11.01.13, 10:48
        Spotkałam się kiedyś z wydawcą, który żądał od autorów oprócz tekstu - właśnie cv oraz listu motywacyjnego - to dopiero zastanawiające smile
    • kk345 Re: po kiego licha cv 16.10.12, 23:38
      Dlaczego ich nie zapytasz?
    • suazi1 Re: po kiego licha cv 17.10.12, 16:48
      Żeby wyeliminować ludzi nie mających doświadczenia w danej branży???
    • pitahaya1 Re: po kiego licha cv 17.10.12, 17:31
      gosia.w40 napisała:

znalazłam intere
      > sującą- sklep internetowy poszukuje twórców kolczyków, serwetek, biżuterii itp.
      > oczekują zdjęcia prac, opisu wykonania, materiału i cv. Po jaka ch... ę im prz
      > ebieg mojej pracy zawodowej, ukończonych studiów, kursów, znajomość języków aby
      > wziąć w komis serwetkę czy kolczyki?

A to Cię nie zastanawia? Opis wykonania, materiały...i mają gotowe rzeczy podane na tacy.
    • jannowicki2505 Re: po kiego licha cv 11.01.13, 10:32
      Choćby po to, aby pracodawca mógł zobaczyć, czy jesteś kreatywna, bo jak widać, praca ma również na tym polegać. Nie chce też zatrudniać osoby, która kompletnie nie zna się na rzeczy.
      Jeśli chcesz stworzyć kreatywne CV, polecam zajrzeć na stronę www.cvw5minut.com/ . CV to naprawdę ważna sprawa... Życzę powodzenia!
    • aga90210 Re: po kiego licha cv 11.01.13, 10:50
      Moim zdaniem chcą mieć po prostu dane kontaktowe w tym cv.
      • iin-ess Re: po kiego licha cv 11.01.13, 10:53
        Cv to jest oczywiste, chcą wiedzieć z kim maja do czynienia. Ale, tak jak już ktoś napisał, listy motywacyjne to czyste kretyństwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka