Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:42 Czy ktoś płynął promem na Sardynię w ostatnim czasie. Skąd najlepiej, jakie są ceny promów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.04.04, 21:32 www.traghettiservice.com/ www.traghetti.com/traghetti/TrgCalendar.taf?CODE=3 www.traghetti.com/traghetti/trg.taf Jelsi będziecie podrózowac samochodem, to szczerze polecam wariant - Livorno -> Korsyka (przejechac sie + ew. nocleg) -> Bonifacio - > Santa Teresa di Gallura. Prom z Livorno na Korsykę płynie około 4 h. NAtomiast z Livorno na Sardynię ponad 10. M. Odpowiedz Link Zgłoś
puara Re: Promem na Sardynię 09.04.04, 22:31 a nie uwazasz ze wyjdzie drozej? Cena promu na Korsyke = cenie promu na Sardynie..A wiec wariant `na sardynie przez korsyke`wyjdzie drozej..Chyba ze ktos bardzo chce zobaczyc Korsyke :) No,tez warto,ale i tak to nie to co Sardynia!Ja jadac na Sardynie tez mysalam o tym wariancie,ale po porownaiu cen zrezygnowalam.Plynelam z Livorno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Promem na Sardynię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:46 Bardzo dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.acn.waw.pl 11.04.04, 12:25 Moim zdaniem warto - Korsyka jest piękna. Inna niz Sardynia, zatem ne ma co porownywać. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IS Re: Promem na Sardynię IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 10:13 zobacz na www.corsicaferries.com korzystałem pod koniec wrzesnia 2001 na trasie Livorno/Golfo Aranci. Nie wiem jak teraz, ale wtedy wszystko OK. Uwaga! zmierz dokładnie długość auta bo jak zaniżysz to dopłacisz na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Promem na Sardynię IP: *.local.pl / *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 15:36 a prom na Sardynie wcale nie płynie 10 godzin (chyba tylko nocny). Normalnie 6 - 7 godzin. A masz tam jakieś miejsce zakwaterowania?? Ale tam jest czad! Jeśli jedziez pierwszy raz - to cudowna sprawa - będziesz zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.04.04, 21:25 Megi, zalezy dokąd. Do Livorno płynie. I to w dzien. M. Odpowiedz Link Zgłoś
puara Re: Promem na Sardynię 16.04.04, 21:14 Tak,tez potwierdzam.Sa jednak i opcje expressem :) Plynie sie szybko,ale kosztuje duzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Promem na Sardynię IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 22:16 O dzieki. Zapomniałam o szybkich połaczeniach:) M. Odpowiedz Link Zgłoś