podwojnamamaaga
11.04.13, 23:55
Dziewczyny tytułem wstepu, 150 zł to jak narazie najlepiej zainwestowane pieniadze w moim zyciu tyle kosztowało mnie badanie USG na którym wykryto guz na tarczycy, poszłam z koleżanka praktycznie do towarzystwa a zastanawiało mnie coś innego na mojej szyi bardziej kosmetycznego (!) i ta tarczyca to tak przez przypadek wyszła. Od razu skierowanie do onkologa trzy dni poźniej biopsja wynik i....i świat mi sie zawalił. Wszystko były niby normalnie trzebabyło zrobić obiad dla dzieciaków wyjść z psem kupić mleko bo nie było na rano pranie czekało...i taka wiadomość. Przecież to nie mnie, to zawsze innym sie przytrafia...o tym słyszy sie w wiadomościach....Mam 32 lata zdaniem onkologa takich jak moj przypadków jest coraz wiecej w kregu onkologów mówi sie już głośno o nastepstwach czarnobylu!!
Dziewczyny 30 atki zbadajcie sie dla własnego spokoju zróbcie USG szyi to nie boli trwa chwilkę
Nie wiem co mnie czeka w środę operacja...boję sie a w środę miałam iść do fryzjera kolor sobie walnąć nowy i pazurki zrobić wiosna idzie a ja......
Jeszcze raz prosze zbadajcie sie