kiddy Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 14:02 W tym roku przekażę Hospicjum dla Kotów Bezdomnych. Bardzo mnie ujęła ta inicjatywa i to oni dostaną ode mnie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 14:07 Ja w tym roku oddaję chorej osobie z rodziny. Wczesniej wybierałam jakiegoś podopiecznego fundacji. Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Cała rodzina i znajomi - dla Filipka 19.04.13, 16:22 Urodził się kilka kilka miesięcy temu z amelią - bez stópek i jednej dłoni www.1000dzieci.pl/497-filip-stelmach Odpowiedz Link Zgłoś
majaaleksandra Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 17:08 Jeżeli nie bedzie Wam tu przeszkadzać to prosze o 1% dla Tymka. 2,5letni chłopiec z autyzmem i wadą serca. Wizytówki Fundacji Avalon nadal nie mamy niestety wiec napiszę tu. Zapisz,użyj i podaj dalej do pomagania mojemu synkowi : Krs 0000270809 # informacje dodatkowe : Kawecki-Pałka , 2070 Odpowiedz Link Zgłoś
ludma Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 22:34 Zawsze tu: sercedziecka.org.pl/1procent-pomagam/602-602-10-01-181-proc Poczytajcie tamto forum, to się dowiecie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Komu dajecie 1%? 19.04.13, 23:35 Co roku daję kasę na Koterię koteria.org.pl/ --- "Po paru latach, jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało" J. Pilch Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 01:39 Ja daję na pewnego chłopca tutaj więcej: www.maluchy.pl/forum/Sila-zlego-na-jednego-t76054.html na fejsie: www.facebook.com/PomocDlaFilipka Koszmar, co ta matka i dziecko przechodzą, aż mi wstyd, że jedyne co robię to dam te 40 zł na rok Kiedyś dałam na schronisko dla zwierząt i uważam, ze tam kasa jest potrzebna. To naprawdę działa. Ostatnio chciałam wziąć kota ze schroniska i nie było - wszystkie są rozdrapywane. Bezdomne koty są leczone, szczepione, kastrowane i "delegowane" do adopcji, obecnie ilość chętnych przewyższa ilość kotów. Gorzej z psami i ogólną kondycją schronisk - katastrofalne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 13:11 To będzie poza tematem, ale co do przewyższenia popytu nad podażą kotów to się nie zgodzę. W schroniskach bywa różnie, z różnych powodów. Ale to, ile jest bezdomnych kotów, widać w fundacjach i azylach. Tam polecam ci zajrzeć. Nie wiem, skąd jesteś, ale w twojej okolicy na pewno działają prywatne domy tymczasowe czy fundacje, które, mówiąc wprost, wyręczają schroniska w opiece nad bezdomnymi i poszukującymi domów kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira zwykle hospicjum,... 20.04.13, 15:03 ... ale w tym roku poprosił nas znajomy od lat na wózku inwalidzkim, który zbiera na leczenie. Znam go, wiem że ma problemów od metra, więc pewnie odpiszemy na jego rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Komu dajecie 1%? 20.04.13, 15:11 Co roku moje 1% oddaję ZHP konkretnej drużynie Wiem że potem jest z tego dofinansowanie dla jakiegoś dzieciaka do obozu Rozliczam tez PITy znajomym za darmo w zamian ja wpisuje komu 1% i idzie to na ZHP albo na fundację Chustkę- po śmierci w męczarniach Joanny Sałygi założono fundację by nikt hyz nie umierał w takim bólu. Odpowiedz Link Zgłoś