Dodaj do ulubionych

Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście;)

26.10.12, 08:14
Na fali wątków pod tytułem najdroższy, pytam: jakie najdroższe mieszkanie kupiliście/najdroższy samochód/na jakich drogich wczasach byliściewink
Obserwuj wątek
    • amy.27 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:37
      proponuję jeszcze dodać wątki:

najdroższy koń jakiego kupiłaś i najwyższa suma za jaką się puściłaś.
      • saphire-2 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:40
        Fajnewink
    • sarling Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:44
      Kto by pamietał, co kilka dni kupuję i sprzedaję sobie mieszkanie, więc się gubię.

A Ty serio chcez wiedzieć, czy jaja sobie robisz z bliźniaczych wątków?
    • kamelia04.08.2007 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 10:08
      chyba dotknełas drażliwego problemu ematek milionerek, specjalistek w wąskiej dziedzinie.

Ja tam ani domu, ani mieszkania nie kupiłam, a wycieczce zorganizowanej to byłam nascie lat temu w Pradze czeskiej, no ale ja ani milonerka, ani specjalistka w waskiej dziedzinie.
    • lewapinger Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 11:44
      Będąc młodą przedstawicielką handlową w korporacji zakupiłam sobie garnitur za 1000zł.
      Będąc młodą żoną pojechałam na wycieczkę za 7000zł na 7 dni,
      będąc młodą mamą kupiłam sobie kabrioleta za 50 tysięcy, którego zamieniłam na nowego swifta;-P

Mieszkania nie kupiłam bo mam w spadku po teściach.

wYSTARCZY?
      • atena12345 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 13:43
        lewapinger napisała:

> Będąc młodą przedstawicielką handlową w korporacji zakupiłam sobie garnitur za
        > 1000zł.
        > Będąc młodą żoną pojechałam na wycieczkę za 7000zł na 7 dni,
        > będąc młodą mamą kupiłam sobie kabrioleta za 50 tysięcy, którego zamieniłam na
        > nowego swifta;-P

wiedziałam, że ktoś odpowie
        • lewapinger Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 15:53
          potraktowałaś mojà odpowiedź poważnie???

• jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:48
        Porsche cayen i mieszkanie sama nie kpilam ale są moja własnością.
        Sama kupiłam sobie kilka lat temu nowa toyotę landcruiser i nissana patrola nie nowego.
        Jakas skarbowka wkroczyła na forum ostatnio?
        • pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:53
          Wygrałaś.
          Order z ziemniaka wędruje do Wólki Dolnej.
        • kk345 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:15
          > Porsche cayen

Może warto sprawdzić, jak się pisze nazwę "własnego" samochodu?
          • jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:20
            spostrzegawcza jestes pisalam z komorki i tak wyszlo,przepraszam
            • sueellen Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:27
              a komórkę sama kkupiłas czy tylko jest Twoją własnością? big_grin
              • jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:37
                sueellen napisała:

> a komórkę sama kkupiłas czy tylko jest Twoją własnością? big_grin

Tez dostalam na dzien kobiet.
            • duzeq Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 22:14
              >spostrzegawcza jestes pisalam z komorki i tak wyszlo,przepraszam

Piekne to. Poniewaz dysortografia jest juz passe, teraz za ignorancje, bledy i scieme odpowiada telefon smile.
              • jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 22:16
                dysortografia to jest powazna sprawa i nie ma powodu sie z niej nabijac.
    • aneta-skarpeta Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 11:56
      wczoraj kupiłam letni domek na Hawajach, zblizaja sie ferie i nie mamy gdzie pojechac wypocząc

koszt 3 mln eur
      • a-ronka aaaaa skarpeto 26.10.12, 12:02
        ty jesteś tą Polką która kupiła willę obok mnie tongue_out
        Zapraszam na luwaka jak będziesz, aha i nie ląduj na moim lotnisku bo robię nowy pas .Na tym mój boeing się nie miesci ( dreamlinera sobie kupiłam)
        • aneta-skarpeta Re: aaaaa skarpeto 26.10.12, 12:30
          ja nie latam samolotami
          jestem lekko ekscentryczna i sladem von Triera, jezdzę tylko autem i skręcam tylko w lewą stronę, więc pewnie będę jechała ze 130 dni
          • sueellen Re: aaaaa skarpeto 26.10.12, 21:33
            Polaków to wszędzie jak mrowków. Podczas wyprawy wzdluż Nilu też kilku spotkałam. Myślałam, że to fatamorgana. Nie dośc że biali to jeszcze po polsku gadali! Wycieczka trwała 4 tygodnie i kosztowała bardzo dużo pieniędzy.
      • pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 12:05
        Wyprzedaż jakaś była??
        • aneta-skarpeta Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 12:26
          kupilismy 50m bungalow
          mam dosyc duzych rezydencji
          na codzień 5000 m.kw

czasem człowiek chciałby cos bardziej przytulnego

czasem lubie poczuć się jak zwykła, szara Polka
          • pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:55
            A to nie wstyd taki kurnik kupować?
            Chyba, że te 50m to na budę dla psa. To wtedy jak znalazł.
    • volta2 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 13:37
      zacznij od siebie, pochwal się to może i ktoś serio ci odpowie, inaczej - żenua,

niektórzy są przekonani że nie ma głupich pytań - i oto dowód tych ludowych mądrości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka