Dodaj do ulubionych

Promem na Sardynię

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:42
Czy ktoś płynął promem na Sardynię w ostatnim czasie. Skąd najlepiej, jakie
są ceny promów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.04.04, 21:32
      www.traghettiservice.com/
      www.traghetti.com/traghetti/TrgCalendar.taf?CODE=3
      www.traghetti.com/traghetti/trg.taf
      Jelsi będziecie podrózowac samochodem, to szczerze polecam wariant - Livorno ->
      Korsyka (przejechac sie + ew. nocleg) -> Bonifacio - > Santa Teresa di Gallura.
      Prom z Livorno na Korsykę płynie około 4 h.
      NAtomiast z Livorno na Sardynię ponad 10.
      M.
      • puara Re: Promem na Sardynię 09.04.04, 22:31
        a nie uwazasz ze wyjdzie drozej?
        Cena promu na Korsyke = cenie promu na Sardynie..A wiec wariant `na sardynie
        przez korsyke`wyjdzie drozej..Chyba ze ktos bardzo chce zobaczyc Korsyke :)
        No,tez warto,ale i tak to nie to co Sardynia!Ja jadac na Sardynie tez mysalam o
        tym wariancie,ale po porownaiu cen zrezygnowalam.Plynelam z Livorno.
        • Gość: Michał Re: Promem na Sardynię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:46
          Bardzo dziękuję za informacje.
        • Gość: marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.acn.waw.pl 11.04.04, 12:25
          Moim zdaniem warto - Korsyka jest piękna. Inna niz Sardynia, zatem ne ma co
          porownywać.
          M.
    • Gość: IS Re: Promem na Sardynię IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 10:13
      zobacz na
      www.corsicaferries.com
      korzystałem pod koniec wrzesnia 2001 na trasie Livorno/Golfo Aranci. Nie wiem
      jak teraz, ale wtedy wszystko OK. Uwaga! zmierz dokładnie długość auta bo jak
      zaniżysz to dopłacisz na miejscu!
    • Gość: Megi Re: Promem na Sardynię IP: *.local.pl / *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 15:36
      a prom na Sardynie wcale nie płynie 10 godzin (chyba tylko nocny). Normalnie 6 -
      7 godzin. A masz tam jakieś miejsce zakwaterowania?? Ale tam jest czad! Jeśli
      jedziez pierwszy raz - to cudowna sprawa - będziesz zachwycony!
      • Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.04.04, 21:25
        Megi, zalezy dokąd.
        Do Livorno płynie. I to w dzien.
        M.
        • puara Re: Promem na Sardynię 16.04.04, 21:14
          Tak,tez potwierdzam.Sa jednak i opcje expressem :)
          Plynie sie szybko,ale kosztuje duzo wiecej.
          • Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 22:16
            O dzieki. Zapomniałam o szybkich połaczeniach:)
            M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka