klubgogo 04.02.13, 12:04 wiadomosci.onet.pl/swiat/meksyk-cyrkowy-tygrys-zagryzl-tresera-na-oczach-wi,1,5411838,wiadomosc.html Przyznajcie się, która matka sprzyja rozwojowi rasy Tygrys Cyrkowy i prowadza tam sowje dzieci? Rozrywka po prostu przednia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzann-a Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 12:32 Nie cierpię cyrku i nie zamierzam prowadzac tam syna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 12:35 Nie znoszę cyrku, a już wykorzystującego zwierzęta w szczególności - dzieci nie prowadziłam tam nigdy i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 12:40 Dla mnie reakcja ludzi jest koszmarem... Tygrysa zabić, bo był agresywny! No kurczę, a jaki jest tygrys? Płochliwy? Łagodny? Przymilny? No ludzie! I reakcja publiczności... Zaczęli z krzykiem uciekać... Gawiedź przyszła pooglądać dziwowisko, a jak coś wymknęło się spod kontroli to wrzask... W sumie choć tyle dobrego, mam nadzieję, że akurat ta publiczność więcej już cyrku nie odwiedzi... Sam fakt rozdawania darmowych biletów dzieciom w szkołach i przedszkolach jest już chwytem poniżej pasa... Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 17:18 >sowje dzieci? Chodziło oczywiście o swoje dzieci. Wstyd się przyznać teraz do tego cyrku ematkom? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 18:08 Uwielbiam cyrk, ale uważam, że nie powinno w nim być zwierząt. Natomiast to, co potrafią zrobić cyrkowi akrobaci, jest dla mnie zjawiskiem nieziemskim. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 18:19 nie chodze sowom dzieci nie podkradam ale akurat sztuczke ze zjadaniem tresera bym obejrzala ( zua jestem zua bardzo ) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 18:28 Byłam w cyrku jako dziecko i nie poodbało mi się. Cyrk jest przygnębiający. Dziecko kilka razy prosiło, bo w przedszkolu czasami dawali darmowe bilety, ale nie poszłyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 18:36 Raz w zyciu bylam w cyrku i to jako dziecko. Nie podobalo mi sie to wszystko i te biedne zwierzeta Nigdy wiecej w cyrku nie bylam i swoich dzieci tez tam nie zabiore. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 18:37 Do cyrku bym poszla ale poogladac ludzi i ich popisy. Zwierzat nie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Tygrys cyrkowy 04.02.13, 19:42 Nie chodzę z potomstwem do zwykłego cyrku. Za to obejrzałabym chętnie jeszcze raz jakieś występy w stylu Cirque du Soleil. Odpowiedz Link Zgłoś