Dodaj do ulubionych

A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ?

• zuwka Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 29.10.12, 12:26
      Barbie syrena ze świecącym ogonem
    • czerwonaorchidea Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 29.10.12, 22:57
      Ja raczej nie kupuję drogich zabawek, ale mój mąż jest mistrzem w nieprzemyślanych zakupach wink. Pod choinkę kupił już synowi konsolę psp za ponad 500 zł uncertain. Wiem, że syn się ucieszy, choć sama nie jestem zwolenniczką takich zabawek dla dzieci.
      • kkalipso Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 29.10.12, 23:12
        czerwonaorchidea napisała:
        Pod choinkę kupił już synowi konsolę psp za ponad 500 zł uncertain. W
        > iem, że syn się ucieszy

Jak On wytrzyma do Gwiazdki smile
    • kkalipso Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 19.11.12, 22:11
      A prezent na Mikołajki ,szukam książki dla 3.5 latki .Może macie pomysły jaką warto kupić ,co się u was sprawdziło?
      • zlotonaiwnych Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 18:54
        Najdroższy to był drewniany domek na ogród ze zjeżdżalnią, huśtawką, drabinką i trampoliną, robiony na zamówienie u stolarza, zapłaciliśmy 5400zł.
    • nabakier Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 18:47
      Lego. Różne.
      • bi_scotti Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 19:18
        Zabawek to nie pamietam ale wlasnie kupilismy Najmlodszemu graduation gift, jakis tam zachciankowy rower za mniej-wiecej rownowartosc moich 2 tygodni pracy. Kompletnie crazy wink Jeszcze zaplacimy za przelot tego cuda z Toronto do Vancouver. To sie nazywa milosc rodzicielska tongue_out
    • mona_mayfair Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 19:38
      Ja to oszczędna jestem, ale chlop jednemu dziecku kupił wielki statek kosmiczny z lego za ok.700zl, a drugiemu kolejkę też z lego za podobną cenę. Jak dla mnie to gryba przesada jest, ale cóż..
    • demonii.larua Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 20:15
      Lego zdecydowanie począwszy od technicsów na star warsach kończąc, ale na Gwiazdę Śmierci to niech sobie sami zbierają... w sumie nie wiem ile tego. Oraz xbox, psp, ds i takie tam ustrojstwa.
    • anika772 Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 20:23
      Trampolina, około 1000zł.
    • kkalipso Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 20:47
      Tyle czasu minęło smile

Nasza kolekcja Playmobil się powiększyła,mąż mówi,że dla siebie kupujęsmile
      Ja tłumaczę ,że dla wnuków będzie!
      • heca7 Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 21:04
        U nas playmobil bardziej pod synów smile Córka już za stara suspicious
        Mamy prom , quady, cabriolet z przyczepą i skuterem wodnym, camper i miasteczko westernowe. Do tego kilkadziesiąt figurek- bo jak gdzieś wyjeżdżamy to kupuję im takie w torebkach. Jak marudzą w samochodzie to rozdaję i mamy spokój wink
        Do zabawek dokupiłam też silnik. Fajne rozwiązanie bo silniczek jest zdejmowany i można nim napędzać zarówno prom jak i skuter wodny. W zeszłym roku po oczku wodnym kursowały na stałej trasie wink
        Czaję się na dalszą część przystani promowej i łódź motorową- na urodziny syna w czerwcu.
        • kkalipso Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 21:21
          > Do zabawek dokupiłam też silnik. Fajne rozwiązanie bo silniczek jest zdejmowany
          > i można nim napędzać zarówno prom jak i skuter wodny. W zeszłym roku po oczku
          > wodnym kursowały na stałej trasie wink

Super!

Na temat playmobil mogę rozmawiać do rana,uważajsmile

Ja sobie na 4 urodziny córki wymyśliłam ,że na zamawianym torcie(biało-zielono-różowym) postawię TO

https://alexandershop.pl/panel/cdn/zdjecia/E5995_2.jpg

wyszło pięknie i mamy pamiątkę z urodzin.W sumie to nie mój pomysł,gdzieś chyba na stronie niemieckiej widziałam jak mamy tak robią ,miłośniczki playmobil.

Od babci dostała na urodziny ten przenośny domek..

https://www.tanimarket.pl/photo/p5167%202.jpg

i tak jak ty- kiedy tylko mamy okazję to kupujemy te małe zestawy albo walizeczki.
    • aagnes Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 11.05.13, 21:15
      Na jutrzejsze urodziny aparat fotograficzny za 250 zl. Na wiekszosc z tych zabawek ktore wymieniacie nie mialabym nawet miejsca smile
    • magneto30 auto na akumulator 22.05.13, 13:23
      Może nie najdroższy, ale bardzo okazały i efektowny. Merceses-Benz model SLK w kolorze czarnym. Świetny prezent dla dziecka. Mój synek miał 1,5 roku jak go dostał i jeździł nim bardzo często. Teraz ma już konkurencję, bo drugi z najmłodszych obywateli się mu do niego wpycha. Na szczęście samochodzik ma pasy bezpieczeństwa i pilota, którym można sterować pojazdem i zapobiegać niepotrzebnym kolizjom czy oddaleniu się malca w nieporządanym kierunku.
      www.sklep.art-logic.com.pl/pojazdy-na-akumulator-c-44.html
      • bloopsar Re: auto na akumulator 22.05.13, 18:18
        To jest szczyt bezczelności żeby dwa razy odkopywać ten sam wątek i wklejać do niego reklamy uncertain
    • bea.bea Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 22.05.13, 13:37
      najdroższa zabawką w moim życiu były zwykłe klocki plastykowe, wyjeżdżając ze sklepy nadział się na moje auto autobus...tak skutecznie, ze trzeba było auto zezłomować...specjalnie po te klocki pojechałam....
    • bubus233 Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 22.05.13, 18:38
      Ja na razie nie mam takiego problemu. Synek ma pół roku i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki. Ma ze cztery miśki i 3 grzechotki, które dostał w prezencie a i tak najbardziej interesuje go torebka, w którą pakuje się czasopisma z dodatkami. To jego ulubiona zabawka.
    • ma_dre Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 22.05.13, 23:12
      a troche tego bylo, a ktora najdrozsza? nie pamietam :
      lego mindsorms...
      quad 110 ?
      DS 3D XL ?
      hulajnoga micro?
      robot wowee?
      wii?
      zabawek dzieciom nie brakuje

