nanuk24 Re: Pożyczyć, nie pozyczyć? 05.03.13, 17:20 Sluchaj, jezeli kolega ci obiecal porzadne wymetolenie za te kase, to bym sie nawet sekundy nie wahala. Opiniami na forum sie nie przejmuj, tu wsztystkie jestesmy(pardon...onesa) zazdrosnice, ktore taakich facetow jak twoj porzadny przyjaciel widzialy na obrazku. A mezem sie nie przejmuj. Nie bedzie ten, to bedzie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nanuk! 05.03.13, 17:32 Ja kocham Was obie. A teraz pożyczcie mi po 10 tysięcy każda. Odpowiedz Link Zgłoś
toska_a444 Re: Nanuk! 05.03.13, 17:41 A kwotę 10 tysięcy uroiliście sobie? Bo nigdy, ani razu nie wspomniałam, o jakiej kwocie mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nanuk! 05.03.13, 17:50 Ja sobie wydumałam, ale kwota nie ma większego znaczenia, facet chce Cię naciagnąć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nanuk! 05.03.13, 18:12 Jaka różnica - 5 czy 10 tysięcy? Gdyby chodziło o stówę, chyba byś nie pytała o radę? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Nanuk! 05.03.13, 18:16 A wiesz, ze snilas mi sie, jak pierogi lepilas i b ylas umorusana maka. Zaprosilas mnie na te pierogi, a pozniej mi kichnelas prosto w moja porcje, ktora dla mnie naszykowalas. Nie wiem, co na to czytacze snow? Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Pożyczyć, nie pozyczyć? 05.03.13, 17:44 Nie, z zasady nie pozyczam, jezeli mam pomoc komus ze zla sytuacja finansowa, to po prostu pieniadze daje, tyle ile moge zeby nie zauwazyc tego na koncie, ani w budzecie, i zapominam o nich. Nie pozyczam NIGDY, tym bardziej na splate dlugow, bo tych pieniedzy nie zobaczysz, a stosunki miedzyludzkie sobie spaprasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: Pożyczyć, nie pozyczyć? 05.03.13, 18:20 nie czytalam wszystkich odpowiedzi, ale napisze Ci jedno. w odzinie meza jest hazardzista. leczy sie juz od lat I ZAWSZE wraca do hazardu. czasami ma pare miesiecy przerwy. a facet sie leczy, chodzi na terapie tez w momentach, kiedy chce wyjsc na prosta blaga rodzine o pozyczk na spalty dlugow. niegdy nikomu nie oddal, ale znam go, wiem, ze on ma szczere intencje, zeby oddac. to jest nalog, jak narkotyki albo I gorszy. walka z nim przewaznie trwa bardzo dlugo I niestety, nie zawsze sie udaje. nie pozyczylabym kasy, tak samo jak nie pozyczylabym kasy narkomanowi, bojac sie, ze jeszcze mu zaszkodze. moglabym pomoc ludziom uzaleznionym w inny sposob, znalezc terapie , podrzucic obad itp. nie pozyczaj , serio. a juz na pewno nie rob tego za plecami meza, bo I tak sie wyda, moze nie teraz, ale za jakis czas I bedziesz miala problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Pożyczyć, nie pozyczyć? 06.03.13, 14:48 www.faktykaliskie.pl/chciala-ukryc-przed-mezem-pieniadze-zglosila-kradziez Ta pani prawie sobie poradziła z ukryciem przed mężem wiekszej gotówki. Prawie Może to autorka watku? Odpowiedz Link Zgłoś