monsta7 09.01.13, 22:57 wiem emamy nie uzywaja botoksu ale napiszcie prosze w jakim wieku zaczely uzywac wasze znajome? no i jai byl efekt? ja mam 36lat icoraz czesciej mysle o botoksie tylko nie wiem czy to za wczesnie czy za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzi.1 Re: od kiedy botoks? 09.01.13, 23:13 po jakims czasie używania botoksu zmieniają się rysy twarzy, na zdecydowanie gorsze i brzydsze, popatrz na niektórych celebrytów, a szczególnie na tych, którzy botoksu używają już dosc długo typu K. Ibisz, Kajah, T. Kammel itd. czy oni są jeszcze w ogóle do siebie podobni z rysów twarzy w porównaniu do tego jak wyglądali jeszcze kilka lat temu? moim zdaniem nie, teraz wyglądaja fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: od kiedy botoks? 09.01.13, 23:14 w początkowym okresie używania botoksu wyglądali znakomicie, ale po jakims dłuższym czasie jego stosowania, przestali po prostu przypominac siebie Odpowiedz Link Zgłoś
monsta7 Re: od kiedy botoks? 09.01.13, 23:35 dobra ale czy to nie jest tak ze kazdy jak sie starzeje to przestajeprzypominac siebie i gdyby oni nie stosowali botosu wczesniejwygladaliby staro a tak starzeja sie zbotoksem ale mimo to wygladaja x lat mlodziej.poznalam kobiete mysllam ze ma 25 gora 28 lata ona ma47 i buzia bardzo ladna powiedziala ze botoks stosuje,kurcze tez tak chce Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: od kiedy botoks? 09.01.13, 23:46 >po jakims czasie używania botoksu zmieniają się rysy twarzy, na zdecydowanie gorsze i >brzydsze, a ja mysle ze to z palca wyssane, ludzie starzejac sie zmieniaja sie, botoksu wszedzie sobie nie wszczepia. W USA botoksu uzywa wielu ludzi, ostanio slyszalam reklame w radio ze mloda laska miala jedyna zmarszczke na czole, kazdy mowil ze jest zla, ona sobie te zmarszczke usunela botoksem i znowu byla wesola (!) , druga jej pyta czy nie jest na to za mloda, ona na to ze nie , bo botoks uzywany jest tez w medycynie , jest zatwierdzony przed FDA i ze kazdy , nawet mlodzi ludzie moga go uzywac. Bla, bla bla, sama chetnie bym sprobowala.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: od kiedy botoks? 10.01.13, 00:04 monsta7 napisała: > > dobra ale czy to nie jest tak ze kazdy jak sie starzeje to przestajeprzypominac > siebie i gdyby oni nie stosowali botosu wczesniejwygladaliby staro a tak starz > eja sie zbotoksem ale mimo to wygladaja x lat mlodziej.poznalam kobiete my > sllam ze ma 25 gora 28 lata ona ma47 i buzia bardzo ladna powiedziala ze botok > s stosuje,kurcze tez tak chce" Moim zdaniem jest różnica w tym czy starzejemy się z botoksem, czy bez, ja wolę ludzi starzejących się bez, z przerażeniem patrzę na tych celebrytów ktorych wymieniłam, jak oni będą wyglądac za kilka lat i do kogo będę podobni, strach się bac Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: od kiedy botoks? 10.01.13, 00:11 Zuzi, al oni generalnie mają twarze zmienione nie od botoksu, tylko raczej od wypełniaczy i zabiegów chirurgicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: od kiedy botoks? 10.01.13, 00:12 rozmawiałam z kosmetyczka i efekt botoksu zależy od wielu czynników. Lepiej zaczac wczesniej (ok. 40) i z mniejszymi dawkami, by efekt był w miare naturalny. Podejrzewam, że jak przyjdzie czas (i kasa bedzie), to sobie botoks zafunduje. Na razie musza wystarczac dobre kremy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: od kiedy botoks? 10.01.13, 08:39 amelia04.08.2007 napisała: > Lepiej zaczac wczesniej (ok. 40) 40 lat to jest wcześniej? Znam babki przed 30-stką co się ostrzykują. Też jestem ciekawa jaki wiek teoretycznie jest zalecany do rozpoczęcia zabawy z botoksem i co grozi jeśli zacznie się wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: od kiedy botoks? 10.01.13, 08:42 Właściwie to od kiedy chcesz - kosmetyczka mówiła mi, że im wcześniej tym lepiej. Na botoks jeszcze nie mam odwagi, ale bardzo polecam serię mezoterapii. Myślałam, że czas już na wypełniacze, a wystarczyło głębokie nawilżenie i gęba cudna! Odpowiedz Link Zgłoś