ale czy to najwazniejsze?
      • kkalipso Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 23.05.13, 00:11
        Jasne,że nie najważniejsze ale ciekawe na ile e-mamy rozpieszczają swoje dziecismile
    • ciociacesia zjazdzalnia do domku na drzewie 23.05.13, 00:20
      200zl
      i trampolina 800
    • koza_w_rajtuzach Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 23.05.13, 08:03
      Domek ogrodowy - kosztował chyba trochę ponad 200 zł w przeliczeniu na złotówki (kupowany w Niemczech). I tak był w dużej promocji wink.
      • koza_w_rajtuzach Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 23.05.13, 08:10
        a, widzę, że stary, odgrzewany wątek i już na niego odpowiadałam wink). No i domek ogrodowy nadal jest najdroższą zabawką. Na drugim miejscu są klocki za 180 zł wink), potem chyba zjeżdżalnia za 170 zł.
    • xxe-lka Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 23.05.13, 08:51
      cóż za licytacja imponująca smile
      z najdroższych to kupiłam żaglówkę, oraz konika. Żywego smile
    • goodnightmoon kkalipso 23.05.13, 20:52
      Skoro jesteście tak wielkimi fanami Playmobil, proszę mi natychmiast pozazdrościć, mieszkam 130 km od tego fantastycznego miejsca:
      www.playmobil-funpark.de/
      Polecam wszystkim, świetna zabawa nie tylko dla dzieciaków smile No i ogromny pawilon pełen zabawek do przetestowania. Aha, oczywiście też sklep z pamiątkami, gdzie często są obniżki.

Szkoda, że mój synek woli LEGO. W pobliżu mam komis, gdzie jest pełno zestawów Playmobil za niewielkie pieniądza - właśnie farma, jakieś stajnie, straż pożarna i t.d. Może szukacie czegoś, to mogłabym sprawdzić czy jest wink
      • bloopsar Re: kkalipso 23.05.13, 22:55
        > Szkoda, że mój synek woli LEGO

Widać, że ceni jakość smile
        • kkalipso Re: kkalipso 23.05.13, 23:33
          bloopsar napisała:

> > Szkoda, że mój synek woli LEGO
          >
          > Widać, że ceni jakość smile

Co ma piernik do wiatraka ? Lego to klocki,malutkie pierdółki ,cegiełki składane razem za pomocą systemu wypustek i odpowiadających im gniazd, pozwalające na uzyskiwanie wielu możliwych kombinacji połączeń.Tak.Dzieci zwłaszcza chłopcy dobrze przy tym się bawią co rozumiem,jednak to nie dla nas .

Playmobil to gotowe elementy,z porządnego plastiku (widziałam domki z przed 20 lat )są jak nowe do tej pory,zabawki które możesz łączyć ,budować miasta,farmy,szkoły ,szpitale ,lotniska.Są nie do zdarcia.Kolekcjonujesz jak znaczkismile

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/47/23/03/01e8fa78d6.jpg
          https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/46/23/03/0178b8f049.jpg
      • kkalipso Re: kkalipso 23.05.13, 23:09
        Zazdroszczę naprawdę,właśnie po wizycie w takim funparku zakochałyśmy się w zabawkach playmobilsmile

Dziś sprzątałam pokój córki,już nie mamy miejsca na to wszystko ale jak coś nowego sobie upatrzymy to z chęcią spytam czy jest u ciebie i ile kosztuje.
    • mamusia1999 Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 23.05.13, 23:10
      trampolina to juz chyba sprzet sportowy?

z "prawdziwych"zabawek robota Tribot i dwa domostwa elfow Schleicha.

chociaz najwieksza to i tak wychodza: zakupiona w komplecie do domu murowana stodola i prywatny tor saneczkowy wink
    • goodnightmoon Re: A jaką najdroższą zabawkę kupiłyście ? 26.05.13, 21:28
      Tak się właśnie zaczęłam zastanawiać i okazuje się, że moje dziecko jest najbardziej pokrzywdzone wink
      Mało tego, że rzadko kupujemy mu zabawki, to najdroższy był chyba traktor z przyczepą firmy "bruder" za 60€.
      Większość książek, klocki LEGO, kilka zabawek Playmobil, samochody dostał w prezencie.
      Samochód i motocykl na akumulatorze kupiliśmy w komisie, za oba pojazdy zapłaciliśmy 50€.

A i tak najukochańsza zabawka to gumowy dinozaur za 49 zł smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka