Dodaj do ulubionych

Uśpią 600 psow i 30 kotow :(

05.01.13, 18:33
Może ktoś pomoże-i uratuje choc jednego pieska
wklejam z fejsbuka
WAŻNE !!!!!! Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj . Dla Ciebie to tylko skopiowanie tej wiadomości ale dla tych biednych zwierząt to szansa na dalsze i lepsze życie

Wrzucajcie na swoje "tablice"jesli macie duzo znajomych.Dzięki
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Uśpią 600 psow i 30 kotow :( 05.01.13, 18:35
      www.fakt.pl/Makabra-Uspia-600-psow-pod-Warszawa,artykuly,113870,1.html
      • kroliczyca80 Re: Uśpią 600 psow i 30 kotow :( 05.01.13, 18:39
        Tam jest przecież data sprzed 1,5 roku prawie...
    • 1yna-taka Re: Uśpią 600 psow i 30 kotow :( 05.01.13, 18:51
      Spoko już rok tak strasząsmile zachęcają by zabierać znajdy bo syt kiepska.
    • krejzimama Uspic tych: 05.01.13, 19:10
      Którzy bezmyślnie rozpowszechniają niesprawdzone informacje.
      Wiesz, że zrobiłaś z siebie kompletną idiotkę.

Dementi ze strony schroniska na FB:
      "Na FB i innych forach znów pojawia się informacja dotycząca zamknięcia naszego schroniska i uśpienia 600 psów.Ponieważ otrzymujemy maile i telefony w tej sprawie, postanowiliśmy umieścić krótkie sprostowanie.

Powyższa informacja nie jest prawdą. Co więcej, schronisko w Józefowie nie jest autorem tego tekstu.Informacja ta pojawiła się w 2011 roku i krążyła po FB, nigdy nie była udostępniana ani na naszym fanpage'u, ani na oficjalnej stronie czy stronie wolontariuszy.Schronisko rzeczywiście miało poważne problemy, część z nich pozostała, wiele psów nadal od dawna czeka na swoje nowe domy, ale nigdy nie brano pod uwagę tak drastycznych rozwiązań jak uśpienie psiaków.Osoby podane w kontakcie nigdy nie potwierdziły tych informacji. Nie znamy autora tej notatki.

Będziemy wdzięczni za dementowanie pojawiających się plotek ! W związku z tym prosimy również o udostępnienie tej informacji!"
    • na_pustyni FAKE 05.01.13, 19:14
      to jest fake, ktory kolejny rok krazy po necie
    • deelandra Re: Uśpią 600 psow i 30 kotow :( 05.01.13, 19:33
      za to ja widziałam inną smutną informację, przepłakałam całą noc...
      https://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574914_454307351285534_2081639707_n.jpg
    • duzeq Mam pytanie odnosnie fejkow na FB 05.01.13, 20:08
      Czy owe fejki sa odpowiednikiem rozsylanych niegdys mailowo falszywych historii o np. 3 letniej Oli, ktora byla ciezko chora i za kazdego wyslanego emaila Onet, Yahoo, Aol czy inny portal mial placic 1 grosz / 1 cent?
      Poniewaz milosiernych ludzi nie brakowalo, spamiarze tylko zacierali rece z radosci (wirusiarze zreszta tez). Co sie owalczylam i oblaglalam znajomych, zeby przestali wysylac te bzdety, to moje.
      Co robi taki fejk na FB?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka