Dodaj do ulubionych

mata taneczna

24.11.12, 22:13
Podobno istnieje coś takiego (tak, trochę zacofana technicznie jestem). Czy dobrze rozumiem, że to jest rodzaj gry, podłączanej do kompa lub tv? Czy mogłybyście polecić jakiś konkretny model/firmę odpowiedni dla 8-latka?
Obserwuj wątek
    • nil.la Re: mata taneczna 24.11.12, 22:37
      ja kupiłam dziecku, nie wiem czy firma czy rodzaj maty czy jeszcze co innego ma znaczenie. Moja nie wzbudziła żadnego zainteresowania i leży, na telewizorze lecą strzałki - kroki które trzeba wykonać na macie. Gdyby kto wziął moją bez problemu z wysyłaniem to oddałabym to zawalisko w każdej chwili.
      • kosmitka06 Re: mata taneczna 25.11.12, 13:20
        U nas podobnie. "Tańczyliśmy" w sumie na tym może z 10 razy przez 2 lata. Są jeszcze gry np. wychodzące kreciki na które musisz naciskać jak się szybko chowają.
        Muzyczka jakaś "chińska", są różne stopnie trudności jednakże u nas się ona nie sprawdziła.
        Fakt można się przy tym zmęczyć, może i fajna zabawa ale na pierwsze 10min.
        Osobiście dla mnie przereklamowane. Teraz leży (nawet nie wiem gdzie jest) i jak mąż ost zaproponował "może potańczymy na macie" to razem z córką powiedziałyśmy "nieee... tylko nie to"! tongue_out
      • anyx27 Re: mata taneczna 25.11.12, 15:16
        Ja chętnie przyjmę smile bo jestem na etapie szukania. Mogę oczywiście zapłacić. Tylko napisz na priv, co to za mata. Dzieki z góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka