saphire-2 26.10.12, 08:14 Na fali wątków pod tytułem najdroższy, pytam: jakie najdroższe mieszkanie kupiliście/najdroższy samochód/na jakich drogich wczasach byliście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amy.27 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:37 proponuję jeszcze dodać wątki: najdroższy koń jakiego kupiłaś i najwyższa suma za jaką się puściłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
saphire-2 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:40 Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 08:44 Kto by pamietał, co kilka dni kupuję i sprzedaję sobie mieszkanie, więc się gubię. A Ty serio chcez wiedzieć, czy jaja sobie robisz z bliźniaczych wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 10:08 chyba dotknełas drażliwego problemu ematek milionerek, specjalistek w wąskiej dziedzinie. Ja tam ani domu, ani mieszkania nie kupiłam, a wycieczce zorganizowanej to byłam nascie lat temu w Pradze czeskiej, no ale ja ani milonerka, ani specjalistka w waskiej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 11:44 Będąc młodą przedstawicielką handlową w korporacji zakupiłam sobie garnitur za 1000zł. Będąc młodą żoną pojechałam na wycieczkę za 7000zł na 7 dni, będąc młodą mamą kupiłam sobie kabrioleta za 50 tysięcy, którego zamieniłam na nowego swifta;-P Mieszkania nie kupiłam bo mam w spadku po teściach. wYSTARCZY? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 13:43 lewapinger napisała: > Będąc młodą przedstawicielką handlową w korporacji zakupiłam sobie garnitur za > 1000zł. > Będąc młodą żoną pojechałam na wycieczkę za 7000zł na 7 dni, > będąc młodą mamą kupiłam sobie kabrioleta za 50 tysięcy, którego zamieniłam na > nowego swifta;-P wiedziałam, że ktoś odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 15:53 potraktowałaś mojà odpowiedź poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:48 Porsche cayen i mieszkanie sama nie kpilam ale są moja własnością. Sama kupiłam sobie kilka lat temu nowa toyotę landcruiser i nissana patrola nie nowego. Jakas skarbowka wkroczyła na forum ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:53 Wygrałaś. Order z ziemniaka wędruje do Wólki Dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:15 > Porsche cayen Może warto sprawdzić, jak się pisze nazwę "własnego" samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:20 spostrzegawcza jestes pisalam z komorki i tak wyszlo,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:27 a komórkę sama kkupiłas czy tylko jest Twoją własnością? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 21:37 sueellen napisała: > a komórkę sama kkupiłas czy tylko jest Twoją własnością? Tez dostalam na dzien kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 22:14 >spostrzegawcza jestes pisalam z komorki i tak wyszlo,przepraszam Piekne to. Poniewaz dysortografia jest juz passe, teraz za ignorancje, bledy i scieme odpowiada telefon . Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 22:16 dysortografia to jest powazna sprawa i nie ma powodu sie z niej nabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 11:56 wczoraj kupiłam letni domek na Hawajach, zblizaja sie ferie i nie mamy gdzie pojechac wypocząc koszt 3 mln eur Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka aaaaa skarpeto 26.10.12, 12:02 ty jesteś tą Polką która kupiła willę obok mnie Zapraszam na luwaka jak będziesz, aha i nie ląduj na moim lotnisku bo robię nowy pas .Na tym mój boeing się nie miesci ( dreamlinera sobie kupiłam) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: aaaaa skarpeto 26.10.12, 12:30 ja nie latam samolotami jestem lekko ekscentryczna i sladem von Triera, jezdzę tylko autem i skręcam tylko w lewą stronę, więc pewnie będę jechała ze 130 dni Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: aaaaa skarpeto 26.10.12, 21:33 Polaków to wszędzie jak mrowków. Podczas wyprawy wzdluż Nilu też kilku spotkałam. Myślałam, że to fatamorgana. Nie dośc że biali to jeszcze po polsku gadali! Wycieczka trwała 4 tygodnie i kosztowała bardzo dużo pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 12:05 Wyprzedaż jakaś była?? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 12:26 kupilismy 50m bungalow mam dosyc duzych rezydencji na codzień 5000 m.kw czasem człowiek chciałby cos bardziej przytulnego czasem lubie poczuć się jak zwykła, szara Polka Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 16:55 A to nie wstyd taki kurnik kupować? Chyba, że te 50m to na budę dla psa. To wtedy jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Najdroższe mieszkanie (dom) jakie kupiliście; 26.10.12, 13:37 zacznij od siebie, pochwal się to może i ktoś serio ci odpowie, inaczej - żenua, niektórzy są przekonani że nie ma głupich pytań - i oto dowód tych ludowych mądrości Odpowiedz Link Zgłoś