kkalipso 14.04.13, 22:20 Tak,tak nudzi mi się -znalezione na wiocha.pl . Wiele z was ma synów w tym wieku,pozwoliłybyście na taki numer dzieciakowi?A może nawet by nie pytał? Co to za moda,matko święta....na studniówce takie cuda,że nie powiem klejnoty... Půlnoční překvapení OAKV - 4.D 2011 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podkocem Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 22:32 kamerzystę mieli do bani na tej studniówce, na ich miejscu złożyłabym reklamację. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 22:43 Pewnie na pamiątkowej płycie jest ze szczegółami To raczej z telefonu lub aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 22:39 chyba wolę taką "rozrywkę" niż ćpanie w kącie i zapijanie wódą. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 22:50 Raczej bym swemu synowi odradzała- chyba, żeby marzył najbardziej na świecie właśnie o takim wystepie to pewnie sama bym mu takie majty szyła Pomyslałam, ze może ten wystep ma jakis kontekst? Np. postrachem w tej szkole jest nauczycielka, która zwykła była przez cały okres szkoły powtarzać: "Ty to się lepiej ucz bo inaczej skończysz jako czipandails w zielonej skarpecie na przyrodzeniu!".....i chłopaki tak odreagowali? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 22:56 marychna31 napisała: to pewnie sama bym mu takie majty szyła Dobre! Do niedawna domena dziewcząt było rozbieranie się ,a tu takie "jaja"! Może nam pozazdrościli Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Nudzi mi się... 14.04.13, 23:37 dlaczego mieli by pytac , sa dorosli tak sobie przypomne moja stodniowke i czesc artystyczna w ktorej wziolem udzial to te wygibaski to zabawy przedszkolakow, poszla taka szydera z nauczycieli ze az trudno mi w to uwierzyc, wodka sie lala podczas wystepu byl i proszek i krzyki i zespol z jakas smieszna wokalistka i przeboj discopolowy o 4 pilismy wodke z nauczycielami podsumowujac duzo wodki duzo tancow, zabawa byla przednia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 07:26 Zakazywać to już bym chyba nawet prawnie nie mogła . Ale uświadomiłabym, że na youtube'a trafi z pewnością i jeśli jest pewien, że kariery politycznej na żadnym szczeblu nie planuje i zniesie, kiedy będzie to oglądać rodzina, to raz się żyje . . . Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 07:55 I tak właśnie funkcjonuje mentalna wiocha. Bo obejrzą na YT. Kiedyś bali się, że ksiądz na kazaniu wyczyta albo ciotka Ziuta z okna zobaczy. Luuudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 11:34 nabakier napisała: > I tak właśnie funkcjonuje mentalna wiocha. Jak? Co ty właściwie robisz wśród tej mentalnej wiochy,zagubiona owieczko. A żebym nie zapomniała,bez kościoła by się nie obyło,no jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 14:13 Uderzyłam w stół i Kkalipso sie odezwała. A wystarczyło popatrzeć na drzewko. No i cioci Zucie zapomniałaś Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 08:30 To dorośłe chłopaki co miałabym do pozwalania ? Jak chce z siebie idiotę robić -proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 09:27 Tak,als ja wyznaje zasade,ze raz sie zyje.Stroj borata Dostal od Nas Kumpel na 30urodziny.Tak na marginesie zyje w kraju w ktorym hucznie obchodzo sie panienski i kawalerski.Kolezanka sie hajta i Bede z kolezankami przebrana za krasnale.Bedziemy za symboliczny Cent rozdawac jablka z prezerwatywami Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 11:30 To na moim pewnie by ci się spodobało.Trwał dwa dni ,jak w poniedziałek jechałam do pracy to w radiu o nas mówili.Tak się cudnie w pewnym klubie bawiłyśmy. Bywałam na takich kawalerskich,że trudno zapomnieć a jak sobie wspominamy to z wypiekami na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 14:06 > Bywałam na takich kawalerskich,że trudno zapomnieć a jak sobie ale w charakterze kogo? bo na panienke to nie podejrzewam ze sie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 14:39 kkalipso napisała: > gościa,a kogo... To te kawalerskie koedukacyjne byly??? Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 13:34 róznie bywa w życiu - może się przydać Full Monty end scene Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Nudzi mi się... 15.04.13, 18:09 O tempora, o mores! Chciałoby się rzec ! Występ był niesmaczny, stroje i taniec wulgarny. Zwłaszcza w kontekście pięknej sali z organami . Ale co kto lubi ... Odpowiedz Link Zgłoś