Dodaj do ulubionych

Strzelacie?

• asia_i_p Re: Strzelacie? 01.01.13, 15:35
      Nie strzelam, ale stoję w oknie przez pół godziny po północy i patrzę. Lubię fajerwerki, petard nie, bo to zbędny hałas.
    • alienka20 Re: Strzelacie? 01.01.13, 16:16
      Nie strzelam, nigdy mnie to nie bawiło, nawet w dzieciństwie, choć oglądać lubię. W tym roku obejrzałam sobie powitanie Nowego Roku w Londynie, bo na osiedlu było akurat cicho jak makiem zasiał. Ani żywej duszy w pobliżu domu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie podobnie już z niemowlakiem wink. Więcej fajerwerków widziałam 5 listopada niż wczoraj.
    • lady-z-gaga Re: Strzelacie? 01.01.13, 16:21
      >Na FB pełno próśb by nie puszczać fajerwerków ze względu na zwierzaki.

???
      Prośby powinny byc o to, aby fajerwerki puszczać wyłącznie w Sylwestra o północy (zwierzaki wtedy są w domu i mozna zadbac o to, aby zminimalizowac stres).
      Najgorsze są wystrzały, ktorych nie można przewidzieć, wychodząc np z psem na spacer. Niestety okres okołoświąteczny to festiwal ludzkiej głupoty, gó...ateria ze śmierdzącymi petardami za grosze rządzi na ulicach i nigdy nie wiadomo, z ktorej strony coś pierdyknie.
    • falka_85 Re: Strzelacie? 01.01.13, 16:30
      Sami nie strzelaliśmy, ale już planujemy postrzelać za rok. Fajerwerki po prostu uwielbiam, zawsze w sylwestra stoimy kilkanaście minut na balkonie podziwiając wybuchy, jakoś mnie to napełnia taką noworoczną radością.
      • feleedia strzelam 01.01.13, 17:14
        Toleruję kundle i ich właścicieli cały rok, oni mogą więc mnie potolerować w Sylwestra.
      • franczii Re: Strzelacie? 01.01.13, 17:28
        Moj maz nakupil takich mini sztucznych ogni, niezbyt glosnych. Na tarasie poodpalal, dzieci mialy radoche. Zwierze domowe u nas sie nie boi wystrzalow. Gorsze niz polnocne strzelanie dla psa i dla nas sa petardy w dzien, takie ni stad ni zowad zwlaszcza kiedy jestesmy na spacerze. Ja zawsze podejrzliwie patrze na grupki wyrostkow cos kombinujacych i wesze, ze mi beda chcieli cos wystrzelic w poblizu.
    • naomi19 Re: Strzelacie? 01.01.13, 21:04
      Byłam na zabawie zorganizowanej, coś w stylu balu, w kwocie, którą zapłaciłam był mały pokaz fajerwerków. Sama nigdy nie kupuję, szkoda mi pieniędzy i po prostu nie lubię, wolę, gdy robią to inni.
      Lubię natomiast patrzeć na rozświetlone niebo.
      Idei petard nie rozumiem- szczególnie w dni inne niż sylwester... również uważam, że ich miejsce jest w gaciach gnojków, którzy ich używają...
    • lubie.garfielda Re: Strzelacie? 01.01.13, 22:31
      ja wolę oglądać fajerwerki niż strzelać. Uważam, że z pozycji odpalającego jest najsłabszy widok na eksplozję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka