Dodaj do ulubionych

Pmocy technicznej mi trzeba

26.04.13, 19:27
Pomóżcie dziewczyny niemocie. Kupiłam kamerkę na żuli i chciałam ustawić datę i godzinę i nie rozumiem instrukcji. Pisze tam coś takiego: "Aby ustawić datę i czas należy utworzyć na dysku urządzenia plik o nazwie time.txt i zapisując w nim datę i godzinę w formacie 2013/04/26 12:59:01. Znalazłam dysk wymienny w komputerze, utworzyłam nowy folder, który nazwałam time.txt i nie wiem jak i gdzie zapisać w nim tą datę i godzinę. Pomożecie sierocie?Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • shellerka chyba JEST napisane 26.04.13, 19:35
      boooosz.....
      • klownbezueba Re: chyba JEST napisane 26.04.13, 19:54
        shellerka napisała:

> chyba JEST napisane

a następnie pokazała swe językowe wyrafinowanie konkludując:

> boooosz.....
    • minor.revisions Re: Pmocy technicznej mi trzeba 26.04.13, 19:42
      masz utworzyć PLIK a nie FOLDER.
    • peggy_su Re: Pmocy technicznej mi trzeba 26.04.13, 20:08
      Masz utworzyć plik tekstowy a nie folder.
      Czyli otwierasz np notatnik, wpisujesz w nim date tak jak pokazano w instrukcji, nastepnie zapisujesz ten plik z nazwą jak w instrukcji.

A co to znaczy: Kupiłam kamerkę na żuli?
      • mamaanulki Re: Pmocy technicznej mi trzeba 26.04.13, 21:48
        Dziękuję bardzo za konkretną odpowiedź, tak też zrobiłam w końcu jak mi zaćmienie przeszło.
        " A co to znaczy: Kupiłam kamerkę na żuli?" Tzn. to, że wprowadziło nam się nieciekawe towarzystwo. Palenie na klatce, imprezy, sprowadzanie nieciekawego elementu osiedlowego w efekcie czego non stop mamy popsuty domofon, potłuczone szyby na klatce, ostatnio dziecku sąsiadki zniszczono rowerek, który na chwilę sobie zostawila na parterze, żeby pójść skorzystać z toalety i inne tego typu przygody. Mieszkają tu głównie starsi ludzie, którzy się boją reagować. Policja musi mieć dowody więc trzeba te dowody zdobyć.
        • panna.w.paski Re: Pmocy technicznej mi trzeba 27.04.13, 12:11
          O matko, byłam przekonana że to jakiś nowy portal internetowy: Kupiłam bluzkę na allegro, kindla na amazonie, telefon na e-bayu i kamerkę na żuli wink

Mieliśmy podobne przeboje z jednym z lokatorów, który imprezy robił na klatce schodowej (alkohol, opary zioła, plucie, sikanie do kwiatów etc.). Wspólnota zainstalowała monitoring, mieszkańcy regularnie wzywali policję - uwaga, ważne, żeby zgłoszenia pochodziły od różnych osób a nie od jednej. W końcu policjanci zrobili nalot w mieszkaniu miłego sąsiada, a że parał się dilerką to znaleźli to i owo i wyprowadzili go w kajdankach. Imprezy się skończyły, więc dacie radę, ale trzeba wystąpić jako wspólnota. Powodzenia smile
        • peggy_su Re: Pmocy technicznej mi trzeba 27.04.13, 12:24
          Aa to juz rozumiem. Tez rozumowalam w kierunku kupowac na allegro, kupowac na zuli i nie moglam zajazyc o co chodzi wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka