2donia 13.01.13, 17:57 Hej mam termin na maja czuje sie sdamotna czy moze ktos ze mna popisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvszka Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:01 no może ale o czym?, czegoś potrzebujesz jak samotna mama?? Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:06 Hej, ja mam termin artykułu na jutro, tez czuję się samotna z tym wszystkim ale pisania mam dośc jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:09 vesper_lynd_1 napisał(a): > Hej, ja mam termin artykułu na jutro, tez czuję się samotna z tym wszystkim a > le pisania mam dośc jak na razie Jezu, ja też... a na emamie siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:20 Hej, a ja już przekroczyłam termin oddania pracy i desperacko staram się pobudzić moje zasoby kreatywności do dokończenia tego gniota na zaliczenie. I też jestem samotna . Odpowiedz Link Zgłoś
deelandra Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:53 hej - jutro do południa musze się uporać z transkrypcją 80 stronicowego artkułu medycznego z nazwami leków wykręcającymi palce, też się czuję samotna... dobra, dopalam i lecę do tych krzaczków literkowych Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: poznajmy sie 13.01.13, 18:58 He he, a ja co miałam napisać, napisałam do piątku i miałam wolny weekend . A samotna się nie czuję, bo za dużo ludzi mi zawracało łeb i d... w ten weekend. Pytanie, co to jest "maja". Odpowiedz Link Zgłoś