magda1104 08.02.13, 01:06 Wybieramy się jutro na te imprezę. Już czytałam, ze nie wolno wnosić jedzenia i napojów. Ale nie znalazłam informacji, czy jest zimno, nie wiem jak ubrać dzieci. Byłyście, podzielicie się wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Disney on ice 08.02.13, 01:21 Na widowni jest dość chłodno, my siedziałyśmy w rozpiętych kurtkach. Weź sporo pieniędzy. Przed wejściem są stragany z bardzo drogim badziewiem i słodyczami. W zeszłym roku plastikowy kubeczek z arielką z kolorowym lodem kosztował ze 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Disney on ice 08.02.13, 09:40 ja byłam we wtorek. Na widowni zimno było tylko przez ok. 30 minut. Potem zrobiło się duszno i zaczełyśmy się rozbierać z warstw. Jest mnóstwo bardzo drogiego badziewia - uzbrój sie w żelazną wolę. Co do jedzenia nie wiem. Nie noszę ze sobą jedzenia na mieście, więc się nie interesowałam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Disney on ice 08.02.13, 15:15 Dzięki. Jedzenie wezmę i zostawię w samochodzie, dzieci wytrzymają chyba te 2 godziny. Zasięgnęłam języka i mówią, że tak naprawdę nie ma co jeść, bo to co jest - jest paskudne, jakieś fastfoody oczywiście, ale podobno wyjtąkowo niesmaczne. W Ergo Arenie Odpowiedz Link Zgłoś