fajnedziewcze 23.04.13, 14:14 Podgladamy cala rodzinka mlode malzenstwo......bocianowMaja w gniezdzie 3 jajka i pani siedzi i grzeje,piorka uklada na sobie a bociek przylatuje oglada,doglada i za 33-35 dni beda mlodeNawet fajne te kamery w naszym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:04 i serio bedziesz 35 dni patrzec jak bocianowa na jajkach siedzi? podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:11 To bardzo ciekawe, też kiedyś tak oglądałam! Oby się boćkom udało, miały bardzo ciężki start tej wiosny/zimy! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:16 Tak, będzie siedzieć 35 dni ciurkiem i oglądać... przecież tak to się własnie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:25 tak wlasnie myslalam zaprawde , i widze ze cos ugryzlo morgen ale to naprawde nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:27 Bo nie wiem, co właściwie miała znaczyć twoja wypowiedź. Miało to być zabawne, złośliwe? Tak, ludzie mają czasem takie zamiłowanie i oglądają ptaki w gnieździe i się tym jarają. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:33 Tak, a co? Choć wolę to nazywać nieco inaczej, ale jak wolisz... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:43 serio cos cie ugryzlo trudno jak znajde to ci cos pokaze co mnie tez zafascynowalo odnosnie tych ptakow - А еcли я cкaжy кaкyю-нибyдь глyпocть? - Скaжи c yверенным лицoм, тoгдa этo нaзывaетcя тoчкa зрения Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:46 Nie, naprawdę musisz uwierzyć, że jak się do kogoś przychrzanię na forum nie musi to oznaczać, że: - coś mnie ugryzło - odreagowuję zły humor - mam okres - nikt mnie nie przeleciał etc. ja to robię z zamiłowania i powołania po prostu! I kiedy czuje taką przemożną potrzebę. Akurat poczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 16:49 alez naprawde nie musisz sie tlumaczyc twoje intencje to twoja sprawa mnie jakby nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_ch Re: CHWALE SIE:) 23.04.13, 17:08 Fajnie, też się jaram bociankami, mam widok z okna na bocianie gniazdo. Kiedyś ktoś tu podlinkował małe orzełki na kamerce, fajnie było podglądać jak sobie rosły. Wtedy też naocznie przekonałam się, że ptak nie sra we własne gniazdo, tylko tak wypina kuper i strzała Odpowiedz Link Zgłoś