Dodaj do ulubionych

Komu dajecie 1%?

• kiddy Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 14:02
      W tym roku przekażę Hospicjum dla Kotów Bezdomnych. Bardzo mnie ujęła ta inicjatywa i to oni dostaną ode mnie pieniądze.
    • melancho_lia Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 14:07
      Ja w tym roku oddaję chorej osobie z rodziny.
      Wczesniej wybierałam jakiegoś podopiecznego fundacji.
    • atojaxxl Cała rodzina i znajomi - dla Filipka 19.04.13, 16:22
      Urodził się kilka kilka miesięcy temu z amelią - bez stópek i jednej dłoni www.1000dzieci.pl/497-filip-stelmach
    • majaaleksandra Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 17:08
      Jeżeli nie bedzie Wam tu przeszkadzać to prosze o 1% dla Tymka. 2,5letni chłopiec z autyzmem i wadą serca.
      Wizytówki Fundacji Avalon nadal nie mamy niestety wiec napiszę tu.

Zapisz,użyj i podaj dalej do pomagania mojemu synkowi :

Krs 0000270809 # informacje dodatkowe : Kawecki-Pałka , 2070
    • ludma Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 22:34
      Zawsze tu: sercedziecka.org.pl/1procent-pomagam/602-602-10-01-181-proc
      Poczytajcie tamto forum, to się dowiecie dlaczego.
      • marta_i_koty Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 23:35
        Co roku daję kasę na Koterię
        koteria.org.pl/
        ---
        "Po paru latach, jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało" J. Pilch
    • virtual_moth Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 01:39
      Ja daję na pewnego chłopca
      https://img27.imageshack.us/img27/1786/filipfb.jpg
      tutaj więcej:
      www.maluchy.pl/forum/Sila-zlego-na-jednego-t76054.html
      na fejsie:
      www.facebook.com/PomocDlaFilipka
      Koszmar, co ta matka i dziecko przechodzą, aż mi wstyd, że jedyne co robię to dam te 40 zł na rokuncertain

Kiedyś dałam na schronisko dla zwierząt i uważam, ze tam kasa jest potrzebna. To naprawdę działa. Ostatnio chciałam wziąć kota ze schroniska i nie było - wszystkie są rozdrapywane. Bezdomne koty są leczone, szczepione, kastrowane i "delegowane" do adopcji, obecnie ilość chętnych przewyższa ilość kotów. Gorzej z psami i ogólną kondycją schronisk - katastrofalne warunki.
      • kiddy Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 13:11
        To będzie poza tematem, ale co do przewyższenia popytu nad podażą kotów to się nie zgodzę. W schroniskach bywa różnie, z różnych powodów. Ale to, ile jest bezdomnych kotów, widać w fundacjach i azylach. Tam polecam ci zajrzeć. Nie wiem, skąd jesteś, ale w twojej okolicy na pewno działają prywatne domy tymczasowe czy fundacje, które, mówiąc wprost, wyręczają schroniska w opiece nad bezdomnymi i poszukującymi domów kotami.
    • anorektycznazdzira zwykle hospicjum,... 20.04.13, 15:03
      ... ale w tym roku poprosił nas znajomy od lat na wózku inwalidzkim, który zbiera na leczenie. Znam go, wiem że ma problemów od metra, więc pewnie odpiszemy na jego rzecz.
    • best_bej Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 15:11
      Co roku moje 1% oddaję ZHP konkretnej drużynie Wiem że potem jest z tego dofinansowanie dla jakiegoś dzieciaka do obozusmile
      Rozliczam tez PITy znajomym za darmo w zamian ja wpisuje komu 1% i idzie to na ZHP albo na fundację Chustkę- po śmierci w męczarniach Joanny Sałygi założono fundację by nikt hyz nie umierał w takim bólu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka